|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ζελατίνη γίνεται από δέρμα ζώων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4492 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
''Κανε τουμπεκι ρε φιλε πηρες το χ, μπραβο σου, ημασταν μαλακες που δεν εκμεταλλευτηκαμε το γεγονος οτι κλειστηκατε, τελος...''
Το κανε τουμπεκι δεν το καταλαβαινω...εσεις ειστε αυτοι που μιλατε...οι ολυμπιακοι απλα ειπαν δεν παιξαμε καλα αλλα μας ευνοει το χ Στο εξης θελω επιχειρηματα |
|
|
|
|
|
#4493 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καλά,το κέντρο δεν το περνάγαμε και νωρίτερα γιατί του Ισπανού ενώ είναι καλός προπονητής και τον πάω έχουν ξεχάσει να του πουν σε ποια ομάδα ήρθε. Για να βάλει τον Σάλπι έβγαλε τον Καραγκούνη, δηλαδή τον μισό από τον 1,5 επιθετικογενή παίχτη του. Και άσε το 70'. Βλέπεις πως ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είναι ακίνδυνος συν ό,τι παίζει με κεντρικό αμυντικό δίδυμο ανάγκης με τον τραυματισμό του Ζεβλάκοφ. Γιατί δεν ρισκάρεις νωρίτερα (ημίχρονο) βγάζοντας έναν κόφτη να περάσεις τον Καραγκούνη εκεί που μια χαρά καλύπτει τους χώρους και να βάλεις κάποιον που περνάει πάσες μπροστά; Εκτός αν το "μόνο νίκη" το έλεγαν για να το πουν. Δεν είδα στο γήπεδο να χαλιούνται με το Χ.
|
|
|
|
|
|
|
#4496 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#4498 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Αρνούμαι να σχολιάσω οτιδήποτε που αφορά τον κυρ-Σάββα. Πρώτον γιατί είναι ό,τι πιό γλειώδες κυκλοφορεί στην ομάδα μου και ο δεύτερος άνθρωπος που θέλω να κορνεβολήσω και δεύτερον γιατί τον βλέπω σαν τον τρελό του χωριού. Απλά ακούς τις μ@λακίες του και κάνεις υπομονή να φύγει. Για τη διαιτησία δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά (αν και είπες "για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό" που δείχνει πως έχεις κάποιο παράπονο),σόρρυ αν φάνηκε έτσι. Γενικό το κλίμα. Μου λέγανε φίλοι μου (γαύροι) που ήταν μέσα πως συνέχεια άκουγες "ο Δαλούκας αυτό,ο Δαλούκας το άλλο,ο Δαλούκας το παράλλο". Αυτή είναι λάθος νοοτροπία. Και σου ξαναλέω το ίδιο ισχύει με τους δικούς μας στο μπάσκετ και όχι μόνο σε ματς με εσάς. Είχα πάει πέρυσι με ΤΣΣΚΑ,μας κάνανε γιο γιο γιατί απλά ήταν καλύτεροι και άκουγες γύρω γύρω να κράζουν όλοι τους διαιτητές σε εκνευριστικό βαθμό. Που όντως πήρε σφυρίγματα η ΤΣΣΚΑ αλλά ήταν φανερή η διαφορά επιπέδου. Ε πρώτα κοιτάς αυτό (σε όλα τα αθλήματα) και μετά τον κόραξ. | |
|
|
|
|
|
|
#4499 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Τωρα για το αν μας εχετε ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου.... Δεν θεωρω οτι η βαθμολογια αντικατοπτριζει την διαφορα των δυο ομαδων γιατι πολυ απλα εχουμε χασει ενα σωρο βαθμους (παλι) τζαμπα.... Γιατι πολυ απλα το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα για να πεις οτι 1+1=2. Δεν κερδιζει παντα αυτος που εχει την καλυτερη ομαδα και αυτο κιολας ειναι που το κανει συναρπαστικο.... | |
|
|
|
|
|
|
#4500 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο