|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το σωτήριο έτος 1800 μ.Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3951 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που πήγα σήμερα για μάθημα μόνο και μόνο γιατι είχαμε στο αμφιθέατρο με τα πολυθρονάκια?
Με τιμεί που διέκοψα το μάθημα (γιατι πήγα αργοπορημένη) ,και πήγα αργά αργά και κάνοντας φασαρία να κάτσω στις μπροστινές σειρές? Με τιμεί που ήταν τόσο αναπαυτικά και η φωνή του καθηγητή τόσο νανουριστική που με πήρε ο ύπνος? Τιμεί την αγνωστη διπλανή μου που με σκούντηξε να ξυμνήσω μόλις πήγαινα να τον πάρω για τα καλα? Μα καλα δε σέβονται την κούραση μου και με ξυπνάνε?(άσχετο το οτι καθόμουν ακριβως απεναντι απο τον καθηγητη ) |
|
|
|
|
|
|
#3952 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!!! ![]() Ναι,έχει φάση αν και καταλήγει να σε κοιτάει όλο το αμφιθέατρο μετα... Ναι,εννοείται,δεν το συζητώ καν!!! ![]() Όχι βέβαια,ειδικά αν ο καθηγητής ήταν στον κόσμο του και δεν σε είχε πάρει χαμπάρι... Η μόνη περίπτωση που συγχωρείται αυτό είναι όταν σε κοιτάει ο καθηγητής επίμονα και συ κοιμάααααασαι και αναγκάζονται οι διπλανοί να σε ξυπνήσουν ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3953 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Αυτά είναι! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3954 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί καφετέρια στο θησείο χθες που έπαιζε επί 2ώρες πείπου το ίδιο cd και ακούσαμε τα τραγούδια απο 2 και 3 φορές?
![]() Με τιμεί που με ''εντυπωσίασε'' το πόσο εύκολα περνούσε απο ξένο ροκ σε ελληνικό ελαφροπόπ?Όταν το 'χει ο άλλος... |
|
|
|
|
|
|
#3955 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3956 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Οχι Αααα ναι! Δε σε τιμει που δεν ξερεις να διαλεγεις καφετεριες. Ρωτα κι εμας που το χουμε χτισει το Θησειο. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3957 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Mε τιμεί που πριν 10 λεπτά ετοιμάζομουν για ύπνο και τώρα ετοιμάζομαι για μπουζούκια;
![]() (Α ρε περασμένα μεγαλείαααααα....) Καλό σας ξημέρωμα ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3959 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Πρώτη φορά μου συνέβει αυτό...Το ξέρω δεν με τιμεί και τόσο,αλλά δεν την διάλεξα και μόνη μου ![]() ![]() Παράθεση:
Ναιιιιιιιιι ![]() | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:51.

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο