|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Έναντι 5 δολαρίων και κατόπιν παραγγελίας, ο Ντον Μπέσιγκερ, ιδιοκτήτης βίντεο κλαμπ στη Γιούτα των Η.Π.Α., έκοβε τις γυμνές σκηνές της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία "Τιτανικός", ώστε το έργο να γίνει πιο οικογενειακό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2961 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Εμείς της κάναμε κουλές ερωτήσεις και την έπιαναν τα νεύρα της..χεχεχε...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2965 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2966 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Και μιας και πιάσαμε την κατηγορία "τι κάναμε στην τάξη". Με τιμεί που σε ένα μάθημα κατεύθυνσης καθόμουν μόνος μου σε ολόκληρη σειρά,στο πρώτο θρανίο,μπροστά στην έδρα και με πήρε ο ύπνος; Με τιμεί που στην ερώτηση του καθηγητή "Κοιμάσαι;" έδωσα την αφοπλιστική απάντηση "Ναι"; Τον τιμεί που δεν με πέταξε με απουσία; Με τιμεί που δεν είχα ποτέ καταφέρει να φάω ωριαία αποβολή αν και το προσπάθησα αλλά έχω φάει ημερίσια; | |
|
|
|
|
|
#2967 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!! Μπράβο του ![]() Σε τιμεί | |
|
|
|
|
|
|
#2968 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ωωωωω,σας τιμεί!!!Και μείς Παλέρμο παίζαμε,και συγκεκριμένα στην πληροφορική παίζαμε με την καθηγήτρια μαζί!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2969 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Μας τιμεί που εγώ,2 φίλες μου και ένας φίλος μας,παίζαμε στην β'λυκείου στα μαθηματικά κατεύθυνσης ''Όνομα-Ζωο-Πράγμα'' αν και καθόμασταν και στο πρώτο θρανίο??
Μας τιμεί που σε όλο το λύκειο είχαμε κάνει την καθηγήτρια των θρησκευτικών μανιακή..??? ![]() Μας τιμεί στην 5μερη που ένα βράδυ που δεν μας έβγαλαν έξω,καθόμασταν στους διαδρόμους και σηκώσαμε το ξενοδοχείο στο πόδι??? Τιμεί τα ζώα τα αγόρια της τάξης μου που έκαναν πανώ για την εκδρομή και το ξέχασαν στο πλοίο??? ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:20.

Εμείς της κάναμε κουλές ερωτήσεις και την έπιαναν τα νεύρα της..χεχεχε...

Εγώ μόνο τα σκατά ξέρω...
Το παίζαμε στην 5μερη και στα διαλείμματα των γαλλικών....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο