|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, οι Σκωτσέζοι για πολλούς αιώνες δεν τις έτρωγαν. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2491 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
για μενα ο καραγκουνης είναι ένας έλληνας αθλητής που καταξιώθηκε και παίζει μπροστα στο κοινό της χωρας του, στο οποίο και έχει χαρίσει (όχι μόνος βεβαια) μεγάλη χαρα. μου φτανει για να ειναι πιο ψηλα στη συνειδησή μου, από τον οποιοδήποτε προκλητικο τυχαίο στρατηγό ενός λόχου δευτερατζών.
|
|
|
|
|
|
|
#2492 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
δλδ το οτι πηραν το euro που εινει απιστευτο κατορθωμα του δινει το δικαιωμα να ειναι και εριστικος καποιες φορες?
σιγουρα βοηθαει την ομαδα του και θα ηθελα να ειχα ενα τετοιο παιχτη αλλα δεν εχει το ακαταλογιστο |
|
|
|
|
|
#2493 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
απο που και εως που εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ήταν ο καραγκούνης εριστικός? ήσουν μπροστα και τον άκουσες? που ξέρεις ότι δεν τον προκάλεσε ανεπανόρθωτα ο φερέρ?
δεν ειπα ότι κάποιος έχει το δικαίωμα να γίνεταια εριστικός. εγώ αυτό που λέω είναι: από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κανεις τι παίχτηκε και δεν θα μάθει ποτέ, από που και έως που να ταχθεί κάποιος υπέρ του φερέρ? τα περί εριστικότητας του καραγκούνη τα βρίσκουν κάποιοι αναλογα με το τι ομάδα ειναι. εσύ λες ότι είναι εριστικός επειδή είσαι ολυμπιακάκιας, το ίδιο και ο νίκος επειδή είναι αεκάκιας. για το φερερ όμως το βιντεο του περσινού αγωνα με τη χειρονομια στο μουνιοθ υπάρχει. κατι ακομα. ο δελλας πρεπει να τιμωρηθει, όχι ο εντόι. το θεατρο (αν ειναι) είναι μεσα στο παιχνίδι. προσωπικά σιχαίνομαι να βλέπω κριστιάνο ρονάλντο. κάποιοι όμως δεν ενοχλούνται. (αλήθεια γιατί είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις?) το να περιμένει κάποιος στη φυσούνα είναι από γκαγκστερική ταινία. όπως επίσης να κανει δηλώσεις και να λεει κάποιος ότι πάρτε τα βιντεο επειδή δεν δείχνουν τιποτα και πηγαίνετέ τα στο δικαστή θυμίζει στησιμο αποδεικτικών στοιχείων από θρίλερ. και επειδή και τα δύο είναι σκηνικά από ταινίες κοινώς παραμύθια απορώ με το ποιος διακωμωδεί περισσότερο το άθλημα. |
|
|
|
|
|
|
#2494 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
οσον αφορα το θεατρο οποιος και να το κανει πρεπει να τιμωρειτε κατα τη γνωμη μου.κατι αλλο για τον εντοι.πως γινετε συνεχεια το κοκκινο πανι?απο τα φιλικα μεχρι με τον αντζα και μεχρι προχθες με την αεκ?οκ ισως ειναι τυχαιο αλλα αν ηταν ο νερι στη θεση του θα του ειχαμε σουρει οτι μπορεις να φανταστεις και μην μου πεις οχι σε αυτο. τελος για τα γκανκστεριλικια δεν σου ειπα οτι συμφωνω για τον αγωνα το μονο που ειπα ηταν πως κατα τη γνωμη μου πρεπει να τιμωριθει ο εντοι. Υ.Γ.πως δικαιολογεις τον καρα και και οχι το δελλα που ηταν και αυτος στο euro και παιζει και αυτος στη χωρα του? | |
|
|
|
|
|
#2495 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
c/p δεν κάνει κοπο
ο δελλας πρεπει να τιμωρηθει, όχι ο εντόι. το θεατρο (αν ειναι) είναι μεσα στο παιχνίδι. προσωπικά σιχαίνομαι να βλέπω κριστιάνο ρονάλντο. κάποιοι όμως δεν ενοχλούνται. (αλήθεια γιατί είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις?) το να περιμένει κάποιος στη φυσούνα είναι από γκαγκστερική ταινία. όπως επίσης να κανει δηλώσεις και να λεει κάποιος ότι πάρτε τα βιντεο επειδή δεν δείχνουν τιποτα και πηγαίνετέ τα στο δικαστή θυμίζει στησιμο αποδεικτικών στοιχείων από θρίλερ. και επειδή και τα δύο είναι σκηνικά από ταινίες κοινώς παραμύθια απορώ με το ποιος διακωμωδεί περισσότερο το άθλημα. |
|
|
|
|
|
|
#2496 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Κάτσε μάστορα, κάτσε.....
Δηλαδή επειδή πήρε Εuro 2004 o Kαρα τον νομιμοποιει να κάνει καραγκιοζιλικια?.... Διαμαρτύρεται για την κάρτα του Σέριτς (την πρώτη κίτρινη), διαμαρτυρεται εκει που κανει φαουλ στον Παπασταθοπουλο και ο Σοκρατες βουτά λίγο εύκολα βέβαια αλλά του έχει κάνει φάουλ, διαμαρτύρεται σε ένα πλάγιο που μαλιστα κρατά το κεφάλι του ο ίδιος και ο Σέριτς τραβά την φανέλα του και την έχει βάλει στο κεφάλι. Διαμαρτύρεται γιατί λήγει νωρίς το ημίχρονο πριν εκτελεσει μια φάση. Δηλαδή αυτό που έκανε σε όλο το ματς ήταν μια διαμαρτυρία..... Και μπορώ να θυμηθώ και άλλες φάσεις..... Δεν λεω για την φάση για τον Φερέρ γιατί όντως εκεί μπορεί να προκλήθηκε και τον έχω τον Φερέρ για πονηρούλη..... Όσο για τον Εντοι τι να σου πω.... Τον απωθει ο Δέλλας με το σώμα και εκείνος πιάνει το κεφάλι του.... Ποιος ξερει ίσως να έπαθε το παλικάρι αντανακλαστικο πονο. Συμβαίνει. Με την ίδια λογική μπορει να τον κλωτσας στα και να του πονάν τα δόντια.... |
|
|
|
|
|
|
#2497 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
ειναι ασκοπο να γραφω αφου μεταφραζετε οτι θελετε υγ. μπαλα δεν βλεπεις? βλεπεις μονο διαμαρτυριες, διαιτησιες, κους κους στα σπορ και μιζεριες? | |
|
|
|
|
|
|
#2498 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ: Μπάλα βλέπουν όλοι. Εγώ βλέπω τις διαμαρτυρίες, τις διαιτησίες και τα κους κους. Κάποιος πρέπει να ασχολείται και με αυτά. Ο Καρπετόπουλος και γω δλδ... ![]() Εντάξει είπαμε το ματς θα ερχόταν άσσος λόγω εμφάνισης των ομάδων αλλά γιατί μου αφαιρείτε το δικαιωμα να κλ@ψομουνιάσω και να διαμαρτυρηθώ....? | |
|
|
|
|
|
|
#2500 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
1ο ημίχρονο
http://www.youtube.com/watch?v=CgQnGAGFmUg 2o ημίχρονο http://www.youtube.com/watch?v=vtCABTfz00M Ορίστε εγώ εδώ τελειώνω την αναφορά στο ντέρμπι ΥΓ: Και πείτε μου. Μπαίνει ή δεν μπαίνει με τον αγκωνα ο Ντόι. Αυτό μόνο τέλλλλλλλλλος.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:48.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο