WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Στην "Τορά", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-04-2007, 10:01   #91 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Η αρμάδα του Αρμπελόα...
Το θωρηκτό Άγγερ...
Ο λοχαγός Μπουντεβάιν με τις επελάσεις...
Ο Μασεράνο το ταλέντο...
Ο Τσάμπι ο πλεημέικερ...

...και παρ' όλα αυτά έχασε. Δεν είναι απίστευτο ?
Παλιά 26-04-2007, 10:32   #92 (permalink)
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.

Το avatar του χρήστη Dionisisp

Περιοχή: Αθήνα , Αττική
Dionisisp is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mesi13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Κακα υπερτερει αυτη τη στιγμη οντως.
Δεν ξέρω πόσοι εκτιμάτε τον ΠΕΛΕ λόγω ότι φαντάζομαι οι περισσότεροι είστε με τον Μαραντόνα ( συγκρίσεις δεν κάνω είμαι της άποψης που λέει και οι 2. Δεν υπάρχει ποιος είναι καλύτερος. Και οι δύο στην εποχή τους και για όλες τις  χρονιές είναι οι καλύτεροι ) ο ΠΕΛΕ λοιπόν όταν για πρώτη φορά κλίθηκε ο ΚΑΚΑ στην εθνική Βραζιλίας είπε πως αυτός αξίζει να φοράει την φανέλα του με το Νούμερο 10.

Οι δύο φάσεις που μου έχουν μείνει από Πελέ και Μαραντόνα είναι :

Ένα μη γκολ του Πελέ αλλά που δείχνει την οξυδέρκια και το μυαλό που είχε ο Πελέ μέσα στον παιχνίδι. Κάποιος του κάνει μια μπαλιά βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Πελέ αντί να κάνει μια τρίπλα τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση της μπάλας. Παρασύρετε ο τερματοφύλακας τον ακολουθεί και πριν καταλάβει τι έχει γίνει τον περνάει ο Πελέ , πλασάρει την μπάλα στο άσιο τέρμα από πλάγια αλλά δυστηχώς επειδή ήταν πλάγια και επειδή είχε γήρει το κορμί του η μπάλα πάει εκτός εστίας.

Η φάση που μου έχει μείνει από Μαραντόνα την ξέρετε όλοι σας γιατί όλοι την έχουμε θαυμάσει. Το γκολ βέβαια με την Αγγλία.

Κια έρχετε το μεγάλο ερώτημα. Ποια μου έχει μείνει πιο πολύ. Απάντηση : Και οι δύο. Δεν θέλω να μπω στο τριπάκι που μας έχουν βάλει να πούμε ποιος είναι καλύτερος.

Ποιο αγαπημένος είναι άλλο ερώτημα. Καλύτερος , εγώ δεν θα μπω σε τέτοια σύγκριση.
να του μιλήσω εγώ.

Αντώνης Βαρδής.
Ο χρήστης Dionisisp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-2007, 10:51   #93 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier

Βασική διαφορά είναι ότι ο Πελέ έπαιζε σε μια Βραζιλία που είχε και άλλα αστέρια, ενώ ο Μαραντόνα σε μια Αργεντινή που είχε αυτόν και 10 ξυλοκόπους. Επίσης στην Ευρώπη (στα δύσκολα δηλαδή) ο Πελέ δεν πάτησε ποτέ το πόδι του προτιμώντας τα λεφτά της Αμερικής, σε αντίθεση με το Μαραντόνα που ήρθε και λατρεύτηκε σαν θεός.
Παλιά 26-04-2007, 12:23   #94 (permalink)
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.

Το avatar του χρήστη Dionisisp

Περιοχή: Αθήνα , Αττική
Dionisisp is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασική διαφορά είναι ότι ο Πελέ έπαιζε σε μια Βραζιλία που είχε και άλλα αστέρια, ενώ ο Μαραντόνα σε μια Αργεντινή που είχε αυτόν και 10 ξυλοκόπους. Επίσης στην Ευρώπη (στα δύσκολα δηλαδή) ο Πελέ δεν πάτησε ποτέ το πόδι του προτιμώντας τα λεφτά της Αμερικής, σε αντίθεση με το Μαραντόνα που ήρθε και λατρεύτηκε σαν θεός.

Συμφωνώ και δεν θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

Μια 2η βασική προηπόθεση για να λατρευτεί ο Μαραντόνα όμως είναι ότι τον Μαραντόνα είχαμε δυνατότητα να τον δούμε Live από τηλεόραση ενώ τον Πελέ όχι.

Και κάτι ποιο βασικό. Εγώ π.χ. το παγκόσμιο του 86 , 90 και πίσω δεν τα θυμάμαι. Θυμάμαι από το 94 και μετά λόγω ηλικίας και σε καθημερινή βάση άρχισα να παρακολουθώ ποδόσφαιρο από το τότε περίπου που βγήκε το Supersport.

Άρα για μένα ο μεγαλύτερος παίχτης που έχω εκσιαδίαν άποψη γιατί τον έχω δει να αγωνίζετε σε πολλούς αγώνες με διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικές συνθήκες είναι ο Μέγας Ζιντάν.

Αυτή την στιγμή είναι ο Κακά. ( Μετά τη φυγή Ζιντάν )

Όμως άμα με ρωτήσεις ποιος είναι καλύτερος ή να στο πω ποιον θα ήθελα αν μπορούσα να ξαναδώ αγώνες τους θα σου πω για μένα την προφανή απάντηση. Όλους.

Στην ανάδειξη της Φίφα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίχτης της χιλιετίας
εγώ ήμουν της άποψης ,- μεταξύ Πελέ και Μαραντόνα - ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΟ

Το πήρε ο Πελέ γιατί ήταν και είναι το αγαπημένο παιδί της Φίφα.

Είναι και δικό μου ίνδαλμα αλλά αυτό δεν με κάνει να αναγνωρίζω ότι αυτοί οι δύο είναι ισάξιοι ασχέτως που έχουν παίξει και ποιους έχουμε δει ή όχι ή συμπαθούμε ή όχι.
να του μιλήσω εγώ.

Αντώνης Βαρδής.
Ο χρήστης Dionisisp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-2007, 13:46   #95 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Foley Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εντάξει να ακούστουν αυτά τα λόγια μετά απο ένα μάτς Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ - Λίβερπουλ ή Σεβίλλη - Λίβερπουλ...τότε ναί να κράξουμε την διαφορά...Αλλά από πότε η Τσέλσι παίζει μπάλα και όλη η Ευρώπη δεν το είδε??? Όλο κ όλο 1 highlight με τακουνάκι του Drogba είχε το ματς...από εκεί και πέρα όλο τάκλιν και φάουλς...Πραγματικά λυπάμαι που η μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας αποδίδει έτσι και δεν παραξενεύομαι που η Τσέλσι παίζει τόσο άσχημα. Την είδαμε και με το 4-3-3 και το ομολογουμένως καλαίσθητο ποδόσφαιρο της, τι έκανε στην Ευρώπη.
Υπάρχει διαφορά.

Κυρίως όμως "κράζω" για μία ομάδα σαν την Λίβερπουλ που είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, με φανέλα, με " υπέροχο " λαό, μπλαμπλαμπλαμπλα
Όλα αυτά ενώ δεν έχει παίξει ΕΝΑ ματς της προκοπής, δεν έχει αποδείξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά τα όσα γραφικά ακούγονται γι' αυτή. Την Τσέλσι δεν την έχει εκθειάσει κανείς.

Η οποία Τσέλσι παίζει εκπληκτικά φέτος κατά την γνώμη μου. Να ξεκινήσω από επίθεση... Με έναν παιχταρά σαν τον Ντρογκμπά να μαζεύει οποιονδήποτε σέντερ μπακ, πόσο μάλλον τον άμπαλο τον Άγγερ. Τον Σεφτσένκο να ανοίγει χώρους, να τραβάει αμυντικούς, να χώνει και κανένα γκολάκι που και που και να κάνει πολύ δουλειά γενικά.
Τα χαφ είναι μία κλάση παραπάνω. Ο Κόουλ βγαίνει σαν 10άρι στον κενό χώρο που είναι αρκετά ποιοτικός παίχτης και μπορεί να το κάνει. 3 χαφ, 2 πολύ επιθετικά Λάμπαρτ-Μίκελ και ένα παιχταρά κόφτη τον Μακελελέ. Ο Μίκελ χθες ήταν πολύ καλός και πρόκειται για πολύ μεγάλο ταλέντο. Οξυδερκής, γρήγορος, ψύχραιμος. Βάλε και Εσσιέν, Μπάλακ και παίρνεις την εικόνα.
Θα συμφωνήσω για το άθλιο 4-3-3 που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, όμως ο Μουρίνιο είναι τόσο ικανός κόουτς γι' αυτό τον λόγο. Το άλλαξε...
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-2007, 17:08   #96 (permalink)
AYO TECHNOLOGY

Το avatar του χρήστη mesi13

mesi13 is on a distinguished road

Να χεις ξυπνησει 8¨30 και να βλεπεις το Τσελσι-Λιβερπουλ.Ειχα αποκοιμηθει εκει γυρω στο 60 δεν αντεξα.Ο ενας εβαλε το Ζεντεν που παραδοξως παιζει ακομα ποδοσφαιρο να βγαζει σεντρες για το Μπελαμι και το Κουιτ και ο αλλος βαζει γκολ και απεναντι σ αυτη τη Λιβερπουλ που ηταν για 4 γκολ γυρναει ολη την ομαδα πισω σαν το Ρεχαγκελ.Λες και εβλεπες το Ντρογκμπα σε ρολο Χαριστεα.Απ τη Λιβερπουλ περιμενεις γιομες αλλα απ τη Τσελσι περιμενεις ενα ποδοσφαιρο της προκοπης.Τιποτα μηδεν και οι 2.
Παλιά 26-04-2007, 20:37   #97 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

Επειδη το μαη ξυριζουν το γαμπρο,τοτε θα δειτε ποιος θα το σηκωσει παλι μετα απο 2 χρονια
Παλιά 26-04-2007, 23:03   #98 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

what are you doing mwre? stop the gerrard!!! no more gerrard !!!
Παλιά 26-04-2007, 23:11   #99 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

Εντάξει Ραζον το 'χουμε καταλάβει πως είσαι Τσέλσι και πως στηρίζεις και την Μίλαν.....

Αυτή την στιγμή ο καλύτερος παίκτης είναι ο Ρονάλντο και πέρσι ήταν ο Ροναλντίνιο. Ο Κακά είναι ο αγαπημένος παίκτης των προπονητών. Ένας παίκτης με ίδια ικανότητα στο να δημιουργεί και να εκτελεί φάσεις. Χωρίς τις ποικιλίες του Ρόνι, χωρίς το φανφαρόνικο παίξιμο του Ρονάλντο είναι ένας παίκτης που παίζει πρώτα για το σύνολο και μετά για την πάρτη του..... Διαθέτει μεγάλη ποδοσφαιρική θέληση και βλέπεις πως στα δύσκολα η μπάλα θα πάει σε αυτόν, και όταν αυτό γίνεται σε μια ομάδα σαν την Μίλαν καταλαβαίνεις πως ο Κακά είναι παίκτης κλάσης. Επίσης έχει καλό χαρακτήρα και γενικά είναι ένα σωστό πρότυπο για την νεολαία.....

Ο Κακά έχει ποτιστεί με τον Ιταλικό μινιμαλισμό. Κάνει όσα πρέπει και τίποτα παραπάνω. ΕΛΠΙΖΩ σε μεταγραφή του στην Ισπανία μπας και τον δούμε να κάνει και καμιά ποικιλία παραπάνω και να παίξει πιο ελεύθερος ΑΝ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν πιστεύω πως είναι θεαματικός όσο ο Ρόνι ή ο Ρονάλντο ή πιο παλιά ο Ζιντάν και γι' αυτό δεν θα λατρευτεί σαν θεός ποτέ....

Εγω τους παίκτες που αγαπώ τους θέλω μπαλαδόρους και όχι ποδοσφαιριστές.
Γι' αυτό αγαπάω τον Μέσσι, γι' αυτό αγαπάω τον Ρόνι και για τους ίδιους λόγους αγαπώ παίκτες σαν τον Κρ. Ρονάλντο, τον Ζιντάν και άλλους πολλούς.....
Γι' αυτό δεν τρελαίνομαι για τον Κακά.

Η Τσέλσι παίζει άθλια φέτος. Πρέπει να της αναγνωρίσουμε όμως πως κάποιοι σημαντικοί παίκτες της, της έλειψαν καιρό. Ο Τζο Κόουλ γι' αυτή την ομάδα είναι πολύ σημαντικός. Είναι ο μόνος μαζί με τον Ρόμπεν (όποτε είναι υγιής) που μπορεί να σπάσει μια άμυνα.

ΥΓ: Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι άμπαλοι λέτε πως το 4-3-3 δεν δουλεύει. Όταν πέρσι έπαιζε με 3 μπροστά τους Κοουλ , Ρομπεν, Ντρογκμπά ή Νταφ η ομάδα έσπερνε.
Παλιά 26-04-2007, 23:44   #100 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

ok ρε, αλλά δεν έγραψα εγώ τίποτα έξαλλο για τον Κακά. Τίποτα δεν είπα βασικά
Αλλά γιατί δεν είναι εντυπωσιακός; Σίγουρα δεν κάνει περιττά πράγματα, αλλά τα 2 γκολ που έβαλε ήταν εντυπωσιακότατα. Και στην Ιταλία κάνει εντυπωσιακές ενέργειες -μην κοιτάς που εμείς στην Ελλάδα δεν βλέπουμε Ιταλικό ποδόσφαιρο.

Μου αρέσει και ο Κρ.Ρονάλντο. Και ο Ροναλντίνιο πριν 2 χρόνια μου άρεσε. Δεν μπορώ να πω ακόμα, ποιος είναι ο καλύτερος φέτος. Αν ο Κρ.Ρονάλντο μείνει άκουπος και ο Ντρογκμπά τα πάρει όλα, με προσωπικές ενέργειες δεν θα είναι ο καλύτερος;

Δεν δούλευε το 4-3-3 στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν γέμιζε η περιοχή, δεν έπαιζε επιθετικά. Θυμήσου το Μπαρτσελόνα - Τσέλσι πέρσι και το ίδιο ματς φέτος.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές