|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι γρύλοι ακούν μέσω τον γόνατων τους | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#282 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Χαλια ο Θρυλος. Αλλα γουσταρω γιατι φαινεται η γυμνια μας...
ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΠΕΡΝΕΙ! Δε σε χαλασε Μουρινιο... Ενταξει, ο τιτλος του πρωτου σκορερ της Μπουντεσλιγκα δεν χανεται απ'τον Φανη... Ο δευτερος εχει 15 νομιζω... |
|
|
|
|
|
#283 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
μονο και μονο δειτε ,ποιοτητα οπαδων....
το ξερω οτι ειναι ασχετο και ακαιρο ,αλλα απο οτι διαβασα αυτοι οι δυο τυποι γνωριστικαν κατα τη διαρκεια ενος μεγαλου καβγα μεταξυ λιβερπουντλιανς και εβερτονικους και απο τοτε γιναν φιλαρακια.... |
|
|
|
|
#284 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Ποια Μάντσεστερ μωρέ??Τα είδατε τα γκολ?Το πρώτο γκολ ούτε ο Λέμενς δε θα το έτρωγε..Δώρο...Πολύ προκλητικό...Και το δεύτερο μόνο που δε πανιγύρισε ο Νέβιλ...Μπορούσε πολύ εύκολα να βγάλει τη μπάλα από τ δύχτια...Ντροπή ήταν αυτό το ματς...Χίλια δίκια στο Μουρίνιο...Όπως και στη προηγούμενη αγωνιστική δεν έδωσε καραμπινάτο μπέναλντι στην Μπόρο στο 90...
|
|
|
|
|
|
|
#285 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Δεν πέρνω θέση για αυτά που λες είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή αλλά αιώνιο Ελληνικό πνεύμα αθάνατο που βλέπεις παντού κόλπα. Και εγώ δεν είμαι με Μάντσεστερ αλλά στην Αγγλία δεν έχουν καμιά σχέση σε νοωτροπία με την δικιά μας. Ποδοσφαιρικά εννοώ. | |
|
|
|
|
|
|
#286 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Καλά με δουλεύεις...??
Άντε πες το πρώτο το έπνιξε ο τέρμας... Το δεύτερο ο Νέβιλ είναι ΤΟΣΟ ανίκανος να μη μπορεί να την διώξει?? Το πέναλντι στη Μπόρο ήταν...Βλέπε ότι θες... Την σπρώχνουν τη Μάντσεστερ,όχι ότι δεν το αξίζει αλλά αυτές οι λεπτομέρειες το έκριναν το πρωτάθλημα... |
|
|
|
|
|
|
#289 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Στο πρωτάθλημα είναι το αήττητο,στο κύπελλο είχε χάσει και πέρυσι με το γκολ του Ρίμπο. Χαλαρά θα το σπάσει ο Ηρακλής. Βέβαια θα κοστίσει κάτι παραπάνω γιατί είναι πολλά τα ματς του αήττητου αλλά δε γ@μιέται... Ολόκληρη κατηγορία παίζεται...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο