|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Βόλτα με αμάξι ξέχνα το γιατί ούτως ή άλλως το αμάξι σου δεν πάει βήμα.... Γυμναστήριο καλή λύση αλλά θα λιώσεις για να σου βγουν τα νεύρα.... Νeacel's proposal: You've got so much testosterone. Go to your girlfriend and release it. After that you won't have any nerves. To 'πα στα αγγλικά γιατί είναι παγκοσμια συμβουλή.... Διευκρινήσεις για το πολύλημμα που έχω βάλει στο εκτός θέματος. Λοιπόν Federico Giunti. Aριστεροποδαρος αμυντικός χαφ της Κιέβο που όμως έπαιξε και μάλιστα καλά στην Μίλαν. Επί πολλά έτη ο πιο στυλάτος Ιταλός ποδοσφαιριστής..... Davide Carrus ή Vicenzo Santoruvo..... Mέσος και επιθετικός αντίστοιχα στην αγαπημένη μου ομάδα το Μπάρι. Κάνουν σούπερ χρονιά και οι δυο αλλά είστε πολύ άμπαλοι για να τους ξέρετε..... Μarco Ballota: Tρίτος τερματοφύλακας της Λάτσιο ![]() Kαλά το να μην διαλέγετε το Μπάρι στο δίλημμα με την Λέτσε δείχνει το πόσο άμπαλοι είστε. Και όχι μονο αυτό οι άντρες που διαλέγουν την Λέτσε θα πρέπει να ξέρουν πως η περιοχή στην οποία βρίσκεται η Λέτσε λέγεται ΑΠΟΥΛΙΑ....... To ότι δεν ξέρει η Κallia τον Quagliarella της Sampdoria ή τον Palladino της Juve τα δυο μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας δεν με ενοχλεί...... Θα μου έκανε εντύπωση αν τους ήξερε..... Φάμπιο Κουαλιαρέλα ![]() Ραφαέλο Παλαντίνο. ![]() Ακολουθεί το β μέρος με τις διευκρινήσεις..... | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Β μέρος διευκρινήσεων......
Το ότι δεν ξέρεις Kallia το Lucarelli τον σούπερ σκορερ του Livorno ή τον θεό της Brescia και της Piacenza, Dario Hubner με στεναχωρεί.... Κρίμα..... Kριστιάνο Λουκαρέλλι ![]() Ντάριο Χουμπνερ ή βίσονας.... ![]() Τέλος Φραντσέσκο Φλάκι και Τζοναθαν Μπακίνι..... Φραντσέσκο Φλάκι επιθετικός της Σαμπντόρια και μάλιστα πολύ καλός..... Πιάστηκε θετικός σε χρήση ναρκωτικών..... Τιμωρήθηκε με δυο μήνες νομίζω. Εντάξει δεν συγκρίνεται με Μπακίνι ![]() Τζόναθαν Μπακίνι. Ένα φεγγάρι μέσος της Γιούβε. Έσπασε δυο φορές τα πόδια του, του κόστισε αυτό και το έριξε στα ναρκωτικά. Έχει αποκλειστεί εφ' όρου ζωής νομίζω αφού πιάστηκε θετικός σε χρήση κοκαίνης δυο φορές ![]() Ελπίζω να σας διαφώτισα.... Το ξέρω, ξέρω πολλά πάρα πολλά πάνω στην Ιταλία.... Και φαντάσου δεν ασχολούμαι πολύ...... ![]() |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 08-05-2007 στις 22:31. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Δέσποινα πόσα θες να τον μπανάρεις από το σάιτ εφόρου ζωής? ![]() | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Πάντως τον Τζιούντι θα πρεπε να τον ξέρεις. Έχει παίξει και στην ομάδα σου...... ΥΓ: Τον μόνο που παραδέχομαι σε γνώσεις πάνω στην Ιταλία είναι τον κρυφογαύρο τον Raz3on...... Άντε να βάλω και ένα πολύλημμα πάλι Παστίτσιο ή Μουσακάς? Havier ή Gero-Dhmos? Ροκ ή Κλαρίνα? Χάρης Σιανίδης ή Λάκης Γαβαλάς? Γεια σου Μαρία ή Voda? Nίκος Μουτσινάς ή Δημήτρης Παπανώτας? Εurovision ή Euroleague? Σεβίλλη ή Εσπανιολ? Καλύτερος Ολλανδός ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΣ μεσοεπιθετικός Φαν Ντερ Βααρτ, Ρόμπεν ή Φαν Πέρσι? (Αυτό είναι μεγάλο δίλημμα. Το συζητούσα με ένα φίλο χθες) | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Και ο μαραντόνα 1 μέτρο και ένα μίλκο είχε μπόι, αλλά που να βγάλεις άκρη με τσουρουκάδες...
Δεν υπάρχει το δίλημμα. Φαν Πέρσι (RL ST) και τα μυαλά στα κάγκελα. Και όχι προσβολές παρακαλώ. Άκους εκεί να τον βάζεις στο ίδιο δίλημμα με το λευκό φουτσίνι... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Παράθεση:
Χαβιέρ.. Ροκ.. --- --- --- Euroleague Σεβίλλη Ρόμπεν | |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Και δεν υπολογίζω το γεγονός ότι έχει και πανέμορφη κοπέλα και είναι γενικότερα πολύ πιο όμορφος από το ξυλάγκουρο με φάτσα 15χρονο φλωράκι-αμερικανάκι. | |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:45.

?

Υβριδικός τρόπος