WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Katalanos 23-10-2007 15:18

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 34251)
Με τιμει που πηρα πτυχιο?
Με τιμει που 7/11 μπαινω στρατο?

Ετσι απλα και ομορφα...

δεν ξερω εγω θα κραταγα καβα κανα δυο μαθηματα για να παιρνω αδειες;p
σε τιμει που θα πειξεις νεοπα ετσι ομορφα και ωραια

gatoni 23-10-2007 15:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 34251)
Με τιμει που πηρα πτυχιο?
Με τιμει που 7/11 μπαινω στρατο?

Ετσι απλα και ομορφα...

Σε τιμούν και τα 2.

7/11 κάνει πρεμιέρα,κλείστε εισητήρια: "Ο TALOS στο ναυτικό" :hehe:

TALOS 23-10-2007 17:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 34258)

τιμεί την μαμά πατρίδα (μια που το έφερε η κουβέντα) που από το φλεβάρη θα την προστατεύουν Talos & GeroDhmos παρέα ?

μας τιμεί εμάς που θα κοιμώμαστε ήσυχοι?

γιατι ποιος σου ειπε οτι κι εγω δε θα κοιμαμαι σπιτι μου?:P

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 34272)
Χρωσταω μια κορνιζα δηλαδη??

καλα εσυ χρωστας πολλα.Ξεκινα απ την κορνιζα

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 34274)
Για το δευτερο , να φανταστω θα μπεις στους πεζοναυτες ,ε;:armed:

για την ακριβεια στους ναυτες σκετο;D;D;D

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 34276)
δεν ξερω εγω θα κραταγα καβα κανα δυο μαθηματα για να παιρνω αδειες;p
σε τιμει που θα πειξεις νεοπα ετσι ομορφα και ωραια

μεγαλο λαθος να κρατησεις καβα. για διαφορους λογους

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 34279)

7/11 κάνει πρεμιέρα,κλείστε εισητήρια: "Ο TALOS στο ναυτικό" :hehe:

καλα εσυ κρυψου στη σωστικη λεμβο της φρεγατας και θα ρχομαι να σε νταχτιρντιζω τα βραδυα

pink 23-10-2007 21:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 34315)
καλα εσυ χρωστας πολλα.Ξεκινα απ την κορνιζα

Για θυμησε μου γιατι το Αλτσχαιμερ φετος εχει αρχισει και μου χτυπαει την πορτα και δεν το τιμει καθολου!!

Διαστασεις θελω!

depoina 25-10-2007 10:42

Τιμεί γείτονα που από τις 7 το πρωί έχει βάλει τρανς να βαράει στο τέρμα και μαζί με αυτόν 'διασκεδάζει' και όλη η γειτονιά ;; (66)
Αναμένουμε και διανομή μάτζικ μάσρουμς σε λίγο..

Τιμεί τα αγγλικά μαζαγιά που φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικά τους και όλοι τρέχουν σαν μαλάκες να αγοράσουν δώρα από τώρα ;; (66)

Τιμεί Αγγλούς φίλους που κοροιδεύουν Λάρισα και Πανιώνιο και παρακαλάω το θεούλη να καρφώσουν γκολάκια ή έστω να φέρουν ισοπαλία για να γίνει κόλαση ;; :armed:

Xavier 25-10-2007 11:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 34455)
Τιμεί γείτονα που από τις 7 το πρωί έχει βάλει τρανς να βαράει στο τέρμα και μαζί με αυτόν 'διασκεδάζει' και όλη η γειτονιά ;; (66)

Τιμεί τα αγγλικά μαζαγιά που φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικά τους και όλοι τρέχουν σαν μαλάκες να αγοράσουν δώρα από τώρα ;; (66)

Τιμεί Αγγλούς φίλους που κοροιδεύουν Λάρισα και Πανιώνιο και παρακαλάω το θεούλη να καρφώσουν γκολάκια ή έστω να φέρουν ισοπαλία για να γίνει κόλαση ;; :armed:

όχι, λόγω ώρας
όχι
όχι και μακάρι να βρέξει και να λιώσουν τα ηλίθια ζαχαρωτά

Neacel 25-10-2007 11:22

Παράθεση:

:worship: Ναι τον τιμεί τον μικρό θεούλη. Έεεεετσι trance κάθε ώρα πρωί, μεσημέρι, βράδυ....:hehe:

Όχι δεν τα τιμεί....

Όχι δεν τους τιμεί που κοροιδεύουν....

Gero-Dhmos 25-10-2007 11:37

Με τιμεί που έχω ένα μάθημα για πτυχίο?
Με τιμεί που μπαίνω Φεβρουάριο για φαντάρος?

gatoni 25-10-2007 11:42

Παράθεση:

Πάρ' τον απόψε στις 3 τη νύχτα να του πεις πως σου αρέσει η μουσική που βάζει,η τέλεια εκδίκηση.

Μην ξεχάσουν να πάρουν και αρνί για το Πάσχα.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Gero-Dhmos (Μήνυμα 34462)
Με τιμεί που έχω ένα μάθημα για πτυχίο?
Με τιμεί που μπαίνω Φεβρουάριο για φαντάρος?

Ναι,άντε και καλό πτυχίο.
Ναι.

Με τιμεί που εδώ και 3 μέρες κοιμάμαι στον καναπέ γιατί βαριέμαι να στρώσω σεντόνια στο κρεβάτι από τη Δευτέρα που ήρθα Πάτρα;

Cantona13 25-10-2007 11:42

Παράθεση:

OXI....
Απο τωρα!;!;! Οχι
ΟΧΙ.... Αλλα δεν τους χαλασε ο αποκλεισμος της Μπλακμπερν απο την Λαρισα

Με τιμει που την Δευτερα που γυρισα Γιαννενα ενω το πρωι ειπα να αρχισω να εφαρμοζω το don't worry be happy (για διαφορους λογους) ολα πηγαν στραβα (συγκεκριμενα εκανα το ταξιδι απο 6 ωρες περιπου που κανει συνηθως 8, καπου στην Αμφιλοχια συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει τα κλειδια μου στην Αθηνα, περιμενα εναν φιλο μου καμποση ωρα μες στη βροχη γιατι δεν ηταν σπιτι οταν εφτασα και αλλες ομορφιες);
Με τιμει που αν εξαιρεσει κανεις τα πρωτα δευτερολεπτα απο οταν καταλαβα οτι ειχα ξεχασει τα κλειδια μου που πηγα να παθω συγκοπη οι αντιδρασεις μου ηταν μια χαρα (δηλαδη μεχρι και χιουμορ εκανα);
Με τιμει που προχθες ακουγα για 7 (τουλαχιστον) ωρες συνεχομενα μονο δυο τραγουδια (δεν ειναι τοοοοσο μεγαλα,:P 10 λεπτα και 41 δευτερολεπτα ειναι και τα δυο μαζι, απλως εγω τα ακουσα πολλες φορες);

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0