![]() |
Απάντηση: Champions League - UEFA
Δεν πουλησε κανεις πνευμα...απλα ειπα οτι οι ισχυροι καθαρισαν τους αδυνατους με 0-2
Η Ιντερ τον παο και ο οσφπ τον τσεπετο |
Παράθεση:
εγώ δεν είδα καμιά ισχυρή ίντερ :armed: τουλάχιστον έφυγε αυτή η μιζέρια από το γήπεδο;D click to show |
Παράθεση:
|
μπραβο η ρωμα..........μου αρεσει που ηθελε να παιξει και τον τελικο του τσαμπιονς λιγκ μεσα στην εδρα της και να φτασει εκει περα ανετα....
|
Ενταξει ο βαζελ εκανε τις ευκαιριες του αλλα ολες σουτ απο μακρια. Τουλαχιστον στα λεπτα που ειδα εγω δεν πρεπει να περασε καμια καθετη πασα ή καποια σωστη σεντρα. Οχι οτι η Ιντερ επαιξε καλυτερα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε φανηκε να ιδρωνει κιολας για να παρει το διπλο.
Για μας τωρα, οκ παιξαμε με καφενειο και ειχαμε το χαλι μας το μαυρο, αλλα ναι, φετος θα ειμαστε εμεις η ομαδα που φερνει βαθμους στην Ελλαδα, που παιζει οσο χρειαζεται για να παρει το αποτελεσμα και αλλα χαριτωμενα. |
Παράθεση:
Ναι ετσι Ακριβως Μολις τελειωνε τις πορτες ο ιμπραιμοβιτς εφτιαχνε ενα γκολ και ξανακαθοταν για πλακωτο μετα εννοειται οτι ο οσφπ δεν επαιξε μπαλα |
Η ομαδούλα η Ανόρθωση πόσο έχασε ρε σεις χθες?
64374038-0? |
Παράθεση:
@χρονη (Λογικα)Αλλο το να παρει βαθμο αμυνομενη συνεχεια κι αλλο να ριξει τρια γκολ ομως!;) |
Εσύ έφαγες άλλα 4 σήμερα οπότε σιωπή.:P
Αναφέρομαι στη δυναμικότητα της Ανό,η οποία τελικά δεν ήταν αμελητέα.Τώρα,γιατί μετά μπορεί να ξεφουσκώσει. Α,και τα 3 πάλι αμυνόμενη τα 'βαλε. |
Για τα 4 τραβα καφενειο...
Αμελητεα ισως οχι αλλα δν ειναι ομαδα π μπορει να ριξει τρια γκολ.Οπως κ να τα βαλε ειναι τριαρα. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:55. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin