![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
!!!!!
Πού ανέφερε ότι ο Ο.Σ.Φ.Π. θα πάρει το Νέντβεντ????? |
Παράθεση:
|
Περίπου 1.000 ίσως και περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας να φτάσει η αποστολή της ομάδας τους. Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπάρχει σε κοντινή απόσταση από το προπονητήριο για να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα. Πάντως, κάποια μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών έγιναν δέκτες παραπόνων από τους φιλάθλους που έχουν συγκεντρωθεί, παράπονα τα οποία αφορούσαν την βαριά ήττα από την ΑΕΚ.
sport-fm.gr Δεν τα βλέπω καλά τα αμάξια τους απόψε... ;D |
Μεγάλη νίκη για τον Εργοτέλη.... 2-1 αξια νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό....
|
Επίσης,για το μπάσκετ,μεγάλη νίκη του Πανελληνίου.
|
Παράθεση:
Δεν ειμαι απο αυτους που καταδικαζω την ομαδα απο ενα αποτελεσμα αλλα η σημερινη παρουσια στο γηπεδο ακομα και 0-0 να εληγε σηκωνει πολλες φαπες.Πληρης αδιαφορια και αναισθησια απο μερικα κωλοπαιδα:fit: |
Παράθεση:
MOYAXAXAXAXAXA MOYAXAXAXAXAXA MOYAXAXAXAXAXA |
http://www.china-manufacturer-direct...nger-13167.jpg
Δεν το περιμενα ειναι η αληθεια με βασικη και ξεκουραστη ενδεκαδα. Φαγαμε ownage απλα, και τα παπουτσια μεσα. Παντως θα εχει φαση να δουμε τις εξελιξεις στην ομαδα, rock σκηνες και τετοια. |
Άνθρωπα στα είπα εγώ!!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΣΕ ΚΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ! Έτσι είναι ακόμη πρώτος.... ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π Ο Ν Ο Σ!!!! Γιατί ρε ΑΟΧάρα μου;! Γιατί ρε;! Έχασε ο ΑΟΧ στα Ανώγεια, κέρδισε η Χερσόνησος και... τέρμα Πρωτάθλημα πάλι φέτος... Δε πειράζει... αρκεί να μη μας περάσει στη βαθμολογία ο Ηρόδοτος! ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ... ΑΟ ΧΑΝΙΑ, Blue Boys G-4 Defenders of the King... |
Παράθεση:
απλα βασιστηκα στην προιστορια...καλα δεν αμφιβαλλω πως αμα γινοταν ακριβως το αντιθετο σημερα θα εσκουζαν οι αεκτζηδες:grr: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin