|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| H κάρτα του Al Capone έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3701 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που η μόνη απάντηση που μπορώ να βρω, είναι η απεγνωσμένη, σχεδόν αποκαλυπτική εξομολόγηση-ρητορική ερώτηση του Αστρολάβου, "εγώ δεν ξέρω τι αμαρτίες πληρώνω"; Ε ρε ξύλο που θέλω... | |
|
|
|
|
|
|
#3703 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που γυρνώντας απο τη σχολή είδα ένα μαγαζί με τίτλο ''Ρακόμελο shop''?
![]() Το τιμεί που ήταν κλειστό? Το τιμεί που είναι κοντά στο σπίτι μου? |
|
|
|
|
|
|
#3704 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3705 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Ε ναι, τι ήθελες, να πλακώνονται απο νωρίς στα ρακόμελα και να σέρνονται στο δρόμο;! ![]() Ναι, γιατί αν γίνεις ντίρλα καμιά φορά θα είσαι κοντά για να τη πέσεις άμεσα ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3706 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί την Παπαρήγα που ήρθε στην Φιλοσοφική σήμερα για να μιλήσει?
Με τιμεί με μια φίλη μου που πήγαμε να δούμε τι θα πεί? ![]() Τιμεί το αμφιθέατρο που ήταν ντουμάνη στα τσιγάρα και πάθαμε ασφυξία? Μας τιμεί που βαρεθήκαμε,φύγαμε και κάτσαμε σε έναν ήσυχο διάδρομο και αρχίσαμε να τραγουδάμε το ''Αν η αγάπη'' του Πυροβολάκη? Μας τιμεί που δεν το σκοτώσαμε και τα καταφέραμε? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3707 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Μμμμ, θα το σκεφτώ και θα σου πω ![]() Ε τι περίμενες;! ![]() Αυτό ναι! Σας τιμεί! Σε συνδιασμό με το παραπάνω, ναι σίγουρα! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3708 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
όχι όχι Ναι, αυτό ακούω τώρα που το ποστάρω. πάλι καλά ![]() | |
|
|
|
|
#3709 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Θα σε τιμούσε περισσότερο αν μας εδινές περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω μαγαζί, ωστε να το τιμίσουμε και εμείς. | |
|
|
|
|
|
#3710 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Με τιμεί που ενώ ζω 2 χρόνια σε μέρος μικρότερο των 100 ατόμων μαθαίνω φήμες και κουτσομπολιά που τα ήξεραν και οι πέτρες φέτος;
Με τιμεί που μου τα λένε άτομα καινούρια στο νησί; Με τιμεί που στο συγκρότημα γκαρσονιέρων που μένω πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν έχει πλακωθεί με τη σπιτονοικοκυρά μου; (Στα υπόλοιπα 5-6 διαμερίσματα είναι ή μαλωμένοι ή σκοτωμένοι) Με τιμεί που χθες μπαίνοντας να κάνω μπάνιο,μάλλον δεν έκλεισα καλά την εξώπορτα και βγαίνοντας από το μπάνιο την είδα διάπλατα ανοιχτή; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο