|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στο Empire State Building χρειάστηκαν πάνω 10.000.000 τούβλα για την κατασκευή του. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3981 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΜΑς τιμεί που βρεθήκαμε με τον προπονητή μου και τους άλλους αθλητές στο Ηράκλειο στον αγώνα bodybuilding NAC Mr. Hellas και περάσαμε για ακόμη μια φορά πολύ καλά όλοι μαζί;
Τιμεί τους "κριτές" που ήταν απο το Ηράκλειο και φάγανε τη πρωτιά απο το Γιάννη το Γρίμμη και τη δώσανε σε Ηρακλειώτη που ήταν σαφώς κατώτερος; Τους τιμεί που κάνανε το ίδιο με τον Νίκο το Φλώρο και του φάγανε τη 3η θέση και τη δώσανε σε Ηρακλειώτη; Μας τιμεί που γουστάραμε όμως και τους γύμνωσα 3 τα ξημερώματα μετά τον αγώνα κι ήταν στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου και τραβάγαμε ποζάκια όλοι μαζί; |
|
|
|
|
|
|
#3982 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Τιμεί ένα φίλο μου που ενώ παρακολουθέι αθλητικά πολύ δε θα δει τον τελικό σήμερα γιατι θα πάει σε μια φίλη του Ελένη που γιορτάζει;Εγώ θα τον κράξω έτσι κι αλλιώς,αλλά θέλω τη γνώμη σας..
|
|
|
|
|
|
|
#3984 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι.. Όχι.. Δεν νομίζω... ![]() Παράθεση:
Όχι και τόσο,οπότε κράξ' τον άνετα | ||
|
|
|
|
|
|
#3985 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Πιστεύω και υποψήφια γκόμενα να είναι δεν τον τιμεί...Υπάρχουν άπειρες μέρες και άλλες 22 ώρες εκείνη την ημέρα...Πάνω στον τελικό που γίνεται μια φορά το χρόνο βρήκαν;Και ρωτάω:Αν αντί για τον τελικό του cl ήταν ο τελικός της eurovision θα κανόνιζε τότε το σκηνικό η τύπισσα;
Με τιμεί που την παρασκευή βγάζω το έκτο κατα σειρά δόντι; Τιμει τι μέλος Γίδι που μου τραγουδούσε το "έξω απ'τα δόντια" για να μου την πει; |
|
|
|
|
|
|
#3986 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
απαράδεκτος..εδω εγώ ειπα να μην έρθει κανένας να μου ευχηθεί γιατι θέλω να δω τον τελικό ![]() και αυριο μέρες ειναι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3988 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Βεβαίως και σε τιμεί μιας και με ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3989 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι,ναι και πάλι ναι!!! click to show Παράθεση:
![]() Όχι και τόσο αλλά αφου στο θυμίζανε.. ![]() | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:24.

==>και αν προσέξεις το emoticon έχει ένα δόντι...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο