|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#512 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Δεν υπάρχει πόλο...
Κάτι σαν ποδόσφαιρο,κάτι σαν μπάσκετ με 5 φιλάθλους το πολύ σε κάθε ματς... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...Άμα πάρετε ευρωπαϊκή κούπα να πάτε στον Πειραιά να πανηγυρίσετε..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... |
|
|
|
|
|
|
#513 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Δεν πειράζει πονάει πολύ το ξέρουμε. Εδώ οι βάζελοι μετράνε τα πρωταθλήματα των γυναικών σε βόλεϊ και μπάσκετ που είναι ανέκδοτο στην Ευρώπη να λέμε ότι έχουμε ελληνικό Βόλεϊ ή Μπάσκετ. Πόλο μπορούμε να το περιφανευόμαστε γιατί απλά η εθνική ομάδα έχει διακρίσεις και θεωρείτε μία από τις δυνάμεις στην Ευρώπη. Και στο Βόλεϊ άσχετα αν είχαμε κάποιες κακές χρονιές.
|
|
|
|
|
|
|
#516 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ελατε τωρα που μου ασχολειστε με το βολει γυναικων και "απαξιωνετε" το πολο. Και αυτο φυσικα συμβαινει διοτι ειστε για τα μπαζα στο πολο. Ακομα θυμαμαι τις μπυροκοιλιες των παικτων του Παο. Πως δεν ειχαν πνιγει τα παληκαρια.
![]() |
|
|
|
|
|
#517 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#519 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εντάξει,δεν θα βγούμε και στο πασαλιμάνι να πανηγυρίσουμε αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα. Μπράβο δύο φορές στα παιδιά γιατί ξέρουν πως δεν θα έχουν σχεδόν ποτέ προβολή και ό,τι κάνουν το κάνουν κατά 90% για την κ@υλα τους.
|
|
|
|
|
|
|
#520 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
Yπο νορμαλ συνθηκες δε τη κερδιζουν τη Σαραγοσα.Και ευτυχως εχει κινητρο να παιξει.Γαζωνει εκει μεσα δε γινεται να περασουν απο κει ελεος.Θα τους καθαρισει μονος του ο Μιλιτο. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:32.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο