|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| στις περισσότερες διαφημίσεις που έχουν εμφανιστεί ρολόγια χειρός, η ώρα δείχνει 10:10 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#662 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Και του χρόνου στην Α!!!Χρόνη ετοιμάσου....
|
![]() ![]() 26/11/08 Inter-Pao 0-1 Ήμουν και εγώ στο κάψιμο του Μιλάνου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pippo 9 : 10-06-2007 στις 22:45. |
|
|
|
|
|
|
#663 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κατά τη γνώμη μου σήμερα κερδίσαμε καθαρά λόγω έδρας χωρίς να παίξουμε μπάσκετ της προκοπής. Για άλλη μια φορά είδα πως δεν γίνεται να παίζουν μαζί Πεν-Άκερ γιατί δεν υπάρχει άμυνα.
Μάτσε πάρα πολύ καλός,τον περιμένω έτσι με διάρκεια του χρόνου. Άκερ ό,τι έβαζε μπροστά το έτρωγε πίσω αλλά έβαλε το πιό κρίσιμο σουτ του ματς στο 70-71. Στα εντός καλός είναι,εκτός εξαφανίζεται. Ζίζιτς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του,δεν βοήθησε καθόλου. Μπουρούσης,Σόφο καλοί αν και είχαν από σχετικά νωρίς πρόβλημα με τα φάουλ. Πεν για άλλη μια φορά άθλιος. 1 ασίστ σε 2 ματς από το βασικό πλέι μέικερ είναι απλά απαράδεκτο. Έχασε και 3 ελεύθερα τρίποντα και στην άμυνα ήταν κακός και πάλι. MVP χαλαρά ο Βασιλόπουλος που αν είχε προπονητή να τον δουλέψει θα ήταν ακόμα καλύτερος φέτος και με διάρκεια. Μην ακούω για διαιτησία,έλεος... Αν διαμαρτύρεται και ο Παναθηναϊκός θα εκτροχιαστεί η γη. |
|
|
|
|
|
|
#664 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
εσυ δηλαδη δεν ντρεπεσαι να τα λες αυτα και να γελοιοποιεισαι ετσι ? πιστευω παντως οτι αν παει σε 5ο παιχνιδι η σειρα θα ειναι επιτυχια του ολυμπιακου | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:14.

ελπίζω δλδ

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο