|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο 10.000 πουλιά πεθαίνουν από χτυπήματα σε παράθυρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2061 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Δυστηχώς όσο υπάρχουν δικηγόροι και δεδικασμένα αυτά θα έχουμε. Π.Χ. Ο Άντζας είναι με την Εθνική και ερήμην του έγινε ότι και αν έγινε. Εγώ δεν το βλέπω σωστό αυτό. Έπρεπε να παραβρεθεί και να πει αυτός τι έγινε και όχι οι Δικηγόροι του. Μετά ας λέγαν αυτοί τα δικηγορικά τους. | |
|
|
|
|
|
|
#2067 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Έτσι ρε Κόκκαλη,στήσε και την Εθνική,στήστα όλα! ![]() ![]() Μπράβο στην εθνική πάντως,έδειξε άντερα σήμερα. Με τη χειρότερη διαιτησία που θυμάμαι εδώ και χρόνια (απροκάλυπτη εύνοια υπερ των Νορβηγών),με το πρώτο γκολ που φάγαμε να είναι καθαρό φάουλ και το δεύτερο πνίξιμο του Χαλκιά, με τον Χαλκιά να είναι γενικά ασταθής κι όμως πήρε το Χ και θα μπορούσε να κερδίσει αν ο Λύμπε έβαζε ένα από τα 2 δοκάρια. Στην τελευταία φάση έπρεπε να το τελειώσει ο Πάτσα αλλά τέλος πάντων. Σούταρε ρε άνθρωπε και ας την στείλεις και στο Τροντχάιμ. Μόνο με αυτοκτονία μένουμε έξω τώρα,λογικά τα 2 εντός έδρας με Βοσνία και Μάλτα αρκούν. | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 12-09-2007 στις 22:16. |
||
|
|
|
|
|
#2068 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Ενώ ο Αντωνάκης θα τα πιανε...
Ο Χαλκιάς καλός ήταν γενικά, δεν μπορώ να σκεφτώ Έλληνα γκολκίπερ που θα τα πήγαινε καλύτερα. Η διαιτησία 100-0 υπέρ των Νορβηγών, αλλά δεν χρειάζεται πιστεύω να θυμίσω διαιτησίες σε άλλα ματς του ομίλου. Η εθνική στα αριστερά έχει ένα τεράστιο κενό -στην ουσία δεν υπάρχει αυτή η πλευρά. Ευτυχώς που οι Νορβηγοί ήταν κακοί εκεί. Ο Μπασινάς ήταν χώμα. Μπορώ να πω όμως πως σταθήκαμε πολύ καλά. Απόλυτη αποθέωση στην ενέργεια του Γκέκα στο 94 και στον Σώτο Κυριάκο. Χόρτασα ξυλίκι, Σαμαρά άσε τη μπάλα και πιάσε το ζελέ. Σχεδόν περάσαμε. |
|
|
|
|
|
#2070 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Τυχαιο ειναι που το πεναλτι που ζηταγαν οι Νορβηγοι δεν τους δοθηκε(και που δεν λεω οτι ηταν αλλα με αυτο τον διαιτητη απορω πως δεν δοθηκε), αλλα ομως αφου οι Ουγγροι ειχαν μεινει με 10 παικτες στο αλλο μας και η Τουρκια ειχε προηγηθει?? λεω εγω τωρα..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:04.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο