|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1151 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Για κανονιστε για μπάλα για να δούμε ποιος είναι πιο αργός και ποιος όχι. Άντε γιατί δημιουργείτε σκοπιμα εντυπώσεις επειδή με ζουλεύετε. Ποιος είναι αργός ρε? Εγώ? Ο γιος του ανέμου, ο άνθρωπος που είναι πιο γρήγορος απο την σκιά του, ο άνθρωπος που είναι πιο γρηγορος και απο κοψιμο απο χαλασμένο σουβλάκι. Ποιος εγώ?
Άει πάγαινε από δω ανυπαρκτίδη βέλγε, τριτοξάδελφε του Τεν Τεν. Που όταν σε είχα πρωτοδει σε ματς φορούσες τις κάλτσες πάνω από το παντελονι σαν τον διάσημο ξαδελφό σου.... Και λογικά αυτή σου η εμφάνιση υπάρχει στο πολυσυζητημένο βίντεο. Αλλά και αυτό το βιντεο έγινε αόρατο αφού το τραβηξε κάμερα βέλγου..... |
|
|
|
|
|
|
#1155 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
και τι σε νοιαζει εσενα μωρη γρια τσατσα κουτσομπολα? Να βρεις γκομενο ηρθες ρε παλιογκει ή να παιξεις(?) μπαλα? Οσο για το βιντεο μη βιαζεσαι να το δεις, γιατι σε δειχνει ή να ζαλιζεσαι απ τους συνδυασμους μας ή να περνας και καλα τυχαια κοντα απ την καμερα και να κοιτιεσαι ΜΩΡΗ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. | |
|
|
|
|
|
|
#1156 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1158 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Ταραλίδης: Ρίμπο ο καλύτερος άνθρωπος και επαγγελματίας. Τι λέει για Καστίγιο
Τον Ριβάλντο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο άνθρωπο και τον σωστότερο επαγγελματία ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής» δήλωσε πως επιθυμεί να καλύψει με την φανέλα της ομάδας της Κρήτης το χαμένο έδαφος της περιόδου που άνηκε στο έμψυχο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» από τους οποίους έφυγε με τις χειρότερες (!) αναμνήσεις... μπλαμπλαμπλα «Με έκλεψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού!» Η τελευταία του ανάμνηση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή από τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω». Αν σκοράρει ενάντια στον Ολυμπιακό με την φανέλα του ΟΦΗ, μέσα στο Καραϊσκάκη: «Όχι βέβαια. Αν βρεθώ σε θέση θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στον ΟΦΗ». μπλαμπλαμπλα http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38486 |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 10-07-2007 στις 23:05. |
|
|
|
|
|
|
#1160 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Kαι δηλαδη τι θες να μας πεις ρε καρμα με αυτο?
Αμα επαιζε καμια 10ρια ματσακια να δουμε τι αναμνησεις θα ειχε.Τι να κανουμε δηλαδη?Να βγαλουμε το Στολτιδη για να εχει καλες αναμνησεις? Και δεν υπαρχει θεμα ''κλοπης''.Το οτι βρεθηκε 1 κωλοπαιδο και αλητης και του πηρε το κινητο δε σημαινει πως το κανε επειδη ειναι ολυμπιακος. Γιατι δεν παιρνετε και τον ''Ταρα''??? Οτι σκουπιδακι μας πεφτει πατε και το μαζευετε κομπλεεεεεξ,κομπλεεεεξ ΥΓ:Σε ποιο ευρωπαικο ματς οι οπαδοι της αεκ εκαναν ντου σε ενα γηπεδο και εκλεψαν το κυλικειο.Εκαναν ριφιφι για να παρουν ενα Lays ριγανη ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο