WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

aitherovamon 08-09-2007 04:39

Απάντηση: Με τιμεί που...

Τιμει εμενα και τον κολλητο μου που κατα τις 3 η ωρα βγηκαμε στην παραλια του Βολου εκει που ειναι ολες οι καφετεριες και τα μπαρ με ενα ψαροντουφεκο και ψαρευαμε καβουρια και σουπιες;;
Τιμει τους περαστικους που μας κοιτουσαν λες και βλεπαν αρειανους;
Τιμει καποιον/α που φωναξε το λιμεναρχειο να μας μαζεψει;
Τιμει τα καημενα-νυσταγμενα παληκαρια απο το λιμενικο που κατσαν μαζι μας και μας ρωτουσαν τι πιασαμε;
Τους τιμει που μας ζητησαν να τους δωσουμε εναν και μονο εναν καβουρα;
Μας τιμει που φυγαμε χωρις να τους δωσουμε τιποτα λεγοντας τους οτι τα καβουρια τα εχουμε στη τσεπη μας;

Slipknot 08-09-2007 04:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 28300)
Με τιμεί που θέλω να παντρευτώ το ''όμορφο αλλά ζόρικο'' που παίζει στη διαφήμιση?οχι το χιουνται.Το αλλο που παταει το σκορπιο

Ναι. Εγω παλι αν ηθελα κατι απ'την tv θα ηταν να μπω μεσα στα μεξικανικα σηριαλ, οπου το 90% των γυναικων ειναι μοντελα. :(
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 28312)
Τιμει εμενα και τον κολλητο μου που κατα τις 3 η ωρα βγηκαμε στην παραλια του Βολου εκει που ειναι ολες οι καφετεριες και τα μπαρ με ενα ψαροντουφεκο και ψαρευαμε καβουρια και σουπιες;;
Τιμει τα καημενα-νυσταγμενα παληκαρια απο το λιμενικο που κατσαν μαζι μας και μας ρωτουσαν τι πιασαμε;
Μας τιμει που φυγαμε χωρις να τους δωσουμε τιποτα λεγοντας τους οτι τα καβουρια τα εχουμε στη τσεπη μας;

Ξερω που λες. Σας τιμει με χιλια. :clap:
Οχι, εκτος και αν φορουσατε κασκολ του Αρη.
Οχι.
Ναι.
Ναι.
Ουστ καβουροχερηδες. :armed:

Insomni@ 08-09-2007 10:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 28312)

Ναι:worship:
Όχι δεν τους τιμεί
Όχι....
Ναι!kalo!!!
Μάλλον
Ναι :hehe:

Insomni@ 08-09-2007 10:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 28294)
Με τιμει που μολις τωρα εμαθα οτι αυριο πρεπει να ξυπνησω 9 η ωρα γτ θα βαφτει το δωματιο μου;:cry:

Ναι γιατί θα γίνει πιο ωραίο...;D
Αλλά βρε παιδί μου,το ένα χτύπημα μετά το άλλο σου 'ρχονται...

anthropas 08-09-2007 11:32

Τιμει το Νeacel που δεν μπορει να ανοιξει ουτε ενα κουτι μπισκοτα με λογικες μεθοδους??

Insomni@ 08-09-2007 11:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 28329)
Τιμει το Νeacel που δεν μπορει να ανοιξει ουτε ενα κουτι μπισκοτα με λογικες μεθοδους??

:rofl::rofl::rofl:Δεν νομίζω να τον τιμεί:rofl::rofl::rofl:

Cantona13 08-09-2007 12:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 28329)

Τον τιμει γιατι ψαχνει νεους επαναστατικους τροπους και δεν δεχεται τις απλες μεθοδους:rofl::P

Cantona13 08-09-2007 13:35

Με τιμει που χθες το βραδυ δεν επαιξα fm για να βρω την φορμα μου γιατι η χρονια ξεκινησε σκατα;
Με τιμει που ειπα να δω ταινιες;
Με τιμει που ελεγα να δω ή και τα 3 Lord of the Rings μαζι ή Bruce Almighty (Θεος για μια Βδομαδα) και το House of Flying Daggers;
Με τιμει που επελεξα το δευτερο ζευγαρι γιατι αν επελεγα τα LOTR ακομα θα εβλεπα;
Ενα εχω να πω: Δεν σε χαλασε κουφαλα Λεο που ποτε δεν θα το εκανε αυτο η Μέι για εσενα! Παλιοψυχοπαθη...:P:rofl: Με τιμει αυτο;

Insomni@ 08-09-2007 13:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 28375)
Με τιμει που χθες το βραδυ δεν επαιξα fm για να βρω την φορμα μου γιατι η χρονια ξεκινησε σκατα;
Με τιμει που ειπα να δω ταινιες;
Με τιμει που ελεγα να δω ή και τα 3 Lord of the Rings μαζι ή Bruce Almighty (Θεος για μια Βδομαδα) και το House of Flying Daggers;
Με τιμει που επελεξα το δευτερο ζευγαρι γιατι αν επελεγα τα LOTR ακομα θα εβλεπα;
Ενα εχω να πω: Δεν σε χαλασε κουφαλα Λεο που ποτε δεν θα το εκανε αυτο η Μέι για εσενα! Παλιοψυχοπαθη...:P:rofl: Με τιμει αυτο;

Ναι:clap:
Ναι:worship:
Ναι
Εννοείται,όχι μόνο θα έβλεπες ακόμα αλλά θα σου είχαν βγεί τα μάτια έξω;D
:rofl::rofl::rofl:

kallithea4 08-09-2007 13:47

Με τιμεί που ανέβηκα ανηφόρα με κλίση 99 τοις 100 με τις πατερίτσες?
Με τιμεί που κατέβηκα και την αντίστοιχη κατηφόρα?

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0