|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#452 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που επειδή δεν παίζουν λεφτά για δεύτερο ποτό στην Πέγκυ που θα πάμε κατά τις 2 έχω αρχίσει να πίνω από το σπίτι;
Με τιμεί που ταυτόχρονα έχω βάλει να παίζει Πέγκυ και έχω ονομάσει το σκηνικό "Πέγκυ Ζήνα test event"; |
|
|
|
|
|
|
#453 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Ναι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Οτι εχει να κανει με Πεγκυ σε τιμει!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΓΚΥ!Αντε βολευομαι και με καμια Κελεκιδου.Αλλη κλαση βεβαια αλλα.... | |
|
|
|
|
|
|
#454 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που έκανα μια σουπερ μεταφορά μερικών μηνυμάτων ;;
![]() Με τιμεί που θα κόψω τα χέρια μερικών άμα συνεχίσουν να είναι εκτός θέματος ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#457 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Με τιμει που καθομαι και κατεβαζω εδω και 2 ωρες ολοκληρη τη δισκογραφια του Διονυση Σαββοπουλου επειδη μου τα εχει σπασει η θεια μου να της γραψω mp3?
![]() Τιμει την δισκογραφια του Σαββοπουλου που ειναι τεραστια? |
|
|
|
|
|
#458 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
σε τιμει αφανταστα,,κλασικος φοιτητης.... ναι. | |
|
|
|
|
#459 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που στο παρτυ του ΠαΠει επιασα παρτιδες με μια γκομενα που βαζε ποτα και καθαρισα 4 ουισκακια με 5 ευρω? Με τιμει που στην πραγματικοτητα δε μου αρεσε?
|
|
|
|
|
|
|
#460 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί αφάνταστα παρ' όλα αυτά!! Μας τιμεί που περάσαμε μπουκάλι μέσα στο μαγαζί και πίναμε τα καθαρά μας ποτάκια ενώ στα τραπέζια τους πότιζαν μπόμπες; | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο