|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#561 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
χμ, δε το κόβετε;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#562 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Οι ηλίθιοι συγχύζουν εμάς τους έξυπνους....και ότι τους λέμε το μεταφράζουν όπως θέλουν για να λένε μετά τα δικά τους... ΥΓ Σε τιμεί που από το προηγούμενο ποστ μου ανέφερες μόνο ότι σε βόλευε ε ;; ( ) - ρητορικό είναι...δε χρειάζεται απάντηση ![]() Αρκετά διασκεδάσαμε τον κόσμο και σήμερα...Περιμένουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχητήριες κάρτες και με συγχωρείτε εάν σύγχυσα κανέναν ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#564 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Φυσικά την τιμεί,μόνο με τέτοια προοδευτικά μυαλά θα πάνε μπροστά τα ελληνικά σχολεία! Με τιμεί που με έχει χάσει το σπίτι μου τις τελευταίες μέρες; Με τιμεί που κοιμάμαι πραγματικά όποτε μου περισσεύει ώρα και είμαι σαν ζόμπι από τις ασωτίες; | |
|
|
|
|
|
|
#565 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι που δεν κοιμασαι γιατι δεν σπαταλας χρονο αλλα οχι που εισαι σαν ζομπι. | |
|
|
|
|
|
#567 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ: Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας.... | |
|
|
|
|
|
|
#568 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Καλησπέρα
![]() Με τιμεί που βγήκα έξω και σε κάποια φάση έριξε τόση βροχή που βράχηκα μέχρι το κόκκαλο ;; Τιμεί Αγγλίδα φίλη που ενώ μένει στο Λονδίνο δεν ξέρει σε ποια περιοχή έχει την έδρα της η Άρσεναλ ;; ![]() Τιμεί τους υπόλοιπους Άγγλους στην παρέα που εκνευρίστηκαν με την αμάθειά της και θίχτηκαν λες και είναι μέτοχοι της ομάδας ;; ![]() @ Kallia: Mη βγάζεις συμπεράσματα τόσο γρήγορα ![]() |
|
|
|
|
|
|
#570 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:45.

) - ρητορικό είναι...δε χρειάζεται απάντηση 

Άμα ξερεί ρε παιδί μου ένας άνθρωπος να επιβάλλει την τάξη δε θέλει πάνω απο 2-3 λέξεις.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο