|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κοιμόντουσαν με πέτρινα μαξιλάρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#451 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#453 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Με ποιες αποδειξεις και βασικα με ποιο δικαιωμα στιγματιζεις ρε φιλε ενα συνολο 15000 ανθρωπων μελη της 7? Και για πες μου τελικα μηπως ειμαι εγω μονο μαλακας που δε παιρνω λεφτα ενω γιουχαρω οποιον κανει κακο στον Ολυμπιακο? Εχεις πατησει στο Καραισκακη που τα ξερεις ολα? Ή εισαι απο αυτους ''εχω ενα φιλο μου ολυμπιακο και μου τα λεει''? Εγω λοιπον που ειμαι μελος ειμαι οργανωμενος και εχασα το πολυ 4 ματς φετος, σου λεω οτι στο γηπεδο ολη τη χρονια γελαγαμε μεταξυ μας μ αυτα που βλεπαμε, γιουχαραμε παιχτες προπονητη και προεδρο απ την αρχη. Ειδες εσυ ΝΕΤ μια φορα στο τελος της χρονιας και ξυπνησες. Χαλαρωστε λιγο και κοφτε το παραμυθι με τα χαρτζηλικια γιατι δε παιζει τετοιο πραμα. Κι αν παιζει παιζει για ολους τους συνδεσμους ολων των ομαδων. | |
|
|
|
|
|
|
#456 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Έβλεπα πριν λίγο το ματς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσα αυτά που έλεγα το καλοκαίρι.Σαν ομάδα ο Ολυμπιακός μπορεί να μη μου αρέσει καθόλου,μα καθόλου όμως,αλλά πραγματικά ζηλεύω τον Μπουρούση που τον θεωρώ κορυφαίο σέντερ,ο οποίος μάλιστα έχει μπροστά του κάμποσα χρόνια που μπορεί να βελτιώνεται, και τον Βασιλόπουλο που είναι ο ψηλός Διαμαντίδης του Ολυμπιακού.Παίκτης με πολύ πάθος,μπαλώνει όλες τις αμυντικές τρύπες του Ολυμπιακού και εξαιρετικός πασέρ στους ψηλούς.Αν τελικά ο Αρης δεν περάσει στα τελικά,μάλλον θα μας την χαλάσει ένας από τους δυο αυτούς παίκτες.
|
|
|
|
|
|
|
#457 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
το θεμα με τον βασιλοπουλο ειναι οτι κανει 5 παιχνιδια την χρονια που λες οτι αυτος ειναι ο καλυτερος νεος παικτης στην ευρωπη αλλα συνηθως εχει τραγικα ασταθη αποδοση. παντως τον συμπαθω, θεωρω οτι αν ο ολυμπιακος ειναι να φτιαξει πραγματικα μεγαλη ομαδα πρεπει να τον εκμεταλλευτει.
|
|
|
|
|
|
|
#458 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Βασιλόπουλος , Μπουρούσης ανέλπηστα για μένα είναι κάποιοι Έλληνες που μπορεί να στηριχτεί ο Ολυμπιακός επάνω τους για να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Με έναν προπονητή όμως που έχει διάθεση και θέληση να χτίσει πάνω τους Π.Χ. Ομπράντοβιτς , Ιβκοβιτς. Ο Γκέρσον για μένα είναι πολύ καλός προπονητής αλλά για έτοιμες ομάδες με έτοιμους παίχτες. Μπορεί να τις πάρει και να τις ανεβάσει ένα επίπεδο πάνω. Π.Χ. Μακάμπι Σε ομάδες που τώρα χτίζονται Π.Χ. Ολυμπιακός είδαμε ποια ήταν τα αποτελέσματα. | |
|
|
|
|
|
|
#459 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Γεφυρώνεται το χάσμα Κόκκαλη-Θύρα 7
Προς εκτόνωση οδεύει η κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και την Θύρα 7. Οι δύο πλευρές αναμένεται να ρίξουν νερό στο κρασί τους και δεν αποκλείεται, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να γίνει και μία επαφή των δύο πλευρών, για να "σπάσει ο πάγος". Πολύ κράτησε το χάσμα.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#460 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Παραλίγο να αποκλειστούμε από τον Καλαμπόκη και τον Αγαδάκο χτες,ήμαρτον. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο