|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3151 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3152 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τιμεί τον επισκέπτη από την
(Αntigua and Barbuda) που βλέπει το θέμα "Είναι ο Μπόμπ Σφουγγαράκης gay?"Γιατί ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου κάποιοι προβληματίζονται όσο και εμείς αγαπητοί συμφορουμίτες... ![]() |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 20-01-2008 στις 03:04. |
|
|
|
|
|
|
#3153 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Aν καταλαβαίνει τον τιμεί αλλιώς είναι gay και αυτός και δεν τίθεται πλέον θέμα προβληματισμού..... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3155 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τιμει την Ινσομνια που μεχρι να τελειωσει το σχολειο εμπαινε μια φορα το 6μηνο και τωρα οπου σταθεις κι οπου βρεθεις διαβαζεις ινσομνιοποστ?
Με τιμει που πιστευω πως ειναι εγκαθετη της διοικησης? Τιμει τον οπλονομο μου που οταν με ειδε με πολιτικες φορμες μου πε ''Βαλε τη στολη σου αγορι μου δε θα σ εχουμε εδω να γυρνας σαν το Μαραντονα''? Με τιμει που πιστευω οτι το πε επειδη εχει καταλαβει τι μπαλαδορος ειμαι κι οχι για να τονισει οτι η πολιτικη ενδυμασια απαγορευεται εντος στρατοπεδου? |
|
|
|
|
|
|
#3156 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3157 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙ ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3158 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Με τιμεί που σήμερα στο free day μου έχω φάει τόσο που με πόνεσε το στομάχι μου;
Με τιμεί που έκανα τόσο καλή δουλειά στον όγκο και ένα μαύρο πουκαμισάκι Cavalli που πήρα το καλοκαίρι, τώρα μου είναι στενό σε χέρια, ώμους, πλάτη, στήθος; Και επηρεασμένος απ' τον Τάλο: Τιμεί ένα θαλαμοφύλακα που όταν ήρθε ο ανθύπας αντί να πει τα καθιερωμένα είπε: "Αναφέρω πως έχω στο θάλαμο 20 και γ@μώ τα παιδιά και στον οπλοβαστό 20 και γ@μώ τα όπλα ";;;;;;;;;;;;; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.

(Αntigua and Barbuda) που βλέπει το θέμα "Είναι ο Μπόμπ Σφουγγαράκης gay?"

";;;;;;;;;;;;;

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο