![]() |
Απάντηση: Champions League - UEFA
Είχα πάει οπότε ας σχολιάσω τίποτις...
Ντάξει, Ντίογκο και Νάντο ξέραμε πως είναι παιχτούρες,δεν περιμέναμε να τους δούμε με το χωριό. Πολύ καλός ο Γκαλίτσιος.Πάρα πολύ καλός. Αν δεν σοβαρευτεί ο Τοροσίδης θα φάει πάγκο σύντομα. Ο Λέτο πάντα μα πάντα κατάχρηση στην ντρίπλα. Ξέρει μπάλα αλλά πρέπει να γίνει ουσιαστικός. Το μπιφτέκι (Ντομί) είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν τηρουμένων των αναλογιών. Δηλαδή από εκεί που ήταν τελειωμένος, προσφέρει και προσπαθεί όσο μπορεί. Αυτό που μου άρεσε είναι πως, με εξαίρεση το διάστημα από το 1ο ως το 2ο γκολ, η ομάδα έπαιξε σοβαρά και ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε. Ντάξει,σοβαρά συμπεράσματα με αυτή την ομάδα δεν μπορούν να βγουν αλλά για το Ουέφα η ομάδα είναι πολύ καλή και με 2 σοβαρές προσθήκες τον Γενάρη μπορεί να πάει αρκετά μακρυά. |
Όπως είπε εύστοχα κι ο φίλος ο Ντέρμαν, σχολιάζοντας τη δυναμική των ομάδων...
Λιοντάρια - Χριστιανοί, 5-0 :):):) |
Μπραβο ρε Μπελουτσι παιχταρα
Κανε με υπερηφανο Γιατι εχω τσακωθει με πολυ κοσμο για να πεισω οτι εισαι μεγαλη παιχτουρα απο την ωρα που πατησες στην ελλαδα και οχι τωρα που αρχισες να δειχνεις ποιος εισαι Ο Φερναντο ειναι το ποδοσφαιρικο μου ινδαλμα ΝΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΥΓ: Ο Ντιογκο πολυ καλος σημερα και γενικως το χει παρα πολυ το γκολ με ολους τους πιθανους τροπους.Ο Λετο εκανε καταχρηση αλλα εβγαλε και 2 ασσιστ.Ο Βησσαριωνας μπηκε αλλαγη αλλα ουτε που ακουμπησε το τοπι.Ο Νταρκο ειναι Νταρκο απλα Πιο σοβαρα συμπερασματα θα βγαλουμε κυριακη βραδυ ΥΓ2: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝ(...) |
Περναμε...
Μπραβο ρε Μπελουτσι π δικαιωσες το Μανο...δειχνεις την αξια σ στα μεγαλα ματς. |
Παράθεση:
Ναι ρε σκιουρε ο αρχηγος της ριβερ πλειτ με τη νορτζελαντ περιμενε να δειξει την αξια του Αμπαλοι οσοι θεωρουν πως τωρα εδειξε την αξια του αυτος ο παιχτης Τσακωθηκα και μ ενα βαζελο σημερα που πηγε να μου βγαλει τον Ρουκαβινα και τον Κλειτον καλυτερο...λιγο ελεος δηλαδης |
Ρουκα,Κλειτον τσου αλλα Ιβ ισως...
|
Παράθεση:
Ο Ιβανσιτς ειναι παιχταρας αλλα με καμια δυναμη καλυτερος |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ο Μπελούτσι καλός παίκτης τώρα. Αλλά μα την κέτσαπ μην συγκρινετε τον Ρουκάβινα με κανέναν τους. Αυτός όταν παίξει θα αφήσει εποχή, απλά πράγματα.... ΥΓ: Ο Ντιογο δεν είναι τίποτα μπροστά στον Ρουκάβινα.... |
Group A
Schalke 04 Paris St GermainManchester City Racing Santander FC Twente Group B Benfica Olympiacos Galatasaray Hertha Berlin Metalist Kharkiv Group C Sevilla Stuttgart Sampdoria Partizan Belgrade Standard Liege Group D Tottenham Spartak Moscow Udinese Dinamo Zagreb NEC Nijmegen Group E AC Milan Heerenveen SC Braga Portsmouth Vfl Wolfsburg Group F Hamburg Ajax Slavia Prague Aston Villa MSK Zilina Group G Valencia Club Brugge Rosenborg FC Copenhagen Saint-Etienne Group H CSKA Moscow Deportiva La Coruna Feyenoord Nancy Lech Poznan Θα μπορούσε και σε καλύτερο όμιλο να πέσει ο ΟΣΦΠ.... Πάντως μπορει να περάσει.... |
Ναι λόγο δύσκολα τα πράγματα. Μια δεύτερη θέση νομίζω πως τη μπορεί.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:06. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin