|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Με εξαίρεση τις σημαίες της Ελβετίας και του Βατικανού που είναι τετράγωνες, οι σημαίες όλων των άλλων χωρών είναι ορθογώνιες παραλληλόγραμμες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#322 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Με τιμεί που ήδη έχω αδειάσει μισή κούτα από τα αγαπημένα δυναμιτάκια Mefisto μετά το γκολ του Rooney???Με τιμεί που μισώ την Μίλαν από τότε που με θυμάμαι να βλέπω μπάλα???
|
|
|
|
|
|
#324 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Με τιμεί που στο 3ο γκόλ της Μάνσεστερ τα πήρα τόσο άσχημα στο κρανίο(είμαι ροσονέρι όσο δε πάει, το είχα παίξει και «χ») και ενώ είχα υποσχεθεί να γυρίσω σπίτι τον φίλο μου του είπα τελικά βαριέμαι πάω για ύπνο και τα έσκασε τελικά στον ταρίφα?
Σημείωση: Υποστήριζε την Μάνσεστερ ο φίλος μου |
|
|
|
|
|
#325 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() Και άμα δεν περάσει η Μίλαν, προτείνω να μη του μιλήσεις και για καμιά βδομάδα του προδότη ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#326 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() |
Με τιμεί που θα είμαι παρόν στον επαναληπτικό στο Σαν Σίρο και είδη από τώρα ονειρεύομαι την στιγμή και δε ασχολούμαι καθόλου με την δουλεία μου?
Τιμεί τους συναδέλφους μου εδώ που με κοιτάνε με μισό μάτι από το πρωί που το μάθανε? |
|
|
|
|
|
#327 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
Επίσης με τίμει που εδώ και καιρό αλλά ειδικά από χτες στη φάση του 91 θέλω όσο τίποτα άλλο να πάθει κάτι πάρα πολύ κακό ο Βρόκι? Μα είναι παίκτης τώρα αυτός να παίζει σε αυτή την διοργάνωση? Ο Γουρούνει μπροστά του κάνει για μοντέλο! | |
|
|
|
|
|
#328 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
Μη συγχύζεσαι και δεν κάνει... | |
|
|
|
|
|
|
#330 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Τιμεί τους Άγγλους που είναι σίγουροι για την νίκη της Μαντσεστερ στον επαναληπτικό στην Ιταλία ;;
![]() Τιμεί τον Μουρίνιο που σε συνέντευξή του δήλωσε πως η Λιβερπουλ είναι το φαβορί στον αποψινό αγώνα ;; ![]() Τιμεί τον προπονητή της Λιβερπουλ που απάντησε πως έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα από τις δηλώσεις του Μουρίνιο ;; ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο