|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Σκοτία, επί πολλά χρόνια, πίστευαν ότι το να περπατήσει κάποιος ανάμεσα σε δύο κοκκινομάλλικα κορίτσια είναι σημάδι πως η υγεία του θα βελτιωθεί πολύ σύντομα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#701 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
ηταν καποιος που του εμοιαζε περιπτωση 2η απο πισω του ακολουθουσαν δυο τρια συμβατικα με μπραβους παντως οπως και να εχει οτι και να κανει τον τιμει γιατι ενας ειναι ο κοκκαλης | |
|
|
|
|
|
#703 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Μουρη με μουρη ρε φιλε στον Λογοθετιδη στα Οινοφυτα.Εσυ αμα εβλεπες αυτον που σου δινει χαρτζηλικι και πληρωνει ολη την Ελλαδα για να παιρνεις πρωταθλημα δε θα τον γνωριζες? Το να τον ακολουθουσαν δεν αποκλειεται καθολου
|
|
|
|
|
|
|
#704 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
εγω στη θεση σου τουλαχιστον θα τον προσκηνουσα και θα του φιλαγα τα ποδια ![]() | |
|
|
|
|
|
#705 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Φέρτο σε μένα στον μηχανολόγο να στο φτιάξω. Αν θες αλλάζουμε και πρόγραμμα, σκούπα, χταπόδι - εξάτμιση και σου αυξάνουμε την ιπποδύναμη γύρω στους 15 ίππους..... ![]() Με τιμεί που μου πες για μια απλή βλάβη και έφτασα να σου προτείνω να κανεις βελτιώσεις στον κινητήρα για να αυξήσεις την ιπποδύναμη? | |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 21-05-2007 στις 21:03. |
||
|
|
|
|
|
#706 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#707 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
η μηχανή είναι εντάξει... και καλά την είχαν πλύνει από τα λάδια αλλά δεν είχαν φύγει από παντου... δεν μίλαγες πιο νωρίς ρε TALE?επίσης τιμεί τον μηχανικό που με ρώταγε αν έχω άντρα για να μετρήσει τα λάδια του αυτοκινήτου... και όταν του είπα ότι ξέρω έμεινε...? ναι μωρέ... όλα οι άντρες τα μπορουν πια... | |
|
|
|
|
|
#708 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δεν τον τιμεί γιατί σε ψάρευε να δει αν έχεις γκόμενο. Σε τιμεί εσένα για την απάντηση που του έδωσες.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#709 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Με τιμεί που πέτυχα τον Τζέραρντ και την παρέα του στο κεφαλάρι ενώ πηγαίναν για μπόουλινγκ και δεν πήγα να του πάρω αυτόγραφο? Με τιμεί που μόλις τους είδα ευχήθηκα να υποστούν την μεγαλύτερη ήτα σε τελικό τσουλου?
|
|
|
|
|
|
|
|
#710 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Δεν σε τιμεί όπως και να έχει...... | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:04.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο