|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Εάν μασάς τσίχλα ενώ καθαρίζεις κρεμμύδια δεν κλαις | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3041 (permalink) | ||
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Η μεγαλη διαφορα με φετος ειναι οτι δεν ειναι ονειρο Με τιμει που εχω τεντα την μπαλκονοπορτα για να ακουω live τα συνθηματα απο το γηπεδο? Με τιμει που εχω παγωσει? | ||
|
|
|
|
|
#3043 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί τους βάζελους γείτονες που ξεσήκωσαν όλη την γειτονιά με το που εβαλε γκολ ο Παναθηναικός και όταν έχαναν ευκαιρίες οι παίκτες...?
Τιμεί τους Ολυμπιακούς γείτονες που έβριζαν και άκουγες κάτι ''Ωωωωωω'' απο το υπερπέραν αλλά και φωνές ενθουσιασμού με το γκόλ...? Τιμεί και τους 2 που έριχναν βαρελότα όταν έμπαινε γκολ? Με τιμεί που έβελεπα το ματς με κλειστή τη φωνή και μίλαγα στο τηλέφωνο παράλληλα...? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3044 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ![]() | |
|
|
|
|
#3045 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί τον άχρηστο βοηθό ενός καθηγητή που μας είπε ότι η ζωτικότατη απαλλακτική εργασία στην φιλοσοφία πρέπει να χει παραδοθεί ως τις 18 ενώ αρχικά μας είχε πεί 25???
![]() Με τιμεί που πρέπει να την τελειώνω αλλιώς θα πρέπει να δώσω το μάθημα??? Με τιμεί που χάνω άλλη μια μέρα διαβάσματος??? ![]() Μe ti'mi pu ka'texo ti γlosolo'γia( ) κe e'lpizo na 'γrapsο???εχεχεχε![]() Mε τιμεί που 'χα καλό δάσκαλο και ευτυχώς τα κατάλαβα??? Με τιμεί που την γράφω τελευταία??? Με τιμεί που αν περάσω τα αρχαία με την πρώτη,θα σκεφτώ τι θα κάνω εκείνη την ώρα...? ![]() Με τιμεί που χαίρομαι μόνη μου γιατί έχω αρχίσει να ελπίζω??? Με τιμεί που θα χάσω όλο το Φλεβάρη...??? Κακούργα εξεταστική... |
|
|
|
|
|
|
#3046 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Ναι. Δεν σε τιμεί που αγχώνεσαι για μία μέρα. Δεν σε τιμεί που γράφεις με γκρίκλις! ![]() Ναι. Όχι,πρέπει να έχεις ένα εορταστικό πλάνο στο μυαλό σου! Ναι! Ντάξει,σιγά τον μήνα τον Φλεβάρη. Όταν χάνεις τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο λόγω εξεταστικής πονάει πολύ περισσότερο! | |
|
|
|
|
|
#3047 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! ΝΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ! Με τιμεί που στο πρώτο έτος γλωσσολογία ΓΛΩΦ 175 με καθηγητή τον κ. Καλοκαιρινό του έγραψα στην ετοιμολογία της λέξης "παλτό" (είναι απο γαλλικά, η Βάσω ίσως να ξέρει πως κάνεις την ετοιμολογία μιας λέξης) έγραψα: Παλτό: λέξη της Νέας Ελληνικής που προέρχεται απο τη Γαλλική και χαρακτηρίζει στην αρκγό των Ελλήνων φιλάθλων τον παίχτη που είναι άχρηστος. Ειδικότερα η λέξη αυτή αναφέρεται στον επιθετικό του Παναθηναϊκού (τότε του ΠΑΟ) Μιχάλη Κωνσταντίνου... ΤΟΝ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 9;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; | |
|
|
|
|
|
|
#3048 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Xαχαχαχα..τι λές τώρα!!! Παλτό=>άχρηστος παίκτης ![]() Εννοείται πως σε τιμεί![]() Τον τιμεί!!!Έδειξε ότι έχει χιούμορ!!! ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:42.

) κe e'lpizo na 'γrapsο???εχεχεχε
Κακούργα εξεταστική...
Είναι γραφή με βάση το φωνητικό αλφάβητο στην γλωσσολογία στο οποίο θα εξεταστώ και πρέπει να το ξέρω...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο