|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα γουρούνια δε μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#391 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() Ο Μασκεράνο που όλοι τον λεγατε άμπαλο (Κallia, εσύ και κάποιοι άλλοι) πως σου φάνηκε? Πολύ άμπαλος ο κερατάς και μεγάλο κριάρι..... Μάλλον ξεχνάτε κάτι σπρωξιματάκια που έγιναν εκτός περιοχής της Μίλαν και δεν τα σφύριξε ο πιανίστας ε? Ότι θέλουμε θυμόμαστε..... Κρίμα γιατί το γραφικομετρο κοντεύει να καεί με αυτά που λες Raz3on...... Εγώ είδα πως με γιόμες ναι γιομες η Λίβερπουλ τουλάχιστον προσπάθησε να παίξει κάτι. Η Μιλαν έπαιξε το πουλί της, η απόλυτα θεαματική ομάδα όπως βιαστήκατε να την χαρακτηρίσετε μετά τον ημιτελικό. Την είδαμε την θεαματική ομάδα. Σας το πα, τα ματς με Μαντσεστερ ήταν η εξαιρεση στις φετινές εμφανίσεις της Μίλαν. Σκατά έπαιζε όλη την χρονιά, βελτιώθηκε για δυο ματς και μετά πάλι τα ίδια. Οι Ιταλοί παίξαν ταμπούρι και άγιος ο θεός. Ιn catenaccio we trust..... Σωστά? O Iνζάγκι έγινε παίκτης με την πλάτη του Μεγαλέξανδρου. Βιέρι, Μοντέλα είναι κλάσεις ανώτεροι από τον Πίππο για να μην αναφέρω από τους συγχρονους Ιταλούς φορ τον Τονι και Ιακίντα που δεν συγκρίνονται ούτε για αστείο..... Το τελείωμα του είναι γνωστό το χουμε πει χρόνια αλλά ως εκεί. Πιππο ίσον τελείωμα φάσης. Τίποτα άλλο. Άντε γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα κάποιοι εδώ μέσα...... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#392 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Η παρακάτω άποψη που θα διαβάσετε είναι ενός τελείως αδιάφορου θεατή του χθεσινου τελικού.Για την ακρίβεια μου είναι εξίσου αντιπαθητικές και οι 2 ομάδες.
Πρώτα από όλα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα ως πέρα δίκαιο γιατί η Μίλαν έπαιξε και πιο πειθαρχημένα,και πιο έξυπνα,είχε και την τύχη με το μέρος της και πανάξια πήρε το τρόπαιο.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να την κατηγορήσουμε για παθητικό και καταστροφικό παιχνίδι;Αφενός είδε κανείς τη Λίβερπουλ να δημιουργεί φάσεις ή να πιέζει;Τίποτε δεν έκανε(με εξαίρεση το πρώτο 15΄-20΄).Αφετέρου αυτό είναι το παιχνίδι της Μίλαν,και σχεδόν όλων των Ιταλικών ομάδων,άρα όπως έπαιζε μέχρι τώρα έτσι κατέβηκε να παίξει και στον τελικό. Τα θαύματα γίνονται μια φορά και όποιοι οπαδοί της Λίβερπουλ πίστευαν ότι μόνο με την ψυχή και την τακτική του Μπενίτεθ,θα ξαναεπαναλάμβαναν το θαύμα της Κωνσταντινούπολης νομίζω είναι υπεραισιόδοξοι. Ζηλεύω πραγματικά τη Μίλαν γιατί με παίκτες που κατά την άποψη μου δεν είναι κάτι τρομερό(Αμπροζίνι,Καλάντζε ,Όντο,Φαβάλι) συν μια παρέα υπερηλίκων(Μαλντίνι,Ντίντα ,Κοστακούρτα,Καφού) και λίγων παικτών που θα τους ήθελε κάθε μεγάλη ομάδα(Κακά,Γκατούζο) κάνει κάθε χρόνο πορείες τίτλου στο ΤΣΑΜ. ΛΙΓΚ. Ζηλεύω τη Λίβερπουλ για τον προπονητή διαμάντι που βρήκε για το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει και που με τόσους τσουρουκάδες πάει ανέλπιστα καλά στην Ευρώπη και δικαιολογώ γιατί δε μπορεί να σταυρώσει πρωτάθλημα στην Αγγλία.Πιστεύω ότι είναι η μόνη Ευρωπαική ομάδα που είναι πιθανότερο να κατακτήση ΤΣΑΜ. ΛΙΓΚ παρά πρωτάθλημα στη χώρα της.Στίβεν Τζέραρντ είσαι πολύ μεγάλος.Και ναι Τζίμι Κάραχερ είσαι όντως στάση!Μπουντεβάιν Ζέντεν πρέπει να είσαι πολύ βύσμα για να σε κρατάνε ακόμα και να σε βάζουν βασικούρα στον τελικό! Συγγνώμη που γυρνάω(για άλλη μια φορά) την κουβέντα στην Μπαρτσελόνα αλλά δε μπορώ να μην αναρωτηθώ : -Βρε Μπάρτσα γιατί δεν πήρες και φέτος την κούπα;Με βάση τις ομάδες που είδα στον τελικό είσαι 3 φορές ανώτερη,ακόμη και τώρα που σέρνεσαι. -Για να ξαναπάρεις κούπα θα πρέπει να περιμένουμε να κάνεις χρονιά σαν την περσινή;Δηλαδή να είσαι 20 φορές καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες για να το σηκώσεις; |
|
|
|
|
|
|
#393 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Όταν κάποιος βρίσκει τον αντίπαλο στο καλάμι με την τάπα, 2 φορές σε ένα τέταρτο, πως να τον πω; Καιρό έχει να μας δείξει ότι είναι τεχνίτης όμως.
Η Μίλαν έκανε 4 θεαματικά παιχνίδια στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι θεαματική ομάδα λοιπόν. Σε ένα τελικό για να παίξεις θεαματικά, πρέπει να βοηθήσει και ο αντίπαλος. Εδώ η Μπαρτσελόνα και δεν μπόρεσε να προσφέρει θέαμα, απέναντι σε δαύτους. Εγώ μετά τον τελικό του 2005, ένα πράγμα κατάλαβα. Τους τελικούς τους κερδίζεις.- Κανένας δεν θα θυμάται αν έπαιξες καλά. Είδες, πέρασαν 2 χρόνια και ο άλλος σου λέει δεν ήταν καλύτερη η Μίλαν το 2005. Ψάξε βρες. Έλα το 2009, αν μου πεις έπαιζε η Λίβερπουλ από τα άκρα με τον Πέναντ. Ο Ιντζάγκι του '97-'99, δεν μπαίνει σε σύγκριση με τίποτα απέναντι στον Τόνι και τον Ιακίντα. Με τίποτα. Πολύ πιο χρήσιμος παίχτης. |
|
|
|
|
|
#394 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Σόρρυ κιόλας αλλά ποιος Ιντζάκι;Λέτε πως έχει βάλει τόσα γκόλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε βάλει τουλάχιστον τα διπλάσια!Θυμηθείτε πόσα έχει χάσει που ακόμα και ο Γκέκας,μην πω ο Οκκάς,θα τα έβαζε!
Η μόνη διαφορά που έχει με τον Γκέκα είναι πως είναι Ιταλός και έχει πιο ωραία χέτη.ΤΕΛΟΣ |
|
|
|
|
|
|
#395 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
2. χαχαχαχα, εσύ είσαι απίθανη περίπτωση και μας λες εμάς γραφικούς. Ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ α τετ ολομόναχος, γκολ οφσάιντ που μετράει, 3 κίτρινες τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που θα τους ανάγκαζε να παίξουν πολύ πιο ήρεμα όταν μαρκάρουν (για κόκκινη δε λέω άστο παραπάει) και εσύ διαμαρτύρεσαι για πόσες? 2? Περιπτώσεις φάουλ εκτός περιοχής. Σωστά…Τέτοια εύνοια δεν έχω ξαναδεί υπέρ μας… 3. Ταμπούρι και άγιος ο θεός, μάλιστα…Δες πάλι το ματς, 2-3 φάσεις κάνει η Λίβερπουλ όλες από καραμπόλες η απλές κόντρες βγαίνουν, το ματς δηλαδή ήταν απολύτως ελεγχόμενο. Και ξαναλέω, εφόσον έτσι επέλεξε να παίξει ο μπενίτεθ, δεν είναι χαζός ο άλλος να βγει μπροστά για αυτοκτονία… Τελείωμα της φάσης = η ουσία του ποδοσφαίρου, τι θα πει ως εκεί? Αμα δε βάλεις γκολ δεν κερδίζεις τρόπαια, τι να το κάνω άμα χρειάζεσαι 6-7 ευκαιρίες για να βάλεις ένα γκολ? Αν έχεις ένα φορ περιοχής που θέλει μόνο 1 ευκαιρία για να σου πετάξει το γκολ τότε έχεις πλεονέκτημα. Σε τέτοια ματς δε θα σου βγουν πάνω από 3-4 φάσεις για γκολ και οι περισσότεροι επιθετικοί θέλουν πάνω από 2-3 ευκαιρίες. | |
|
||
|
|
|
|
|
#397 (permalink) | ||||||
|
You know it.
![]() |
Καταρχας να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι Λιβερπουλ για να μην με λετε πικραμενο ή κομπλεξικο.
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οσο για τον τιτλο του MVP, δεν εχω αποψη για το ποιος επρεπε να το παρει, αφου χθες δεν υπηρχε κανεις. Παράθεση:
Παράθεση:
Ρε παιδια μην τα θελετε και ολα δικα σας. Εχετε μεγαλη ομαδα που κατακταει τροπαια, ΑΛΛΑ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τη Λιβερπουλ... Επισης καλο θα ηταν να μην αποκαλειτε κριαρι τον Μασερανο, τη στιγμη που εχετε τον Γκατουζο. Και ΕΛΕΟΣ, μην μας πρηζετε με τη διαιτησια. Και η Μιλανεζοι και οι Λιβερπουλιανς. | ||||||
|
|
|
|
|
#398 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτά που έγραψες ούτε και εσύ τα πιστεύεις αλλά τα έγραψες παρασυρμένος από τα 2 γκολάκια που έβαλε ο Πίππο;Μαζί σου είμαι και εγώ για την αμπαλοσύνη του Πίππο και δεν τον πάω μία και 10 γκολ να έβαζε στον τελικό,αλλά άλλο προσωπική άποψη και άλλο γεγονότα.Στην πράξη κάρφωσε 2 γκολάκια και καθάρισε τον τελικό. Με τα ''εάν'' δεν γίνεται κουβέντα.Τι θα πει ''εάν'' ήταν ο Γκέκας ή ο Οκκάς και αυτοι θα τα έβαζαν.Αν μπορούσαν να ήταν,να τα έβαζαν και να παίρνανε τη θέση του Ιντσάκι.Άσε που είπαμε άτεχνος ό Πίππο άλλα όχι να τον ρίχνεις και τόσο χαμηλά.Όχι και σύγκριση με τον Οκκά,ο Οκκάς παίζει αν είναι αποτελεσματικότερος από μένα και από εσένα. | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 24-05-2007 στις 15:12. |
||
|
|
|
|
|
#399 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Κακά τα ψέματα η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Το είπα και χτες ότι η Λίβερπουλ όταν έχει κατοχή μπάλας δεν ξέρει τι να την κάνει. Τη γύμνια αυτή εκμεταλεύτηκε χτες η Μίλαν. Περί θεάματος σιγά το ματς. Και απο τους δύο. Ο ένας φλύαρος ο άλλος κατενάτσιο. Όσο για τους παίκτες και ποιοι είναι τα τσεκούρια και ποιοι όχι, και ποιοι είναι άμπαλοι και ποιοι παιχτούρες δεν έχει καμιά σημασία.
|
|
|
|
|
|
|
#400 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Τωρα που τελείωσαν όλα...όσοι έχετε ενοχλήσεις μπορείτε να σκουπιστήτε απο ότι σας βαρένει και ενοχλεί
Και μην αγχωνεστε λογικα απο το χρούνου δεν θα παίζει στο τσάμπιονς λίγκ... ήρθε η ώρα να παίξει μαζί με κάποιον που δεν κατάφερε ποτέ ως τώρα... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:36.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο