|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Είναι αδύνατον να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2913 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εσύ αν θέλεις άκου τον Καρπετόπουλο,σου είπα εγώ το αντίθετο;
Προφανώς όμως μπορώ να διαλέγω μόνος μου ποιους δημοσιογράφους θα παίρνω στα σοβαρά και ποιούς όχι. Και για να τελειώνει γιατί βαρέθηκα ρωτάω: Είναι ο Ολυμπιακός ευνοημένος από τις διαιτησίες του πρώτου γύρου; |
|
|
|
|
|
#2914 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σταμάτα ρε,ξενέρωσαν σήμερα. Είχαν ετοιμαστεί να πανηγυρίσουν τον τίτλο του χειμώνα και τους το χαλάσανε. Είχαν ετοιμάσει και απονομή έναν χιονάνθρωπο. | |
|
|
|
|
|
#2915 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
#2917 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ | |
|
|
|
|
|
#2920 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Μερικες φορες αναρωτιεμαι αν τα πιστευεις πραγματικα αυτα που λες
Αμα ελεγες ''παιδια ειμαι τρελος αεκτζης,τυφλος,και οτι και να γινει θα φταινε τα κυκλωματα και οι διαιτησιες και ποτε η ομαδαρα μου'' θα σε παραδεχομουνα δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο