|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κοιμόντουσαν με πέτρινα μαξιλάρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3321 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Εαν δήλωναν στο μπάσκετ φαντάσματα και οπτασίες, θα ήταν καλύτερα.
Χαμένα τρίποντα, λάθη, επιθέσεις... 24 πόντοι σε ένα ΣΕΦ με 7500 κόσμο.... Ε ρε γλέντια |
|
|
|
|
|
|
#3325 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
ρε παιδια πως να το παλεψεις οταν σου βαζει 7 στα 7 ο γουινστον[απο αυριο σταματαω να κανω γουινστον και θα το ριξω στα μαλμπορο].και οταν πανω που τους φτανει στο τελευταιο δευτερολεπτο της επιθεσεις απο τα εφτα μετρα το βαζει ταμπλο και μεσα ο διαμαντιδης?με τι ψυχολογια?
ασε το ποσοστο στα τριποντα που ηταν κοντα στο 60% μην πω και παραπανω |
|
|
|
|
|
#3327 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
εισαι πρωταθλητης απο τωρα εσυ?τα πλει οφ τα σταματησαν?αν βολευει το θαναση θα τα σταματησουν ειμαι σιγουρος ![]() τωρα ασχολησαι και με βολει?τοσα χρονια γιατι εκανες μοκο?αν φτανεις μεχρι βολει λοιπον να ψαξεις και για πολο και για στιβο και για κολυμβηση και για πινκ πονκ και για ταβλι[αν γινεται πλακοτο να δω αν εμαθες τοσα χρονια ]και αφου μιλας για βολει δες τι εχω κανει εγω και τι εσυ ![]() 1,2,3 τα μετραω και πονω εφτασα τα τεσσερα και κουπα δε θα δω... click to show | |
|
|
|
|
|
#3328 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Δεν λες καλά ρε Καταλανέ που στο πρώτο ημίχρονο ο βάζελος είχε κάτι σαν 30 με 35%!!! στις βολές και σούταρε κοντά στις 15 τέτοιες. Θα είχε τελειώσει το παιχνίδι εκεί, τα τρίποντα έφταιγαν?...αφού εκτός του ότι τα περισσότερα ήτανε αμαρκάριστα γενικότερα η άμυνα μας δεν υπήρχε
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:04.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο