|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 4.500 διαφορετικά είδη ποντικοπαγίδας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#111 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Κατά τ' άλλα μπαίνουμε όλοι σε τριπάκι ποιος είναι καλύτερος ενώ για μένα η απάντηση είναι πολύ απλή. Ποδόσφαιρο είναι όλοι έχουμε τα δικά μας πιστεύω και θέλουμε να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα π.χ. δεν τρελένομαι αλλά μου αρέσει η λογική και σκεπτική Μουρίνιο , όπως μου αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο , ο Κακά , Ο Ροναλντίνιο η Μπαρτσελόνα. Πως τα συνδιάζω όλα αυτά τα περίπου άσχετα μεταξύ τους πράγματα. Απλά μου αρέσει το ποδόσφαιρο και σε αυτό ταιριάζει απόλυτα η παροιμία πέρι ορέξεως ουδείς λόγως. | |
|
|
|
|
|
|
#112 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Απλά παραδέξου το, είσαι ξεροκέφαλος και δε θέλεις να το παραδεχτείς γιατί κατά βάθος δε μπορείς να αποβάλεις το μίσος σου για την Μίλαν, ειδικά όταν θα το σηκώνει μέσα στο ΟΑΚΑ. Εμμένω στην αρχική μου άποψη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι μυρωδιάς. Δε μου κάνεις για παιχτούρα. ![]() | |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Διαπράττεις ύβριν φίλε μου και θα επέλθει η τιμωρία..... | |
|
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
κανετε και οι δυο απο ενα λαθος:
Ο κακα ειναι μεγαλος παιχτης Ο neacel ειναι μεγαλος παιχτης |
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Ξεροκέφαλος δεν είμαι απλά η Μίλαν είναι άθλια ομάδα.... Ποτέ δεν την συμπάθησα από Ιταλία.... Ποιος μίλησε για το αν ξέρω μπάλα ή όχι? Άμπαλος είμαι μπορείς να ρωτήσεις και τους άλλους συναδέλφους που πάμε για μπάλα.... @ Dionisisp: Το υφάκι αυτό σε άλλους..... Πλάκα κάνουμε. | |
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
@Dionisisp: Δεν είναι ανάγκη να τσιτώνεις και να δυσφορείς…Διασκεδάζουμε ο ένας τον άλλον εδώ αλλιώς να το κλείσουμε το μαγαζί… Πλακίτσα = Ζωή | |
|
|
|
|
|
#118 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37.

. Σε λέω άμπαλη επειδή μας λες πως ο Κακά είναι παικταράς. Είπαμε εμείς το αντίθετο? Απλά εξηγώ πως ο Κακά δεν μπορεί να κάνει ποικιλίες. Είδες στο βίντεο μέχρι και τον Αντριάνο στο τέλος να κάνει τρελό τριπλίδι.....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο