|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια καρέκλα σε ένα γραφείο μετακινείτε περίπου 8 μίλια τον χρόνο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Υ.Γ. Απ' ότι πληροφορήθηκα, η εκπομπή ανεβαίνει ολόκληρη συχνά στο greektracker.com ή κάποιο παρεμφερές site. | |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Greek-tracker.com επιβεβαιώνω.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Πόσα mb είναι ρε παιδιά μήπως μπορέσουμε και την φιλοξενήσουμε εμείς να την κατεβάζουν και να την ακούν οι απανταχού fight_club_o_καμμένοι;;;
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παιδιά καλησπέρα η καλημέρα όπως θέλετε. Εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου ακούω την εκπομπή και από την πρώτη φορά και μετά δεν την χάνω με τίποτα.
Ήθελα να κάνω ένα παράπονο. Μου άρεσε πάρα πολύ που κάποιες εκπομπές για να πάνε σε διαφημίσεις έμπενε ένα ηχητικό με τον ταχυδρόμο. Όποτε το άκουγα έβαζα τα γέλια και από τις απαντήσεις των κ.κ.Βαεμάκη και Τσαούση αλλά και γιατί είναι κάτι διαφορετικό από τις άλλες εκπομπές με αυτό το σπαστικό όπως λένε και στο χωριό του κ.Βαεμάκη break για διαφημίσεις. Αν μπορείτε να το ξανακάνετε γιατί και γέλιο και είναι κάτι το διαφoρετικό όπως είπα. Τα λέμε |
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 17-11-2007 στις 00:17. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο