WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Champions League - UEFA (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/champions-league-uefa-12.html)

aitherovamon 19-02-2008 23:37

Απάντηση: Champions League - UEFA

μπραβο στο κοβασεβιτς...κανει πολυ καλη δουλεια μπροστα αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει...

καλα η λιβερπουλ απο την ωρα που βγηκε το σκυλοψαρο ο ματερατσι παιζει εναντια 10 ατομα πισω απο τη γραμμη και στο τελος θα φαει και γκολ...

TALOS 20-02-2008 01:07

Μπραβο ρε θρυλε.
Ακριβως οπως πρεπει να παιζει μια ελληνικη ομαδα σε τετοιο επιπεδο.
Ο γαυρος φετος εχει χτιστει να παιζει ετσι. Με τους Εργοτεληδες δε μπορει να πιασει αποδοση αφου δε μπορει να παιξει στην κοντρα. Τις φυλλαδες τις γραφω στα π@π@ρι@ μου γιατι εξυπηρετουν συμφεροντα.
Βγαλαμε γαμω τις αντεπιθεσεις, κι αν ειχαμε καλτερες σεντρες θα χαμε και περισσοτερες ευκαιριες.
Εγω ειδα την ομαδα μου και γουσταρα. Τωρα στην Αγγλια, θα παιξουμε ελευθερα κι οτι βγει. Και 3-0 να χασεις δεν εχει να σου πει κανεις κατι.

Παντο εχεις πολλα αρχ**α ρε θεουλη. Γενικα ολοι πεφταν πρωτοι στη μπαλα και γι αυτο δεν απειλησα Ντρογμπαδες κλπ. Απ το 75 και μετα σκασαμε.

click to show

TALOS 20-02-2008 01:15

σχολιο κολητου (αεκτζη) που πεφτει σχεδον ΠΑΝΤΑ μεσα, πριν το ματς: Νταξει ρε φιλε,μπορει να θελω να φατε 4 αλλα ειμαι αισιοδοξος για καμια ισοπαλια.

anthropas 20-02-2008 01:17

Ο Αλεξ τον εμαθε τον ολυμπιακο σημερα η ακομα δε τον γνωριζει?

TALOS 20-02-2008 01:19

Εχω την αισθηση οτι αυτοι ειχαν στο μυαλο τους ''παμε να κανουμε ενα ματσακι εκει, και μετα να παρουμε την προκριση στο Λονδινο''. Μας δινω πολλες ελπιδες εκει μεσα χωρις αγχος και με κανα 4ρι χιλιαρικα γαυρονια. Να κατεβαινει η Τσελσι και να ακους γιουχαισματα παλι οπως σε ολα τα εκτος φετος.

anthropas 20-02-2008 01:27

Απιστευτο γελιο οι πονεμενοι του καναπε που βγαινουν στα ραδιοφωνα και λενε οτι η τσελσι παραχωρησε επιτηδες το χ και λοιπα γραφικα

mousaka+10 20-02-2008 01:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45844)
Εχω την αισθηση οτι αυτοι ειχαν στο μυαλο τους ''παμε να κανουμε ενα ματσακι εκει, και μετα να παρουμε την προκριση στο Λονδινο''. Μας δινω πολλες ελπιδες εκει μεσα χωρις αγχος και με κανα 4ρι χιλιαρικα γαυρονια. Να κατεβαινει η Τσελσι και να ακους γιουχαισματα παλι οπως σε ολα τα εκτος φετος.

:worship::worship::worship:

Κ οι δυο πηραν αυτο που ηθελαν.Ο Ολυμπιακος επρεπε να το παλεψει περισσοτερο.Με τετοια αδιαφορη Τσελσι θα μπορουσε να παρει ιστορικη νικη.Θεμα προκρισης ακομα κ με 2-0 του Ολυμπιακου δν επαιζε.
Ο Μπελουτσι οσο επαιξε εκανε μονο λαθη.Ο Παντουρας κλασσικα :worship:!
Ο Γκαλετι εδειξε οτι δν ειναι ντεφορμε αλλα αδιαφορος στην Ελλαδα.
Αν επαιζε ο Λουα Λουα σημερα θα ταν αλλο ματς.
Μλκ του Τοροσιδη με την τρελη ευκαιρια.

Ο ΟΣΦΠ δν παιζει μια στο εκατομυριο να περασει.&-

aitherovamon 20-02-2008 01:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45844)

ναι οντως το παρατηρησα και εγω σε καποιες φασεις. εβλεπες τον μπαλακ να κανει μια μεγαλη μπαλια και μετα να περπαταει και οχι μονο αυτος!

mousaka+10 20-02-2008 01:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 45836)
μπραβο στο κοβασεβιτς...κανει πολυ καλη δουλεια μπροστα αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει...

καλα η λιβερπουλ απο την ωρα που βγηκε το σκυλοψαρο ο ματερατσι παιζει εναντια 10 ατομα πισω απο τη γραμμη και στο τελος θα φαει και γκολ...

Χειροτερος απο μενα καταντας στις προβλεψεις...πιστευω οτι τελικα θα περασει η Ιντερ.

Αυριο βλεπω πολυ Χ...

gatoni 20-02-2008 03:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 45848)
:worship::worship::worship:

Κ οι δυο πηραν αυτο που ηθελαν.Ο Ολυμπιακος επρεπε να το παλεψει περισσοτερο.Με τετοια αδιαφορη Τσελσι θα μπορουσε να παρει ιστορικη νικη.Θεμα προκρισης ακομα κ με 2-0 του Ολυμπιακου δν επαιζε.
Ο Μπελουτσι οσο επαιξε εκανε μονο λαθη.Ο Παντουρας κλασσικα :worship:!
Ο Γκαλετι εδειξε οτι δν ειναι ντεφορμε αλλα αδιαφορος στην Ελλαδα.
Αν επαιζε ο Λουα Λουα σημερα θα ταν αλλο ματς.
Μλκ του Τοροσιδη με την τρελη ευκαιρια.

Ο ΟΣΦΠ δν παιζει μια στο εκατομυριο να περασει.&-

Συμβουλή:Μην σφίγγεσαι τόσο από τώρα,θα πάθεις τίποτα μέχρι την ρεβάνς kalo!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:06.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0