|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4041 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που θα θυμηθώ τον τρόπο που σε ξύπναγα μικρή με τον σιδερένιο δίσκο και την ξύλινη κουτάλα? ![]() Παράθεση:
Χαχα,ναι,αν σε βολεύουν!! | ||
|
|
|
|
|
|
#4042 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί οδηγό λεωφορείου που όταν πήγε ένας απο μια παρέα τουριστών να τον ρωτήσει κάτι στα Αγγλικά,του απάντησε με πολύ τουπέ σαν ψευτόμαγκας στα ελληνικά?
Τιμεί τις γιαγιάδες που άρχισαν να εξηγούν στα παιδιά αυτά στα Αγγλικά κιόλας πού να σταματήσουν για να πάνε στον προορισμό τους? Επίσης,τις τιμεί μετά που πέσανε να φάνε τον οδηγό ![]() και είχαν και δίκιο? |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 05-06-2008 στις 15:26. |
|
|
|
|
|
|
#4043 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() ελεος![]() | |
|
|
|
|
|
#4045 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ναιιι έδωσες ιδέα πώς θα απαλλαγώ απο τα ενοχλητικά αδέσποτα που δεν μου επιτρέπουν να κοιμηθώ την νυχτα![]() τιμεί την γιαγιά μου που έχει πορωθει με το Euro και την εθνική? την τιμεί που είχε ερθει να για λιγο σπιτι να δει τον αγώνα του σάββατου και φώναζε "φάουλ ρεε" και κόρνερ και έβριζε και χτυπιότανε? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4047 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Τιμεί που όπως πάω στο ΤΕΙ από την Λ. Κηφισού περνάω από το εργοστάστιο της Άμστελ-Χάινεκεν?
Τιμεί φίλο μου που οταν μας επιασε το φαναρι είχε ανοίξει το παράθυρο για να μυρίσει την κατα τον ίδιο άγια μυρωδιά του κριθαριου. Μυρίζει μπυρίλα όλη η περιοχή πρέπει να παραδεχθούμε. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4048 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4049 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναιιιιιιι!!!Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια κ***παιδα.. ![]() Παράθεση:
ΝΑΙ!!!Η γιαγιά σου μου θυμίζει τη δικιά μου πάρα πολύ!! ![]() Παράθεση:
Ναι,εννοείται!! Αν καταφέρατε και το μυρίσατε,μπράβο σας!!Τιμεί τον καθηγητή της ψυχολογίας σήμερα που πέταξε την θεική ατάκα: ''Εμένα που με βλέπετε,δεν υπάρχει περίπτωση να δω φρούτο σε δέντρο και να μην το κλέψω!!Όχι απο καφάσια ή απο το δρόμο,μόνο απο τα δέντρα!!Κανα μήλο,κανα αχλάδι..'' ![]() click to show | |||
|
|
|
|
|
|
#4050 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που ενώ ήρθε η σειρά μου για δουλειά στον ΟΤΕ και όλοι μου λένε για το πόσο τυχερός είμαι και τι ευκαιρία που είναι που σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω; Από τη μία δε γουστάρω να με χαρτζηλικώνουν και θα είναι καλή καβάτζα,από την άλλη έχω ένα πλάνο για τη σχολή (χωρίς να μου λέει κανείς ότι θα λειτουργήσει) το οποίο μπορεί να περιπλέξει και στην τελική δεν έχω και κανένα ενδιαφέρον όπως τότε με την Ιντερσπορτ,οπότε λέω πως είναι ευκαιρία να μην τρέχω πίσω από κάθε ευκαιρία για εύκολα φράγκα σε σχέση με το ενδιαφέρον..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:38.

και είχαν και δίκιο?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο