|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ασε που στην κουζίνα έχουμε ένα ντουλάπι με αλυσίδες... έχει τους πολύτιμους καφέδες μέσα... (μερικοί έχουν λήξει...) ![]() | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Ετσι γινονται τα λεφτα ομως παιδια
Προς το παρον εχω γινει ασος στο να τα τρωω.. και δεν με τιμει ιδιαιτερα |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που έδινα μάθημα και έχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες;
Με τιμεί που επειδή είχα να βγω 1 βδομάδα αντί να την πέσω για ύπνο χτυπάω φραπεδιά για να πάω για ούζα και στο καπάκι για μπύρες; Με τιμεί που αύριο με βλέπω να βάζω ξυπνητήρι για το απόγευμα ίσα για να δω το γαύρο; |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που με μαζεύανε σήμερα τα ΤΑΕ απο τα κάγκελα του γηπέδου κι εγώ τους φώναζα αργότερα "Λευτεριά στα Ζωνιανά";
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
με τιμει που στο στρατο απ τις 9 το ματακι αρχιζει να κλεινει?
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:23.

??

Υβριδικός τρόπος