![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Ωραιος ο Ταραλιδαρος. Να μας πει μονο αν δεν ηταν στο γαυρο αν θα χε παει με 700 ευρω στη φιεστα. Και τι τα θελε μεσα στον κοσμο τα 700 ευρω?:hehe: Και να μας πει αν θα ξαναδει στη ζωη του φιεστα. Αυτη επρεπε να ναι η αναμνηση του. και να μας πει αν θα κανει και το καθηκον του στη λεφορο με το χρηματοδοτη του. Και ολα αυτα ενω εχει πραγματοποιησει απιστευτη εμφανιση η ομαδα σου κι αντι να χαρεις για το επιθετικο ποδοσφαιρο ασχολεισαι με το γαυρο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ Π Ο Λ Υ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.kalo!!! |
Παράθεση:
Το ποσοστο σου μπορει να μη μου το δωρισεις αλλα αμα δεχτεις να βγουμε μαζι καμια φορα, θα στο παρω θες δε θες.kalo!!! Μη ξανοιγιεσαι για το βιντεο γιατι εκτελεις πλαγιο και ποζαρεις και λες κιολας ''κοντινο ε?'':amhn: ΑΜΠΑΛΕ Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αλλο ψυχαγωγια και αλλο να ασχολεισαι με τους αυτοψυχαγωγουμενους :P
|
Παράθεση:
Οι κραυγές ήταν οι δικές σου που φώναζες μαρκαρέ τον και προσεχέ το αριστερό του. Τριτοξαδελφε του Μπαρμπα Στρουμφ..... Ε ναι θα πάρεις ότι απομείνει.......:armed: Δεν το θυμάμαι αυτό που λες για κοντινό. Αν το δω ίσως να το θυμηθώ....;p Και καλά τα λέει ο Ταραλίδης.... Λέει το παραπονό του και τίποτα παραπάνω.... Εσείς τι ενοχλείστε? |
Παράθεση:
|
βρε ακου που σου λεω το ιδιο εννοουμε :P μορφη ψυχαγωγιας ειναι και το self service ετσι δεν ειναι ?
|
Δεν είναι ότι τα λέει καλά ο Ταραλίδης. Απλά όλο το σκηνικό μου φάνηκε πολύ αστείο. Αν δεν βλέπετε που είναι το αστείο, αγνοείστε το ποστ, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, πέρα από την κατάσταση που μου φάνηκε αστεία (και στη θέση του Ταραλίδη θα μπορούσε να είναι ο Βύντρα, ο Γεωργέας, ο Τόργκελε κτλ).
Κρίμα για την Ουρουγουάη γμτ. Το είδα το ματς. Πρέπει να γίνεται καλό τουρνουά, με θέαμα. Κρίμα για την ουρουγουάη μόνο. |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin