WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Champions League - UEFA (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/champions-league-uefa-12.html)

anthropas 17-09-2008 01:39

Απάντηση: Champions League - UEFA

Δεν πουλησε κανεις πνευμα...απλα ειπα οτι οι ισχυροι καθαρισαν τους αδυνατους με 0-2
Η Ιντερ τον παο και ο οσφπ τον τσεπετο

greekfansws 17-09-2008 04:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 59413)
Μαγική ατμόσφαιρα, πολλές ευκαιρίες... Γαμώ τα παιχνιδάκια και ας ήμαστε τόσο άτυχοι...

click to show

@ Αλέξανδρο - Στην 3 ήμουν

μας φώτισες τώρα και εγώ στην 3 ήμουν;p

εγώ δεν είδα καμιά ισχυρή ίντερ :armed:

τουλάχιστον έφυγε αυτή η μιζέρια από το γήπεδο;D
 click to show

mousaka+10 17-09-2008 14:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 59414)
Δεν πουλησε κανεις πνευμα...απλα ειπα οτι οι ισχυροι καθαρισαν τους αδυνατους με 0-2
Η Ιντερ τον παο και ο οσφπ τον τσεπετο

Μονο π ενας αδυνατος επαιξε μπαλα κ αξιζε βαθμο ενω ο αλλος δυσκολευοταν να ακουμπησει μπαλα.

aitherovamon 17-09-2008 15:10

μπραβο η ρωμα..........μου αρεσει που ηθελε να παιξει και τον τελικο του τσαμπιονς λιγκ μεσα στην εδρα της και να φτασει εκει περα ανετα....

Slipknot 17-09-2008 15:13

Ενταξει ο βαζελ εκανε τις ευκαιριες του αλλα ολες σουτ απο μακρια. Τουλαχιστον στα λεπτα που ειδα εγω δεν πρεπει να περασε καμια καθετη πασα ή καποια σωστη σεντρα. Οχι οτι η Ιντερ επαιξε καλυτερα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε φανηκε να ιδρωνει κιολας για να παρει το διπλο.

Για μας τωρα, οκ παιξαμε με καφενειο και ειχαμε το χαλι μας το μαυρο, αλλα ναι, φετος θα ειμαστε εμεις η ομαδα που φερνει βαθμους στην Ελλαδα, που παιζει οσο χρειαζεται για να παρει το αποτελεσμα και αλλα χαριτωμενα.

anthropas 17-09-2008 16:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 59419)
Μονο π ενας αδυνατος επαιξε μπαλα κ αξιζε βαθμο ενω ο αλλος δυσκολευοταν να ακουμπησει μπαλα.

Ναι ετσι Ακριβως

Μολις τελειωνε τις πορτες ο ιμπραιμοβιτς εφτιαχνε ενα γκολ και ξανακαθοταν για πλακωτο μετα

εννοειται οτι ο οσφπ δεν επαιξε μπαλα

kallithea4 17-09-2008 18:09

Η ομαδούλα η Ανόρθωση πόσο έχασε ρε σεις χθες?

64374038-0?

mousaka+10 17-09-2008 19:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 59425)
Ναι ετσι Ακριβως

Μολις τελειωνε τις πορτες ο ιμπραιμοβιτς εφτιαχνε ενα γκολ και ξανακαθοταν για πλακωτο μετα

Δν σ φαινεται λιγο γραφικο αυτο;;Αφου οποτε γουσταραν εφτιαχναν μια φαση κ τπ καρφωναν γτ δν το καναν στο 60 πχ κ μετα να ηρεμησουν;;Γουσταραν να κινδυνευουν μεχρι το 85 ή ηταν τοσο σιγουροι οτι δν προκειται να βαλουμε γκολ;

@χρονη
(Λογικα)Αλλο το να παρει βαθμο αμυνομενη συνεχεια κι αλλο να ριξει τρια γκολ ομως!;)

kallithea4 17-09-2008 19:47

Εσύ έφαγες άλλα 4 σήμερα οπότε σιωπή.:P

Αναφέρομαι στη δυναμικότητα της Ανό,η οποία τελικά δεν ήταν αμελητέα.Τώρα,γιατί μετά μπορεί να ξεφουσκώσει.
Α,και τα 3 πάλι αμυνόμενη τα 'βαλε.

mousaka+10 17-09-2008 20:05

Για τα 4 τραβα καφενειο...

Αμελητεα ισως οχι αλλα δν ειναι ομαδα π μπορει να ριξει τρια γκολ.Οπως κ να τα βαλε ειναι τριαρα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0