WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

kallithea4 30-03-2008 22:19

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

!!!!!

Πού ανέφερε ότι ο Ο.Σ.Φ.Π. θα πάρει το Νέντβεντ?????

Astrolabos 30-03-2008 22:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Proedr@s (Μήνυμα 49175)
Πάρε τον Νέντβεντ στα 37 του αγόρι μου να σου κάνει δουλειά ! Ά, ρε γαύροι, κοιτάτε το όνομα και όχι την ουσία.

Δοκάρι man. Δεν εννοούσε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τον Νεντβεντ.

gatoni 30-03-2008 22:38

Περίπου 1.000 ίσως και περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας να φτάσει η αποστολή της ομάδας τους. Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπάρχει σε κοντινή απόσταση από το προπονητήριο για να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα. Πάντως, κάποια μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών έγιναν δέκτες παραπόνων από τους φιλάθλους που έχουν συγκεντρωθεί, παράπονα τα οποία αφορούσαν την βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

sport-fm.gr

Δεν τα βλέπω καλά τα αμάξια τους απόψε... ;D

Neacel 30-03-2008 22:44

Μεγάλη νίκη για τον Εργοτέλη.... 2-1 αξια νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό....

kallithea4 30-03-2008 22:47

Επίσης,για το μπάσκετ,μεγάλη νίκη του Πανελληνίου.

anthropas 30-03-2008 23:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 49178)
Περίπου 1.000 ίσως και περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας να φτάσει η αποστολή της ομάδας τους. Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπάρχει σε κοντινή απόσταση από το προπονητήριο για να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα. Πάντως, κάποια μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών έγιναν δέκτες παραπόνων από τους φιλάθλους που έχουν συγκεντρωθεί, παράπονα τα οποία αφορούσαν την βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

sport-fm.gr

Δεν τα βλέπω καλά τα αμάξια τους απόψε... ;D

Δεν ειμαι απο αυτους που καταδικαζω την ομαδα απο ενα αποτελεσμα αλλα η σημερινη παρουσια στο γηπεδο ακομα και 0-0 να εληγε σηκωνει πολλες φαπες.Πληρης αδιαφορια και αναισθησια απο μερικα κωλοπαιδα:fit:

depoina 30-03-2008 23:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 49125)
Λοιπον ενα εχω να πω

Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.Ο ΑΝΤΖΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2.Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΕ 45 ΟΦΣΑΙΝΤ.ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ 0-5.

Σας ξεκουραζω γιατι μετα το ματς θα μανηγυριζουμε και δεν θα προλαβαινετε να γραφετε;D

MOYAXAXAXAXAXA
MOYAXAXAXAXAXA
MOYAXAXAXAXAXA
MOYAXAXAXAXAXA

Slipknot 30-03-2008 23:32

http://www.china-manufacturer-direct...nger-13167.jpg

Δεν το περιμενα ειναι η αληθεια με βασικη και ξεκουραστη ενδεκαδα.

Φαγαμε ownage απλα, και τα παπουτσια μεσα.

Παντως θα εχει φαση να δουμε τις εξελιξεις στην ομαδα, rock σκηνες και τετοια.

Mazda 6 30-03-2008 23:33

Άνθρωπα στα είπα εγώ!!!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΣΕ ΚΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!

Έτσι είναι ακόμη πρώτος....

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π Ο Ν Ο Σ!!!!

Γιατί ρε ΑΟΧάρα μου;! Γιατί ρε;!

Έχασε ο ΑΟΧ στα Ανώγεια, κέρδισε η Χερσόνησος και... τέρμα Πρωτάθλημα πάλι φέτος...

Δε πειράζει... αρκεί να μη μας περάσει στη βαθμολογία ο Ηρόδοτος!

ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ...

ΑΟ ΧΑΝΙΑ, Blue Boys G-4 Defenders of the King...

anthropas 30-03-2008 23:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 49186)
MOYAXAXAXAXAXA
MOYAXAXAXAXAXA
MOYAXAXAXAXAXA
MOYAXAXAXAXAXA

απλα βασιστηκα στην προιστορια...καλα δεν αμφιβαλλω πως αμα γινοταν ακριβως το αντιθετο σημερα θα εσκουζαν οι αεκτζηδες:grr:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:58.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0