WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Katalanos 21-08-2007 13:17

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 24678)
βαριεμαι αυτη τη στιγμη να αναλυσω τα φιλικα. Ενα θα πω: Ο Βυντρα θα παιξει πολυ καλη μπαλα στη Γερμανια. Τον θελουν, δε θα χει μουρμουρα απ την κερκιδα, και ξερουν οτι ειναι δεξι μπακ. Δε περιμενουν τριπλες και σεντρες οπως οι βαζελοι εδω. Θα τριβετε τα ματια σας οπως με το Γκεκα. Εδω θα μαστε.

συμφωνω απολυτα μονο αυτο τελος

paulo2 21-08-2007 14:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 24679)
σαν να βλεπω μπροστα μου τα ποστ κατα τη διαρκεια του αγωνα αλλα και μετα απο αυτον.
μουσακα - ρε τι εδωσε καθαρη φαση και εδωσε οφ σαιτ.
ανθρωπας - ελα μωρε που δεν ηταν οφ σαιτ.
καταλανος - αστους ρε μανο αφου την ξερουμε τη δουλεια καθε χρονο τα ιδια λενε
αλεξανδρος- γιατι ρε αδικο εχει ο μουσακα?αντε με την κωλοπαραγκα σας;p
ταλος- ετσι μαμαει ο θρυλος και ο πειραιας.ολοι οι αλλοι ειστε κομπλεξικοι.μονο εμεις υπαρχουμε(παρολο που ειμαι βελγος:P)

μετα απο 5 λεπτα...
μεσι 13- ρε τι ειναι αυτο που εδωσε ρε.σας εχουμε παρει χαμπαρι ρε ακουμπησε τον μαυρο και επεσε σας δωσαν και πεναλτι παλι ετσι θα κερδισετε.καλα κανεις ρε καρα και τα χωνεις στο διαιτητη.
Καταλανος- ναι μωρε δεν ηταν πεναλτι.αφηστε μας μωρε.
μανος- καλα καλα πειτε οτι θελετε αλλα ρουφιξτε το τωρα.παμε ρε τζολε.
Καταλανος,Μανος,Ακης,Γατον -ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Λ
Παρτε τα ρε.ετσι ρε γαυρε παμε να το τελιωσουμε το ματσακι.

μετα το ματς...
τα συνηθυσμενα μπινελικια μεταξι μας για να αποδειξουμε κατι που δεν μπορει να αλλαξει.

Υ.Γ.αλλα 5-6 μερουλες μεινανε θα τα δουμε και στην πραξη:P

Πολύ καλό!!!!Μόνο που ξέχασες να βάλεις και τον Χavier να τους εγκαλεί όλους στην τάξη.Πάντως χρειάζεται να ανάψουν λίγο τα αίματα (εννοώ στο φόρουμ) εν όψει ντέρμπι.

Kallia 21-08-2007 15:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 24678)
βαριεμαι αυτη τη στιγμη να αναλυσω τα φιλικα. Ενα θα πω: Ο Βυντρα θα παιξει πολυ καλη μπαλα στη Γερμανια. Τον θελουν, δε θα χει μουρμουρα απ την κερκιδα, και ξερουν οτι ειναι δεξι μπακ. Δε περιμενουν τριπλες και σεντρες οπως οι βαζελοι εδω. Θα τριβετε τα ματια σας οπως με το Γκεκα. Εδω θα μαστε.

Νομίζω το πρόβλημα τους δεν είναι ότι δεν τριπλάρει ή δεν σεντράρει. Απότι καταλαβαίνω το πρόβλημα τους είναι ότι στις 10 πάσες που θα κάνει οι 7 θα βγούνε αράουτ και οι υπόλοιπες θα καταλήξουν στον αντίπαλο. Όσο για τις σέντρες του απλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να καταλήγουν όλες στα περιστέρια, δεν νομίζω ότι έχουν την απαίτηση να σεντράρει σαν τον Μπέκαμ...Γενικότερα δεν τους αδικώ, σε αυτά και εγώ συμφωνώ. Πάντως αμυντικά είναι πολύ καλός, δύσκολα τον περνάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις φύγει θα προκύψει ένας "καινούργιος" Βύντρα, σε αυτή την ομάδα πάντα ένας παίκτης τα χρεώνεται όλα...αιώνια παναθηναϊκή νοοτροπία.

Katalanos 21-08-2007 15:21

σαν να βλεπω μπροστα μου τα ποστ κατα τη διαρκεια του αγωνα αλλα και μετα απο αυτον.
μουσακα - ρε τι εδωσε καθαρη φαση και εδωσε οφ σαιτ.
ανθρωπας - ελα μωρε που δεν ηταν οφ σαιτ.
καταλανος - αστους ρε μανο αφου την ξερουμε τη δουλεια καθε χρονο τα ιδια λενε
αλεξανδρος- γιατι ρε αδικο εχει ο μουσακα?αντε με την κωλοπαραγκα σας;p
ταλος- ετσι μαμαει ο θρυλος και ο πειραιας.ολοι οι αλλοι ειστε κομπλεξικοι.μονο εμεις υπαρχουμε(παρολο που ειμαι βελγος:P)

μετα απο 5 λεπτα...
μεσι 13- ρε τι ειναι αυτο που εδωσε ρε.σας εχουμε παρει χαμπαρι ρε ακουμπησε τον μαυρο και επεσε σας δωσαν και πεναλτι παλι ετσι θα κερδισετε.καλα κανεις ρε καρα και τα χωνεις στο διαιτητη.
Καταλανος- ναι μωρε δεν ηταν πεναλτι.αφηστε μας μωρε.
μανος- καλα καλα πειτε οτι θελετε αλλα ρουφιξτε το τωρα.παμε ρε τζολε.
Καταλανος,Μανος,Ακης,Γατον - ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Λ

μετα το ματς...
τα συνηθυσμενα μπινελικια μεταξι μας για να αποδειξουμε κατι που δεν μπορει να αλλαξει.

Υ.Γ.αλλα 5-6 μερουλες μεινανε θα τα δουμε και στην πραξη:P

Katalanos 21-08-2007 15:24

συνεχιζω εδω γιατι μου το κοβει.

Καταλανος,Μανος,Ακης,Γατον - ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Λ

μετα το ματς...

Neacel 21-08-2007 15:28

Καλά χαλαρώστε με τον Βύντρα.... Δεν καταλαβαίνω που ειν' το κακο οι οπαδοι να θέλουν έναν ακραιο μπακ που να μπορει να κανει κάποια παραπανω πράματα εκτός από το να μαρκάρει? Και δεν είπαμε να χεις το Alves, τον Cafu ή τον Maicon..... Kάνα παίκτη τύπου Srna θέλουν. Καλός αμυντικός με καλή σέντρα....

Εδώ και ο Γιούρκας που τον λέμε παικτάρα, το παλικάρι είναι ακραίος μπακ χωρίς σέντρα. Τι νομίζεις? Έβλεπες πέρσι σε ματς της Ατλετικο και ο Τορρες έκανε τον σταυρό του όταν σέντραρε ο Γιούρκας μπας και φυσήξει κάνας νοτιοδυτικός άνεμος και έρθει η μπάλα στην περιοχή γιατί αλλιώς η μπάλα έβγαινε έξω από το Καλδερόν και έφτανε στο Μπερναμπέου....

PS: Eίναι παίκτης ψυχολογίας ο Λουκάς και ίσως στην Χέρτα να αποδώσει αν του φερθούν καλά, αλλά εντάξει αν αρχίσει και κει τα τσάμικα τότε θα φάει τρελό κράξιμο....

Μου γίνατε όλοι ειδικοί και εκφέρετε άποψη για όλα.... Άμπαλοι.... Ήμαρτοννννννννννννννννννν που λέει και ο ξεδοντιάρης....:hehe:

evangelos 21-08-2007 16:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 24706)
Καλά χαλαρώστε με τον Βύντρα.... Δεν καταλαβαίνω που ειν' το κακο οι οπαδοι να θέλουν έναν ακραιο μπακ που να μπορει να κανει κάποια παραπανω πράματα εκτός από το να μαρκάρει? Και δεν είπαμε να χεις το Alves, τον Cafu ή τον Maicon..... Kάνα παίκτη τύπου Srna θέλουν. Καλός αμυντικός με καλή σέντρα....

Εδώ και ο Γιούρκας που τον λέμε παικτάρα, το παλικάρι είναι ακραίος μπακ χωρίς σέντρα. Τι νομίζεις? Έβλεπες πέρσι σε ματς της Ατλετικο και ο Τορρες έκανε τον σταυρό του όταν σέντραρε ο Γιούρκας μπας και φυσήξει κάνας νοτιοδυτικός άνεμος και έρθει η μπάλα στην περιοχή γιατί αλλιώς η μπάλα έβγαινε έξω από το Καλδερόν και έφτανε στο Μπερναμπέου....

PS: Eίναι παίκτης ψυχολογίας ο Λουκάς και ίσως στην Χέρτα να αποδώσει αν του φερθούν καλά, αλλά εντάξει αν αρχίσει και κει τα τσάμικα τότε θα φάει τρελό κράξιμο....

Μου γίνατε όλοι ειδικοί και εκφέρετε άποψη για όλα.... Άμπαλοι.... Ήμαρτοννννννννννννννννννν που λέει και ο ξεδοντιάρης....:hehe:

o Srna ειναι ενας μικρος θεουλης....
ειδικα στο manager ειναι εξωγηινος!!!!:worship:

aitherovamon 21-08-2007 17:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 24653)
Θα περασει καλα ο Βολος.kalo!!!kalo!!!

χαχαχα,,δεν το ειχα παρατηρησει αυτο το ζευγαρι...πω πω, εχετε να φατε.....ελπιζω τουλαχιστον να σταματησουμε στα 4 εκτος και να ριξουμε μια 7 εντος ετσι για να γουσταρουμε...

mousaka+10 21-08-2007 21:36

Eνα ματς ειναι ρε.

Και γινεται στην εδρα σας επειδη ειστε μικροτερη ομαδα.;p

aitherovamon 21-08-2007 22:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 24728)
Eνα ματς ειναι ρε.

Και γινεται στην εδρα σας επειδη ειστε μικροτερη ομαδα.;p

πω πω,εχετε να φατε....ειδικα αν παιζεται στην εδρα που επαιζε περισυ ο εθνικος και οχι στο εθνικο σταδιο βολου...Ψησου να ερθεις να μαζεψεις λιγο ξυλο...:P:P:armed:;p

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0