|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1711 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#1712 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2007
Περιοχή: Aθήνα
![]() |
Παράθεση:
Μόνο που ξέχασες να βάλεις και τον Χavier να τους εγκαλεί όλους στην τάξη.Πάντως χρειάζεται να ανάψουν λίγο τα αίματα (εννοώ στο φόρουμ) εν όψει ντέρμπι. | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paulo2 : 21-08-2007 στις 14:23. |
||
|
|
|
|
|
#1713 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
| |
|
||
|
|
|
|
|
#1714 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() |
σαν να βλεπω μπροστα μου τα ποστ κατα τη διαρκεια του αγωνα αλλα και μετα απο αυτον.
μουσακα - ρε τι εδωσε καθαρη φαση και εδωσε οφ σαιτ. ανθρωπας - ελα μωρε που δεν ηταν οφ σαιτ. καταλανος - αστους ρε μανο αφου την ξερουμε τη δουλεια καθε χρονο τα ιδια λενε αλεξανδρος- γιατι ρε αδικο εχει ο μουσακα?αντε με την κωλοπαραγκα σας ![]() ταλος- ετσι μαμαει ο θρυλος και ο πειραιας.ολοι οι αλλοι ειστε κομπλεξικοι.μονο εμεις υπαρχουμε(παρολο που ειμαι βελγος )μετα απο 5 λεπτα... μεσι 13- ρε τι ειναι αυτο που εδωσε ρε.σας εχουμε παρει χαμπαρι ρε ακουμπησε τον μαυρο και επεσε σας δωσαν και πεναλτι παλι ετσι θα κερδισετε.καλα κανεις ρε καρα και τα χωνεις στο διαιτητη. Καταλανος- ναι μωρε δεν ηταν πεναλτι.αφηστε μας μωρε. μανος- καλα καλα πειτε οτι θελετε αλλα ρουφιξτε το τωρα.παμε ρε τζολε. Καταλανος,Μανος,Ακης,Γατον - ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Λ Παρτε τα ρε.ετσι ρε γαυρε παμε να το τελιωσουμε το ματσακι. μετα το ματς... τα συνηθυσμενα μπινελικια μεταξι μας για να αποδειξουμε κατι που δεν μπορει να αλλαξει. Υ.Γ.αλλα 5-6 μερουλες μεινανε θα τα δουμε και στην πραξη ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katalanos : 21-08-2007 στις 15:23. |
|
|
|
|
|
|
#1715 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() |
συνεχιζω εδω γιατι μου το κοβει.
Καταλανος,Μανος,Ακης,Γατον - ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Λ Παρτε τα ρε.ετσι ρε γαυρε παμε να το τελιωσουμε το ματσακι. μετα το ματς... τα συνηθυσμενα μπινελικια μεταξι μας για να αποδειξουμε κατι που δεν μπορει να αλλαξει. |
|
|
|
|
|
#1716 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Καλά χαλαρώστε με τον Βύντρα.... Δεν καταλαβαίνω που ειν' το κακο οι οπαδοι να θέλουν έναν ακραιο μπακ που να μπορει να κανει κάποια παραπανω πράματα εκτός από το να μαρκάρει? Και δεν είπαμε να χεις το Alves, τον Cafu ή τον Maicon..... Kάνα παίκτη τύπου Srna θέλουν. Καλός αμυντικός με καλή σέντρα....
Εδώ και ο Γιούρκας που τον λέμε παικτάρα, το παλικάρι είναι ακραίος μπακ χωρίς σέντρα. Τι νομίζεις? Έβλεπες πέρσι σε ματς της Ατλετικο και ο Τορρες έκανε τον σταυρό του όταν σέντραρε ο Γιούρκας μπας και φυσήξει κάνας νοτιοδυτικός άνεμος και έρθει η μπάλα στην περιοχή γιατί αλλιώς η μπάλα έβγαινε έξω από το Καλδερόν και έφτανε στο Μπερναμπέου.... PS: Eίναι παίκτης ψυχολογίας ο Λουκάς και ίσως στην Χέρτα να αποδώσει αν του φερθούν καλά, αλλά εντάξει αν αρχίσει και κει τα τσάμικα τότε θα φάει τρελό κράξιμο.... Μου γίνατε όλοι ειδικοί και εκφέρετε άποψη για όλα.... Άμπαλοι.... Ήμαρτοννννννννννννννννννν που λέει και ο ξεδοντιάρης.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1717 (permalink) | |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
Παράθεση:
o Srna ειναι ενας μικρος θεουλης.... ειδικα στο manager ειναι εξωγηινος ![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:38.

cker,burn

)
Μόνο που ξέχασες να βάλεις και τον Χavier να τους εγκαλεί όλους στην τάξη.Πάντως χρειάζεται να ανάψουν λίγο τα αίματα (εννοώ στο φόρουμ) εν όψει ντέρμπι.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο