|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών, τα μέλη της οποίας έχουν μόνο 2 δάχτυλα σε κάθε τους πόδι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#472 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
OSFP-Lazio 3-1
Werder-ΟΣΦΠ 1-2 Real-OSFP 3-2 OSFP-Real 2-1 Lazio-OSFP 1-1 OSFP-Werder B. 2-0 Και μετά κλείνω το manager και πάω για καφέ! |
|
|
|
|
|
|
#473 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Πω πω έτσι οπως βγήκε το πρόγραμμα θα πάμε γήπεδο στο τσουλου...next year.
Προσευχές έκανα να πέσουμε στον 4ο να περάσουν οι 2 αγαπημένες μου ομάδες... |
|
|
|
|
|
|
|
#476 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
1ος όμιλος:
1) Λίβερπουλ 2) Πόρτο 3) Μαρσέιγ 4) Μπεσίκτας 2ος όμιλος: 1) Τσέλσι 2) Βαλένθια 3) Σάλκε 4) Ρόζενμποργκ 3ος όμιλος: 1) Ρεάλ Μαδρίτης 2) Βέρντερ Βρέμης 3) Λάτσιο 4) Ολυμπιακός 4ος όμιλος: 1) Μίλαν 2) Μπενφίκα 3) Σέλτικ 4) Σαχτάρ Ντόνετσκ 5ος όμιλος: 1) Μπαρτσελόνα 2) Λιόν 3) Στουτγκάρδη 4) Ρέιντζερς 6ος όμιλος: 1) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2) Ρόμα 3) Σπόρτιγκ Λισσαβώνας 4) Ντιναμό Κιέβου 7ος όμιλος: 1) Ίντερ 2) Αϊντχόβεν 3) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4) Φενερμπαχτσέ 8ος όμιλος: 1) Άρσεναλ 2) Σεβίλλη / ΑΕΚ 3) Στεάουα Βουκουρεστίου 4) Σλάβια Πράγας Βγαλτε τα 30 δευτερολεπταααααααααααααα αααααααααααααααααααα!! ![]() |
|
|
|
|
#479 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Tι στο πέος?
Με Ρόμα, Σπόρτινγκ και Δυναμό? Τέσπα άντε να δούμε τι θα γίνει.... Το πρόγραμμα του ΟΣΦΠ δεν είναι καλο αφού τριτο και τέταρτο ματς το παίζεις με τον ισχυρό του γκρουπ που θα θέλει βαθμούς, την Λάτσιο θα την παιξει χωρις λαο και το ματς που θα κρίνεται η τριτη θεση μαλλον θα είναι μέσα με την Βέρντερ και δεν ξέρω αν θα είναι σε καλή κατασταση ο ΟΣΦΠ.... Τέσπα ποτέ δεν ξέρεις. Το ανέκδοτο είναι πως η ΑΕΚ αν γινει κανας σεισμος, πέσουν πεντε δεκα φούρνοι και περάσει έχει καλή κλήρωση.... ![]() Κράτα τα 30 δεύτερα. Είναι χρήσιμα |
|
|
|
|
|
|
#480 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Απο πρώτο βλέπω Μαρσειγ και Πόρτο,απο δεύτερο Τσέλσι και Βαλένθια,απο τρίτο Ρεάλ και Βερντερ,απο τέταρτο Μίλαν και Σαχτάρ,απο πέμπτο Μπάρτσα και Λυόν,απο έκτο Μαντσεστερ και Ρόμα,απο έβδομο Ιντερ και ΤΣΣΚΑ και απο τον όγδοο Άρσεναλ και Άεκ
Για τους τρίτούς που πάνε στο ουέφα Λίβερπουλ Σάλκε Σέλτικ Ολυμπιακός Στουτγκάρδη Σπόρτιγκ Λισσαβώνας Φενέρ Σλάβια Πράγας |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο