|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| O John Belavia, ένας αμερικανός μανιακός του τζόγου μετείχε σε 5.000 κληρώσεις δώρων και ποτέ δεν κέρδισε κάτι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#821 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#822 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
το "ενώ" γιατί το έβαλες? Προφανώς για να δικαιούσαι 14 μέρες άδεια μέχρι της 30-12-2007 σε προσλάμβανε τον Απρίλιο...2 μέρες για κάθε μήνα δουλειάς right? Δεν σε τιμεί λοιπόν που τις θεωρείς μόνο 14! Δίκαιο μου ακούγεται..
|
|
|
|
|
|
|
|
#823 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
αν δε το ξέρεις, τον Ιούνιο θα μπορείς να πάρεις μάχιμουμ 4 η άμα δε τις πάρεις θα μπορείς 6 τον Ιούλιο η αλλιώς 8 τον Αύγουστο. Το τρίτο μου φαντάζει η καλύτερη επιλογή αν και εγώ θα έπαιρνα 10 τον Σεπτέμβριο (δηλαδή καμία μέρα άδεια το τρίμηνο του καλοκαιριού) μαζί με τα σουκου 16 ολόκληρες μέρες... | |
|
||
|
|
|
|
|
#830 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Με τιμεί που θέλωντας να περιγράψω μια έκτακτη ανάγκη στην εξέταση εχθές, έγραψα αυτολεξή:"όταν κάποιος έχει αυτό που στο χωριό μου λέμε emergency..."???
Τιμεί τον καθηγητή μου, που όταν το είδε με φώναξε απο το προάυλιο για να το διορθώσω, και μου είπε: "Διάβαζε να πάρεις πτυχίο, και άσε τους τσαουσοβαιμάκηδες" Με τιμεί που μετά απο 2 πανελλήνιες, 2 εξεταστικές και 1 προπτυχιακή, πλέον δεν μπορώ να διαβάσω αν δεν ακούω sport-fm??? |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:07.

αν δε το ξέρεις, τον Ιούνιο θα μπορείς να πάρεις μάχιμουμ 4 η άμα δε τις πάρεις θα μπορείς 6 τον Ιούλιο η αλλιώς 8 τον Αύγουστο. Το τρίτο μου φαντάζει η καλύτερη επιλογή αν και εγώ θα έπαιρνα 10 τον Σεπτέμβριο (δηλαδή καμία μέρα άδεια το τρίμηνο του καλοκαιριού) μαζί με τα σουκου 16 ολόκληρες μέρες...

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο