WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Μεταγραφές (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-15.html)

gatoni 04-01-2008 15:32

Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 40246)
Εγω προσωπικα περισσοτερο θελω τον Μονιακη παρα τον Γκαλιτσιο! Ο Βυντρα και ο Νιλσον μια χαρα μου κανουν.... Τωρα βεβαια εγω ειμαι αμπαλος και τσατσος του Τζιγγερ αλλα αλλο θεμα αυτο:P
Επισης απο την στιγμη που υπαρχει (ή υπηρχε) υπογεγραμενο προσυμφωνητικο γιατι να αυξησει ο προεδρας την προσφορα οσα και να δινει ο ΟΣΦΠ; Δηλαδη αν εγω εχω συμφωνησει με εσενα που πουλας ας πουμε ενα μηχανακι οτι θα σου δωσω 1000 ευρω και ερθει καποιος και σου δωσει 1100 γιατι να αυξησω εγω την προσφορα και να μην πεις εσυ οτι το μηχανακι εχει πωληθει; Τελος παντων ειπα εγω θελω Μονιακη... Δεν με νοιαζει αν θα χασω τον Γκαλιτσιο (που και παλι μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθει στον Παναθηναϊκο)

To συγκεκριμενο απο οτι ακουσα μαλλον ειναι μουφα

Ο Τζιμπουρ παει Λιλ νομιζω και με 2 μυρια.... Εσυ αν ησουν προεδρος στον ΠΑΟ θα εσκαγες 2 μυρια για τον Τζιμπουρ; Εγω οχι....

Δεν αποκλείω να πάει σε σας τελικά καθώς πλέον είναι θέμα γοήτρου και δεν ξέρω πως θα καταλήξει η υπόθεση.
Έτσι κι αλλιώς αν δεν πουληθεί ο Τόρο το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό δεν πολυχρειάζεται ο Γκαλίτσιος.
Ο Μονιάκης μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει σε επίπεδο πρωταθλητισμού ακόμα,ο Γκαλίτσιος είναι σχεδόν έτοιμος.
Ο Τζιμπούρ αν δεν έπαιζε στον Πανιώνιο αλλά σε μια μικρή ομάδα του εξωτερικού πόσο λες πως θα τον έπαιρνες; Σαφώς και δεν είναι πολλά τα 2 μύρια για τον συγκεκριμένο.

Cantona13 04-01-2008 15:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40261)
Ο Τζιμπούρ αν δεν έπαιζε στον Πανιώνιο αλλά σε μια μικρή ομάδα του εξωτερικού πόσο λες πως θα τον έπαιρνες; Σαφώς και δεν είναι πολλά τα 2 μύρια για τον συγκεκριμένο.

Πολυ πιθανο (για να μην πω σιγουρο)! Ομως το θεμα ειναι οτι ο Παναθηναικος δεν χρειαζεται τεχνιτη επιθετικο! Απο αυτους εχει! Χρειαζεται ενα γομαρι μπροστα να τρωει και να ριχνει ξυλο να παιρνει κεφαλιες κλπ κλπ και αυτο μονο οταν εχει να αντιμετωπησει κλειστες αμυνες

Neacel 04-01-2008 15:53

E όχι και να σκοτωθουν οι αιώνιοι για τον Γκαλίτσιο... Έλλλλλλλλεος δλδ για τον Εντσον Ράμος τι θα πρεπε να γινει? Τριτος Παγκοσμιος?:rofl:

Ο Τζιμπούρ δεν φεύγει για Λιλ, τουλάχιστον όχι τώρα.... Θα φύγει το καλοκαίρι μαζί με τον Νικο Σπυρόπουλο....

Η ΑΕΚ κοιτάει ένα Μεντόζα.....

Η Μαντσεστερ ζήτησε 75 μυρια λίρες (κατι παραπανω από 100 μυρια Ευρώ) από την Ρεάλ Μαδρίτης για να της παραχωρήσει τον Κρ. Ροναλντο....

Η Γιουβέντους χώθηκε για την απόκτηση του Ραφαέλ Φαν Ντερ Φααρτ από το Αμβούργο

Η Λιβερπουλ κοιτά τον Χουάν Αράνγκο της Μαγιόρκα. Περσοναλ Φειβοριτ του γράφοντος ο συγκεκριμένος παίκτης....

Η Μπιρμιχαμ που λεει μια ψυχή πάει για τον Νταρεν τον Φλέτσερ της Μαν Γιουν....

Η Νιουκαστλ πάει για τον Ταλ Μπεν Χαιμ της Τσέλσι αλλά και τον Κλαούντιο Πιτμπουλ της Πόρτο

Η Γουεστ Χαμ χώθηκε για την απόκτηση του Γιόχαν Ελμάντερ....

Και λαστ μπατ νοτ λιστ ο Σβεν Γκόραν Ερικσον κοιτάει να κάνει κίνηση ματ και να κατεβασει στον Μαντσεστερ τους μαγους της Μόσχας, Ντ. Καρβάλιο και Βαγκνερ Λοβ.... Αυτά είναι

gatoni 04-01-2008 16:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 40264)
E όχι και να σκοτωθουν οι αιώνιοι για τον Γκαλίτσιο... Έλλλλλλλλεος δλδ για τον Εντσον Ράμος τι θα πρεπε να γινει? Τριτος Παγκοσμιος?:rofl:

O Ράμος δεν είναι δεξί μπακ, μου αρέσει σαν παίχτης αλλά δεξί μπακ δεν είναι και ούτε θα γίνει.

TALOS 04-01-2008 21:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40265)
O Ράμος δεν είναι δεξί μπακ, μου αρέσει σαν παίχτης αλλά δεξί μπακ δεν είναι και ούτε θα γίνει.

ο ραμος ειναι κλασικο βραζιλιανικο δεξι μπακ που ξερει μπαλα αλλα ανεβαινει πολυ. αμα εβλεπες λιγο βραζιλιανικο πρωταθλημα θα το καταλαβαινες πανευκολα. βλαξ αμπαλε

gatoni 04-01-2008 21:33

Τα δεξιά μπακ γυρνάνε κιόλας όταν ανεβαίνουν,ο Ράμος δεν το πολυσυνηθίζει. Επίσης που και που κάνουν και κανα τακλιν ή κόβουν τον αντίπαλο στο ένας με έναν.
Και έχω δει τόσα βραζιλιάνικα ματς όταν τα είχε ο ΑΝΤ1 τα ξημερώματα όσα σταυρόλεξα δεν έχεις λύσει στις σκοπιές σου σαπάκι.

Slipknot 05-01-2008 02:24

Αν ερθει ο Γκαλιτσιος ο Τορο κουναει μαντηλι... Ο Τορο μου φαινεται καλυτερος απ'τον Γκαλιτσιο, απλως ο Γκαλιτσιος ειναι ο επομενος καλυτερος Ελληνας δεξης μπακ που παιζει σε μικρη ομαδα, οποτε αναγκαστικα κοιταμε προς τα εκει. Μονο αν δεν ερθει ικανοποιητικη προσφορα για Τορο, τον κοβω να πηγαινει προς το κεντρο. Και εκει δε με χαλαουα καθολου.

Απ΄τα αλλα νιανιαρα που κοιταμε προτιμω τον Παπαδοπουλο που εχει δωσει καλα δειγματα και τον Σπυροπουλο γιατι δεν εχουμε καλο αριστερο μπακ. Ωστοσο η αδυναμια απ'τους Ελληνες ειναι ο Χριστοδουλοπουλος. Νεος, τεχνιτης, παιζει με τσαμπουκα, νομιζω θα ηταν οτι πρεπει για back up του Νταρκο...
...αν δεν ειχαμε Νουνιες, Μητρογλου και αν δεν ηταν και τοσο ακριβουλης.

Παντως βλεποντας τα ρεπορταζ, αν σκεφτουμε οτι θα παρουμε 2-3 Ελληνες παικτες το καλοκαιρι, κατι Κατσικογιαννηδες, Ματσουκες, Βασιλογιαννηδες, Σοϊλεδηδες και λοιποι τι θα απογινουν? Στο βοθρο?

Τον Ραμος παντως δεν τον ηθελα με καμια μπαναΐα, δεν μου εμπνεει καθολου σιγουρια και ειναι και ξενος. Εχει εναν δυναμισμο αλα Ντανι Αλβες οταν κατεβαζει τη μπαλα αλλα μεχρι εκει. Ουτε καλος αμυντικα ειναι ουτε εχει ξυραφενια σεντρα που να πεις omg τι'ν'τουτο. Καλο θα ειναι οταν κοιταμε για ξενους παικτες τουλαχιστον να ειναι top και να προοριζονται για βασικουρες.

Ασταδιαλα, ηταν μεγαλη η πιεση του διαβασματος και επρεπε καπου να τα πω και γω βρε αδερφε.:armed:

Neacel 05-01-2008 16:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 40342)
Αν ερθει ο Γκαλιτσιος ο Τορο κουναει μαντηλι... Ο Τορο μου φαινεται καλυτερος απ'τον Γκαλιτσιο, απλως ο Γκαλιτσιος ειναι ο επομενος καλυτερος Ελληνας δεξης μπακ που παιζει σε μικρη ομαδα, οποτε αναγκαστικα κοιταμε προς τα εκει. Μονο αν δεν ερθει ικανοποιητικη προσφορα για Τορο, τον κοβω να πηγαινει προς το κεντρο. Και εκει δε με χαλαουα καθολου.

Απ΄τα αλλα νιανιαρα που κοιταμε προτιμω τον Παπαδοπουλο που εχει δωσει καλα δειγματα και τον Σπυροπουλο γιατι δεν εχουμε καλο αριστερο μπακ. Ωστοσο η αδυναμια απ'τους Ελληνες ειναι ο Χριστοδουλοπουλος. Νεος, τεχνιτης, παιζει με τσαμπουκα, νομιζω θα ηταν οτι πρεπει για back up του Νταρκο...
...αν δεν ειχαμε Νουνιες, Μητρογλου και αν δεν ηταν και τοσο ακριβουλης.

Παντως βλεποντας τα ρεπορταζ, αν σκεφτουμε οτι θα παρουμε 2-3 Ελληνες παικτες το καλοκαιρι, κατι Κατσικογιαννηδες, Ματσουκες, Βασιλογιαννηδες, Σοϊλεδηδες και λοιποι τι θα απογινουν? Στο βοθρο?

Τον Ραμος παντως δεν τον ηθελα με καμια μπαναΐα, δεν μου εμπνεει καθολου σιγουρια και ειναι και ξενος. Εχει εναν δυναμισμο αλα Ντανι Αλβες οταν κατεβαζει τη μπαλα αλλα μεχρι εκει. Ουτε καλος αμυντικα ειναι ουτε εχει ξυραφενια σεντρα που να πεις omg τι'ν'τουτο. Καλο θα ειναι οταν κοιταμε για ξενους παικτες τουλαχιστον να ειναι top και να προοριζονται για βασικουρες.

Ασταδιαλα, ηταν μεγαλη η πιεση του διαβασματος και επρεπε καπου να τα πω και γω βρε αδερφε.:armed:

Κοίτα σαν προσόντα ο Τόρο είναι καλύτερος του Γκαλίτσιου παιδάκια. Το παλικάρι παίζει με την ίδια ανεση (φτάνει δλδ καπου στο 7 με 8 σαν αποδοση) και σαν δεξι μπακ και σαν σεντερ μπακ και σαν αμυντικο χαφ. Καμιά σχέση με Γκαλίτσιο που μόνο σαν δεξί μπακ παίζει. Απλά ο Τοροσίδης παρασύρεται λίγο και κάνει λάθος επιλογες και απ' την αλλη παει να κανει κατι ντριμπλες που δεν μπορουν να τις κανουν ολοι (κλασικο αυτή που περνά ο παίκτης τα ποδια πανω απο την μπαλα δυο φορες, που ο Τορο το κανει στα τρια μετρα απο τον αντιπαλο παικτη αντι για ενα μετρο:rofl:)...

Τωρα νιανιαρο ο Σπυροπουλος που ναι σαν τον κωλογερο τον Ταλο δεν λεει. 24 στα 25 θα ναι του χρονου. Δεν ειναι νιανιαρο.... :hehe:

Οταν λες τον Χριστοδουλόπουλο εννοεις τον Μάκη? :hehe:
Γιατί αν είναι να πάρει τον Λάζαρο τον Χριστοδουλόπουλο καλύτερα να πάρει τον δικό μας Λάζαρο που καλύτερος παίκτης μου φαίνεται.....

Ολοι οι μικροι του ΟΣΦΠ θα πάρουν ευκαιριες. Ήδη παίρνουν ευκαιρίες και καποιοι απο αυτους την παλεύουν. Απο την αλλη δεν νομιζω να ναι κακο να παρει και κανα αλλο ταλεντο ο ΟΣΦΠ σαν τον Παπαδοπουλο. Ίσα ίσα καλο είναι να παιρνεις καλους ταλαντουχους νεαρους παικτες....

Πρόσεχε ρε τι λες για τον Ραμος. Εχει θανατηφορα μεση αυτος. Μιλαμε ρίχνει τρελα τσιφτετελια το παλικαρι. Και ειναι και γρήγορος πολυ...

anthropas 05-01-2008 22:05

Κοντα σε Μεντοζα ο Βασιλης Καιλας του ελληνικου πρωταθληματος
Ετσι φτιαχνονται οι ομαδες ρεεεεεεεε
Οχι με Μπελουτσηδες και Κοβασεβιτς

Foley 06-01-2008 15:15

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114496

Και από ότι άκουσα πριν λίγο στον σπορτ-φμ, έρχετε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και θα πέσουν τα τσιμέντα στην Θεσσαλονίκη. Έτσι σιγά σιγά να μαζευτεί ο καλός ο κόσμος!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:12.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0