WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

greekfansws 22-02-2008 01:16

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Θα περάσω πειραιά να αγοράσω είναι σπεσιαλιτέ

TALOS 22-02-2008 01:17

ρε κωλογαυροι τι μιλατε? 7 απ τη Γιουβε, 3 απ τη Μολντε, 1 απ τη Χερενφεν.

Mazda 6 22-02-2008 01:28

Μεγάλε Ρίμποοοοοοο!!!
Άντε και του χρόνου να έρθεις στον ΑΟΧ!!!
Μόνο για Περιφερειακό είσαι του χρόνου!!!

Και το ρεπορτάζ μου:) :
Τη Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες της αγωνιστικής που αναβλήθηκε τη προηγούμενη Κυριακή. ΑΟΧ και Χερσόνησος μαζί και οι ομάδες που αντιμετώπισαν στους μόνους αγώνες που έγιναν, δε θα αγωνιστούν.

ΑΟΧ ολέο μια Κυριακή για τη πάρτη μου σου λέω!ΧΑΧΑΧΑ

anthropas 22-02-2008 20:26

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Εκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ. Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή".

Το κρατος της αθηνας και οι τσατσοι του ολυμπιακου λειτουργησαν παλι

Commando7hh 22-02-2008 20:57

Ναι βεβαια, νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι εχει παιξει στον Ολυμπιακο παλιοτερα ?

Don Vito 22-02-2008 23:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 46028)
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Εκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ. Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή".

Το κρατος της αθηνας και οι τσατσοι του ολυμπιακου λειτουργησαν παλι

Τι θελεις να πεις ρε Anthropa δηλαδη, οτι αθωωθηκε ο Γεωργιαδης επειδη ο ΠΑΟΚ "λυνει και δενει" μεσα στην ΕΠΟ?

anthropas 22-02-2008 23:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Don Vito (Μήνυμα 46036)
Τι θελεις να πεις ρε Anthropa δηλαδη, οτι αθωωθηκε ο Γεωργιαδης επειδη ο ΠΑΟΚ "λυνει και δενει" μεσα στην ΕΠΟ?

Oxι θελω να πω πως οι παοκτσηδες πρεπει επιτελους να σταματησουν να κλαιγονται περι κατεστημενου και επιπλεον νομιζω πως αμα ειχε γινει το αντιστοιχο με παιχτη του ολυμπιακου θα ειχαμε bonus 2 τονους τσιμεντολιθους παραπανω στην τουμπα το σαββατο

Don Vito 23-02-2008 00:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 46037)
Oxι θελω να πω πως οι παοκτσηδες πρεπει επιτελους να σταματησουν να κλαιγονται περι κατεστημενου και επιπλεον νομιζω πως αμα ειχε γινει το αντιστοιχο με παιχτη του ολυμπιακου θα ειχαμε bonus 2 τονους τσιμεντολιθους παραπανω στην τουμπα το σαββατο

Εσυ ας πουμε τωρα εχεις πληρη αποψη για τους Παοκτσηδες ωστε το μονο που εχεις να πεις ειναι το τι θα γινοταν αν αυτο συνεβαινε (ΠΟΤΕ) σε παικτη σας...Ετσι? :clap:

anthropas 23-02-2008 00:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Don Vito (Μήνυμα 46039)
Εσυ ας πουμε τωρα εχεις πληρη αποψη για τους Παοκτσηδες ωστε το μονο που εχεις να πεις ειναι το τι θα γινοταν αν αυτο συνεβαινε (ΠΟΤΕ) σε παικτη σας...Ετσι? :clap:

Δεν εχω πληρη αποψη για τους παοκτσηδες...εχω πληρη αποψη για αυτα που γινονται καθε χρονο στην τουμπα.
Και ειμαι σιγουρος πως αν ο Γεωργιαδης επαιζε στον οσφπ και η ποινη 5 αγωνιστικων εσβηνε τωρα θα μιλουσαμε για σαπιλες και λοιπες καραμελιτσες.Εμενα δε με νοιαζει αν θα παιξει ο Γ.Χ,αν ειναι δυνατον να φοβομαστε εναν παιχτη...απλα θελω να μου πεις πως θα αντιδρουσες αν γινοταν κατι αντιστοιχο στον οσφπ και αν στην τελικη θεωρεις δικαιη την αθωωση

Κανονικα πρεπει να φαει οχι μονο 5 αλλα 10 αγωνιστικες γιατι πηγε να κοψει τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα.Κι ας αρχισουν οι αγωνιστικες να μετρανε μετα το ματς με τον ολυμπιακο

Don Vito 23-02-2008 01:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 46040)
Δεν εχω πληρη αποψη για τους παοκτσηδες...εχω πληρη αποψη για αυτα που γινονται καθε χρονο στην τουμπα.
Και ειμαι σιγουρος πως αν ο Γεωργιαδης επαιζε στον οσφπ και η ποινη 5 αγωνιστικων εσβηνε τωρα θα μιλουσαμε για σαπιλες και λοιπες καραμελιτσες.Εμενα δε με νοιαζει αν θα παιξει ο Γ.Χ,αν ειναι δυνατον να φοβομαστε εναν παιχτη...απλα θελω να μου πεις πως θα αντιδρουσες αν γινοταν κατι αντιστοιχο στον οσφπ και αν στην τελικη θεωρεις δικαιη την αθωωση

Κανονικα πρεπει να φαει οχι μονο 5 αλλα 10 αγωνιστικες γιατι πηγε να κοψει τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα.Κι ας αρχισουν οι αγωνιστικες να μετρανε μετα το ματς με τον ολυμπιακο

Ειναι εμπαιγμος να μιλας για "σαπιλες και λοιπες καραμελιτσες" για θεματα εξωαγωνιστικα οταν εισαι οπαδος του οσφπ... Το πως θα αντιδρουσα εξαρταται απο το ιδιο το γεγονος που οδηγησε στην ποινη.

Για την φαση με τον Καραμπελα τοποθετηθηκα ουτως η αλλως αμεσως μετα το ματς. Επομενως θεωρω οτι η δικαιωση επηλθε δικαια και φυσικα. Μα καλα πιστευεις πραγματικα οτι πηγε να κοψει "τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα"?

Του καραμπελα?

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0