|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ήχος ταξιδεύει 15 φορές πιο γρήγορα μέσα από το ατσάλι, παρά μέσα από τον αέρα | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#961 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
λοιπον τωρα που τελειωσε η περιοδος εχω καποιες ερωτησεις τωρα που τους ειδαμε εστω για ενα επισημο:
Ποιος εδωσε χρημα φετος? Ποιος εκανε πιο ποιοτικες μεταγραφες? περιμενω Εγω λεω ο Ολυμπιακος παντως. |
|
|
|
|
|
|
#962 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Εμεις πηραμε Ενακαριρε,Φυσσα,Σαριεγκι.Ε εις τι πηρατε;;;; ![]() | |
|
|
|
|
#963 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είμαι κορόιδο και μέλος.
Και στην τελική: Τον είχαμε δει τον Λεντέσμα; Αν ήταν καλός θα έπαιζε βασικός στην εθνική. Τον ξέραμε και από χτες τον Λουα-Λουα; Αν ήταν καλός δεν θα τον έδιωχναν από την Αγγλία. Καλά για τον αιώνιο παγκίτη Ραούλ Μπράβο και τον Γκαλέτι που έπαιζε πέρυσι γιατί χτύπησε ο Μάξι δεν μιλάω... Τζίγγερ και Ντέμης από κοινού,άκοπα. Και μετά ο Αστέρας Τρίπολης. |
|
|
|
|
|
|
#968 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Η μόνη μεταγραφή που μου έκανε εντύπωση είναι του Μάτος, καθώς είναι ένας παίχτης που το όνομα του παιζόταν για αρκετά καλύτερες ομάδες. Και μην ξεχνάμε τον Τομάς Ρατζίνσκι ή όπως αλλίως γράφετε στα ελληνικά.
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο