|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου (τέλη του '60), υπήρχαν 78.000 πυρηνικά όπλα ισχύος 12,5 δισεκατομμυρίων τόνων TNT. Η ποσότητα αυτή αντιστοιχούσε σε δυόμισι τόνους πυρηνικών ανά έναν κάτοικο του πλανήτη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3172 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Με τιμει που ενω κουτουλαω απο τη νυστα καθομαι και διαβαζω κατι ανυπαρκτα μαθηματα που ακουνε στο ονομα κοινωνιολογια κλπ...?
Τιμει τον τραγοπαπα στα θρησκευτικα που αμα μου βαλει κατω απο 21 θα εισηγηθω την απομακρυνση του απο την τοπικη ενορια που τυγχανει να ανηκει? Τιμει τους καθηγητες των μαθηματων γενικης παιδειας που εχουν παρει στα σοβαρα το ρολο τους? α στο διαλο πια |
|
|
|
|
|
#3173 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!! ![]() Όχι...γενικά όλοι έτσι κάνουν...λές και υπάρχει μόνο το δικό τους μάθημα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3174 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Τιμει την καθηγητρια της λογοτεχνιας που την 1η ωρα μας εβαλε να ακουμε κατι κασετες με κατι ανυπαρκτους ποιητες να λενε ασυναρτησιες? Την τιμει που πορωνεται με την καθε αηδια που γραφει ο καθενας και μετα θελει να λεγεται ποιητης? και τελος Τιμει εμενα και τους 4 διπλανους που ενω επαιζε η κασετα σχολιαζαμε με μεγαλη αφοσιωση τα εργα του μεγαλου ζωγραφου-θαμνου-αφανα Bob ross που δειχνει στην ετ3 να ζωγραφιζει κατι δεντρα συνεχεια? | |
|
|
|
|
|
#3175 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Χαχαχαχα,ναι ρε,σας τιμεί!!! ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3176 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
ναι τους τιμει γιατι αν ερχοντουσαν πιο χαλαροι δεν θα ειχε τοσο χαβαλε οταν καναμε τις λαμακιες μας | |
|
|
|
|
|
#3177 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() |
τιμει την αδερφη μου που ολο το 6μηνο εχει σκιστει στο διαβασμα?
εμενα με τιμει που εχω παρακολουθησει 2 απο τα 11 μαθηματα που εχω να δωσω ενω ξεκιναω εξεταστικη την αλλη δευτερα και δεν εχω ανοιξει τετραδιο? |
|
|
|
|
|
#3178 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Την τιμεί!!!Και γώ αυτό έλεγα να κάνω αλλά χάθηκα στον δρόμο... ![]() Όχι...κάτσε διάβασε καλέ!!!Αγχώθηκα τώρα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3179 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() |
Παράθεση:
την πεμπτη εχει μπουζουκια και την παρασκευη πιομα στο σπιτι με ενα φιλο μου εκλεισε!!! και δεν χρειαζεται να σας ρωτησω ξερω οτι με τιμει ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:10.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο