|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| η προεδρική κατοικία στις Η.Π.Α. ονομάζεται Λευκός Οίκος επειδή μετά την πυρπόλυσή του από τους Άγγλους,οι καμένοι τοίχοι του περάστηκαν με ασβέστη | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4111 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Θα έχει. Απλά δεν θα ξεπουλήσει το ζαχαροπλαστείο! Ναι ρε Ντεμίνιο,ναι μωρή αρρρρρρρώστεια! ΝΑΙΙΙΙΙ! Έτσι,άρπαξε μας τον Μπασινά μέσα από τα χέρια! Να 'σαι καλά! Θείο, είναι ελεύθερος ο Μήτσος ο Παπαδόπουλος ακόμα,μην τον χάσεις. Και Φύσσα τεχνικό διευθυντή θέλω θείο,μην με απογοητεύσεις. Και για μπαμ στην επίθεση πάρε τον Μάντζιο, θέλουν να τον δώσουν δανεικό λέει. Είναι χαζοί θείο και τους διώχνουν, πιάσ' τους κότσους λέμεεεεε!
|
|
|
|
|
|
|
#4112 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Βρήκε ο Βαλβέρδε να διώξει τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο...
Μου φαίνεται πως σύντομα θα τον στείλει ο Socrates στο "Πριγκιπάτο" του Μονακό για διακοπές... Το πιάσαμε το υπονοούμε έτσι; Παιάνες μου!!! Edit: Τι κι αν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων και συμπεριελήφθη στην καλύτερη δεκάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε πρώτη φάση δεν δείχνει να... συγκινείται από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως θα ήθελε να δουλέψει με ένα ρόστερ 24 ατόμων, αλλά φαίνεται πως οι... περικοπές άρχισαν από τους πιτσιρικάδες. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ειδοποίησε την Τρίτη (29/7) τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Λευτέρη Ματσούκα και Βασίλη Λαμπρόπουλο πως θα πρέπει να... υποβιβαστούν στην ομάδα νέων και με αυτή να συνεχίσουν τις προπονήσεις! Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση που προξενεί εντύπωση, αφού πρόκειται για παίκτες που πέρσι έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και απλώς έπαιρναν ματς με τους νέους. Φαίνεται, όμως, ότι ο Βαλβέρδε βάζει άλλες προτεραιότητες. Το θέμα, όμως, είναι αν ο Ισπανός "κόβει" τους τρεις μικρούς επειδή δεν του... κάνουν τώρα ή δεν του βγαίνει ο αριθμός στο ρόστερ. Το "δεν κάνουν" μάλλον το... ξεχνάμε, καθώς όπως και να έχει, ο 44χρονος προπονητής δεν μπορεί να έβγαλε συμπεράσματα από τις ελάχιστες προπονήσεις που συμμετείχαν οι τρεις ποδοσφαιριστές στο Ερμελο της Ολλανδίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και αντιδράσεις από την πλευρά τους, αφού αρκετές ομάδες ήθελαν να τους πάρουν ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Θα δεχθούν ή μη τον... υποβιβασμό τους στους νέους, θα φανεί τις επόμενες ώρες... Κατά τα άλλα, ο Βαλβέρδε την Τρίτη το πρωί είχε τετ α τετ με τον Ραούλ Μπράβο και μάλιστα σε όσους το αντελήφθησαν, σε έντονο ύφος. Προφανώς, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ζήτησε το λόγο από το συμπατριώτη του για τη φημολογία που τον θέλει να τον έχει στη μαύρη λίστα. Αγνωστο το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά το σκηνικό έγινε. * Πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να κοιτάζει για τα καλά για παίκτες της Βαλένθια. Ενα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση του αμυντικού μέσου είναι αυτό του Αλμπέλδα. Και μετά το "ναυάγιο" με Μπασινά, στο προσκήνιο και πάλι ο Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης. * Ο Λιούνγκμπεργκ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες φέρονται να μην ενδιαφέρονται λόγω του Λέτο. Για τον Αργεντίνο είχαμε επισημάνει πως καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει οριστικά το θέμα του και δυστυχώς ίσως δικαιωθούμε. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης, θέλουν τη Λίβερπουλ να διεκδικεί μέχρι τελευταία στιγμή, να του βγάλει άδεια εργασίας... * Ψάχνεται για επιθετικό ο Ολυμπιακός και μέσα στα τόσα ονόματα, φέρεται να ακούστηκε κι αυτό ενός Αγγελου. Μετά του Μπασινά, του Χαριστέα! (cosmo.gr) |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 30-07-2008 στις 09:53. |
|
|
|
|
|
|
#4115 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
«Δεν είμαι εδώ για να παίξουμε όμορφα, αλλά για να κατακτήσουμε τίτλους. Εάν καταφέρουμε και συνδυάσουμε και τα δύο, θα είναι εξαιρετικό. Δεν μου είπε ο κ. Αμπράμοβιτς ότι πρέπει να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Τον συνάντησα δύο φορές και μιλήσαμε σαν δύο “κανονικοί” άνθρωποι και όχι σαν ιδιοκτήτης και προπονητής. Μου είπε “κάνε το καλύτερο για την Τσέλσι”. Αυτό ήταν. Τίποτα περισσότερο»
Λουίς Φελίπε Σκολάρι |
|
|
|
|
|
|
#4116 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
τελικα τι θα γινει με τον ροναλντο;;θα φυγει η μπα;;γιατι κατι ακουσα οτι ο προεδρος της ρεαλ εκανε ενα συμφωνητικο παρομοιο με αυτο που ειχε κανει και με το φιγκο τοτε, δηλαδη οτι αν δεν γινει η μεταγραφη θα δωσει ο ροναλντο στη ρεαλ 20 εκατομυρια ευρω...παιζει κατι τετοιο;;; | |
|
|
|
|
#4117 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Λυσε μου μια απορια αυτα ειναι της πρασινης; γιατι αλλα λεφτα σε ομαδες διαβαζα περσι εγω και αναρωτιεμαι ποια ειναι τα αληθινα χρηματα που δινονται στη δημοσιοτητα την εκαστοτε φορα.Εν ολιγοις οι κυριοι ρεπορτερ της συμφορας μας λεγανε περσι οτι δοθηκαν 900 για το Σαριεγκι και 3.000.000 για Ματος.Αναρωτιεμαι λοιπον αν του χρονου τα 2.800.00 για το Ρουκαβινα σε καποια αλλη εφημεριδα γινουν 2.200 η τα 3.500.000 για το Σοουζα γινουν 2.500.000 και παει λεγοντας.Το θεμα ειναι οτι τα ποσα που γραφει η καθε φυλλαδα,τα γραφει οπως τη συμφερουν χωρις να λαμβανει υποψη τι πηρε η ομαδα ,τι ο παιχτης,προσμετρουν ολα τα χρονια για να γραψουν οσο πιο εντυπωσιακο νουμερο,αγνοουν τα εσοδα της ομαδας,τι παιχτες πουληθηκαν και φτιαχνουν ενα φανταστικο μπατζετ που ειναι μονο για λοβοτομημενους.
|
|
|
|
|
|
|
#4118 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
εγώ πάλι δεν βρίσκω στη λίστα το όνομα του σπυρόπουλου. ούτε τη σεζόν 2007-2008, ούτε τη σεζόν 2008-2009. επίσης ο σαλπιγγίδης δεν νομίζω ότι ήρθε με τόσα λίγα χρήματα.
λογικά η εφημερίδα είναι η πράσινη. μας δείχνει 10 χρόνια τσιγγουνιά τζιγγερ και 1 χρονιά πολυμετοχικού παο (με γιαννακό).... |
|
|
|
|
|
|
#4120 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Την ευκαρία να... παίξουν μπάλα θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ και του Μινώταυρου, αφού οι δυο ομάδες δίνουν σήμερα στα Περιβόλια (6μμ) το πρώτο τους φιλικό στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τόσο ο Βασίλης Καραϊσκος, όσο και ο Γιώργος Ξηράκης, θα πάρουν... μια πρώτη γεύση, όσον αφορά την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους, όμως σίγουρα και οι δυο προπονητές ξέρουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν και πολλά πράγματα, αφού “τα πόδια θα είναι βαριά” από την προετοιμασία. Στον μεταγραφικό τομέα, μετά τον Κουρινάκη, ο Μινώταυρος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή (επιθετικού), ενώ ενδιαφέρεται για ακόμη έναν -επίσης νεαρό- παίκτη. Ο ΑΟΧ, “ψάχνει λύση” ώστε να μπορέσει να πάρει τον Εμρά (η υπόθεση του θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, στα μέσα Σεπτεμβρίου), που συνεχίζει τις προπονήσεις με την ομάδα, ενώ στα υπ’ όψιν υπάρχουν ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. (haniotika-nea.gr) Έλα μωρή ΑΟΧάρα!!! Tελικά έχουν γίνει καλές κινήσεις στην ομάδα. Ο Πάτερος έχει κάνει πολλές και καλές διασυνδέσεις και θα πάμε στρωτά φέτος. Πιστεύουν πολλοί στην άνοδο, αλλά εγώ προσωπικά περιμένω να δω πως θα εμφανιστούν οι άλλες ομάδες. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο