|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι ανεμόμυλοι περιστρέφονται δεξιόστροφα, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στην Ιρλανδία. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4291 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που περιμένω να δω τον τελικο του ποδοσφαιρικου τουρνουα στους ολυμπιακούς μεταξύ αργεντινης - νιγηρία στις 7? | |
|
|
|
|
|
|
#4292 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Μ την ειχε στημενη ο αιθερας...μ παταγε ενα σκρινσοτ κ μετα μετα χαιρετισματα!!
Σε τιμει. Με τιμει π θα γουσταρα να το δω αλλα αυριο παιζουμε με τα γιδια κ πρεπει να ξυπνησω νωρις αλλα κ να εχω δυναμεις; |
|
|
|
|
#4293 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Τιμεί το φόρουμ που κάθε φορά που μπαίνω τέτοια ώρα πάντα θα βρίσκω δυο ή και τρεις απο τους Mousaka+10, aitherovamon, Commando7hh και Slipknot?
Εύγε παλικάρια.... ![]() Με τιμεί που πρέπει να πέρασα μπλόκο αστυνομίας με 120? ![]() Δεν με τιμεί πιστεύω που δα γερανο να μεταφέρει ένα αμάξι που χε γίνει σμπαράλια. Αν κατάφεραν και επεζησαν οι επιβαίνοντες τότε μιλάμε για μεγάλο θαύμα.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4295 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4297 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το διοικητή μονάδας ενός φίλου μου, που τον ρώτησε τι επαγγέλετε, εκείνος του απάντησε ότι τέλειωσε αρχαιολογία και του είπε ο διοικητής: Α πολύ ωραία!!! Έχω κάτι αρχαία ΡΕΟ και τζιπ.. εκεί θα σε βάλω!!!
![]() Με τιμεί που ήμουν στο Ρέθυνο και περίμενα μια κοπέλα να γυρίσει απο Σαντορίνη για να πάρω τις υπερπολίτιμες σημειώσεις μου; Με τιμεί που δε με χάλασε καθόλου γιατί άραξα και ηρέμισα κι έκανα τα βολταράκια μου σε ένα υπέροχο αυγουστιάτικο Ρέθυμνο; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4298 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Μας τιμει ρε!! | |
|
|
|
|
#4299 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
Μας τιμει και παρα πολυ μαλιστα , αλλα δεν τιμει τους δυο τελευταιους που δεν δινουν το παρων τωρα τελευταια.... Τιμει το μουσακα ,που τωρα τελευταια φοβαται παρα πολυ τις δημοσιευσεις του και κοιταει και ξανακοιταει μπας και εχει γραψει κατι που δεν πρεπει ?? | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:27.

αλλα δεν ξέρω καλοκαιριάτικα πόσο με τιμεί ο λόγος...

??
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο