![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
|
Οι συνδεσμοι δεν καταργηθηκαν τελικα γιατι κριθηκε αντισυνταγματικος ο νομος που πηγαν να περασουν. Για περισσοτερες λεπτομερειες επικοινωνηστε με την κυρια Λιανα Κανελλη...;D
|
Παραιτήθηκε από τον Ερασιτέχνη ο Κόκκαλης; Τώρα κάτι άκουσα στο ραδιόφωνο στο αμάξι...
|
με την επαναφορα μας στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα επεστρεψα κι εγω.
αλλα φετος μας βλεπω να το παιρνουμε ακοπα.3η αγωνιστικη με +2 και +3.μονο τον παοκ φοβαμε:P:P |
Προσοχη στον Εργοτελη μαγκες...
|
1 Συνημμένο(α)
Μιας και λέγαμε εχτές για κάποιο "φιλικό με τον Ηροδότο, ξέθαψα μια αγαπημένη μπλούζα..
ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Σήμερα το απόγευμα βγήκα μαζί με το φίλο Γιώργο στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη στον Χανιά Sport-fm 90,5 μιλώντας πλέον επίσημα στο ραδιόφωνο για τον σύνδεσμό μας.
Να ευχαριστήσω το Μάκη (που κάνουμε και γ@μω τις προπονήσεις το γυμναστήριο!!!:)) για τη φιλοξενία του στο σταθμό και στην εκπομπή του. Τη Κυριακή 4 το απόγευμα, πρώτη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ ( ΠΑΟ Κρουσώνα) στο γήπεδο Περιβολίων. ΑΟΧ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Edit: Συζητήσαμε και σήμερα να κάνουμε και εκπομπή των Blue Boys 2 ώρες την εβδομάδα. Θα μεταδίδεται κι απο το ίντερνετ κατα πάσα πιθανότητα. |
Ζίκο: «Με έπεισε ο Ριβάλντο»
Καθοριστική χαρακτήρισε την παρέμβαση του Ριβάλντο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπουνιοντκόρ ο Ζίκο. «Μου μίλησε για το ποδόσφαιρο του Ουζμπεκιστάν και μου είπε πως οι άνθρωποι εδώ δουλεύουν σκληρά για να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στη χώρα. Έτσι αποφάσισα να εργαστώ εδώ. Θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Ουζμπεκιστάν», δήλωσε κατά την άφιξή του στην Τασκένδη ο Βραζιλιάνος πρώην προπονητής της εθνικής Ιαπωνίας και της Φενέρμπαχτσε. Περί χρημάτων... ούτε λόγος. sport-fm.gr :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Μα τι καλοι ανθρωποι που ειναι και οι δυο τους... |
|
Η εφημερίδα Κήρυκας των Χανιών φιλοξενεί τη χτεσινή μας συνέντευξη στο ραδιόφωνο, καθώς και την ανακοίνωσή μας για τον σύνδεσμο.
Την ανακοίνωση μας έχει και η εφημερίδα Χανιώτικα Νεα. Μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://www.haniotika-nea.gr/index.php?art_id=24116 |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin