|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γλώσσα μια καμηλοπάρδαλης έχει το ίδιο μήκος με τη διάμετρο μιας 21'' τηλεόρασης. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3271 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
NAIIIIII!!! Aμα πάιζει και κανα χωριάτικο λουκάνικο μέσα ή απλά για συμπλήρωμα είσαι αρχηγός! Ή καμιά ρέγγα να πουμε... ![]() ![]() ![]() Και βέβαια σε τιμεί, μόνο που το καλοκαίρι, εγώ θα είμαι τουμπανοφετόπουλο στη παραλία (με όλα τα έξτρα που σημαίνει αυτό)!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3272 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
καλα... με την φασολάδα στον υπολογιστή κάθεσαι εσυ...? ![]() | |
|
|
|
|
|
#3273 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι...Δλδ,αν έτρωγες τίποτα πιο παχύντικό τι θα λεγες ωρε??? ![]() | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 29-01-2008 στις 21:55. |
||
|
|
|
|
|
#3276 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
και βέβαια σε τιμεί... πω πω... τι μου θύμισες με το ποκεράκι... ατελείωτα ξενύχτια! ήμουν καλή στις μπλόφες! χεχεχε ![]() εμένα με τιμεί που τώρα ξεκινάω διάβασμα ![]() | |
|
|
|
|
|
#3279 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Tιμει τη ΔΕΗ που μας τα εχει κανει τσουρεκια;
Με τιμει που μεχρι πριν 10 λεπτα εβλεπα μονο μαυριλα απο το παραθυρο μ οπως κ χτες για καμια ωρα; Τιμει τη ΔΕΗ που απο τοτε που αρχισα να γραφω αυτο το ποστ εχουν γινει 2 μικρες διακοπες; Τιμει τη ΔΕΗ που θελει να μ καταστρεψει την καριερα γτ κ χτες αλλα τωρα οταν επεσε το ρευμα νικαγα σε τελικο κυπελλου;; Τιμει το Βγενοπουλο που πρεπει να παρει τη ΔΕΗ; ![]() |
|
|
|
|
#3280 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Οχι
Εσενα ή την ΔΕΗ;, Οχι, Οχι, Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι Τιμεί την ΔΕΗ που δεν μπορεί να καλύψει ουτε το 70% των αναγκων της χώρας; Τιμεί τον πρόεδρο της ΔΕΗ που δήλωνε οτι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τις τιμολογήσεις της ΔΕΗ; Με τιμεί που η ΔΕΗ είναι ένας λόγος που υπερασπίζομαι τις Ιδιωτικοποιήσεις; |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.

Απ' το τίποτα...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο