|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με ...αλφαβητική σειρά! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#481 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Lost.
Αλλά είναι και τα 2 τόσο καλά, που παίζει ρόλο και τι ψάχνεις. Το Lost είναι τεράστια σειρά με 3 seasons και πολλά επεισόδια. Το Prison Break βλέπεται πιο εύκολα και έχει καλύτερη ροή δράσεως. Tο Lost όμως, είναι ένα κλικ πάνω ![]() |
|
|
|
|
|
#487 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Και τις δύο
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#489 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
σιγα που χανεσαι με τα flashback. εγω lost βλεπω φανατικα και prison break το ειχα επιχειρησει περσι, ειχα δει τα πρωτα 6 επεισοδια αλλα δεν μου ελεγε τιποτα και δεν αντεξα να συνεχισω παρακατω. το τατουαζ απο μονο του μου φανηκε αρκετα ηλιθια ιδεα ωστε να μη κατσω να δω τη σειρα
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο