|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Με εξαίρεση τις σημαίες της Ελβετίας και του Βατικανού που είναι τετράγωνες, οι σημαίες όλων των άλλων χωρών είναι ορθογώνιες παραλληλόγραμμες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#61 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Ποιους διαλεγει?Τον Πεν? Εννοω οτι στη μακαμπι δεν χρειαζοταν να ειναι και πολυ προπονητης αφου οι παιχτες τον ξελασπωναν.Στον οσφπ που δεν υπαρχουν τοσο καλοι παιχτες και χρειαζεται να κοουτσαρει και να καθοδηγει δεν το κανει.Η ομαδα παιζει τελειως χωρις συστημα και πλανο Τη διαιτησια την ανεφερα επειδη ειπωθηκε πως ο προπονητης κρινεται απο οσα εχει πετυχει στο παρελθον.Ο προπονητης κρινεται απο το εργο που θα προσφερει στην ομαδα που βρισκεται τωρα κι εγω απορω πως δεν τους εχει ζητησει συγγνωμη.Αντιθετα,τους ειπε ολους τραυματιες στην καρδια Οκ ειναι ενα χρονο.Ο ιδιος ομως με δηλωσεις του ανεβαζε τον πηχη πολυ ψηλα και εδινε υποσχεσεις για τροπαια ενω αυτη τη στιγμη ειναι εντελως εξω απο καθε στοχο ειμαστε αμπαλοι | |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Oκ,είναι τεράστιος προπονητής. Απαντησέ μου λοιπόν στα παρακάτω ερωτήματα
Παράθεση:
Παράθεση:
| ||
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 10-04-2007 στις 20:01. |
|||
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
πω πω τα καημενα τα παλικαρια μας θα επαιρναν την ευρωλιγκα και ο αχρηστος ο γκερσον τους εκαψε δηλαδη
|
|
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
εγω δεν υποστηριζω τον γκερσον, εγω απορω με αυτους που ριχνουν το αναθεμα μονο σε αυτον. φυσικα και εχει ευθυνες. αλλα εσεις το εχετε παει στο αλλο ακρο.
|
|
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
ακριβως το εχετε βγαλει ασχετο.φυσικα και εχει την ευθηνη για τις αποτυχιες αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι πιο ασχετος απο εμενα και σενα ανθρωπα.εγω θα προτιμουσα τον γιαννακη αλλα δεν φταιει ο γκερσον και γι'αυτο.τελος οι ομαδες που θα πανε στο φαιναλ φορ ειναι χρονια μαζι και εχουν πολυ καλυτερη χημεια απο αυτη του ολυμπιακου οπου οι παιχτες ειναι μαζι ενα χρονο.δηλαδη το καλοκαιρι περιμενατε να τους νικαμε ολους ανετα?
η τσσκα που αυτη τη στιγμη ειναι η κορυφαια ομαδα στην ευρωπη θυμαστε πως εχασε την κουπα μεσα στην εδρα της πριν δυο χρονια? μην γελιομαστε δεν γινεται να φτιαξεις υπερομαδα σε ενα καλοκαιρι.οι υπαρχοντες παιχτες με ενα σουπερ ντουπερ πλει μεικερ, τον ζηση και ισως και ενα τεσσαρι αν δεν την παλεψει ο στακ θα ειναι ομαδα για φαιναλ φορ. και φετος μπορουσαμε να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες αν δεν μ@λ@κιζοντουσαν στο ματς με την ντιναμο εξω και χαναμε για λιγοτερους απο 13 ποντους. |
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το έχω πει γύρω στις 46237 φορές αλλά δεν καταλαβαίνετε μου φαίνεται.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δεν με νοιάζει να πάρουμε την Ευρωλίγκα, με νοιάζει να βλέπω πως φτιάχνεται μία σοβαρή ομάδα. Κατηγόρησε κανένας πέρυσι τον Καζλάουσκας; Όχι είναι η απάντηση γιατί πολύ απλά παρουσίασε μία ομάδα με συνέπεια που ήξερε να κάνει 5 σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο και τα έκανε σε κάθε ματς. Προκαλώ οποιονδήποτε να μου βρει 5 στάνταρ συστήματα του φετινού Ολυμπιακού στην επίθεση και ΕΝΑ ματς που να έπαιξε περιφερειακή άμυνα και θα καθιερώσω την 11η Απριλίου ως την ημέρα του Άγιου Πίνι του προπονηταρά. |
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο