|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε επειδή ο γιατρός που απευθύνθηκε η μητέρα του για να κάνει άμβλωση, δεν της το επέτρεψε! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Επειδη εδω βολο και γενικα οπου εχω παει διακοπες τα τελευταια ,ενεργα μου χρονια
, εχω συναντησει μονο ξενες του ανατολικου μπλοκ που οντως ειναι ευκολακι,για πες μου και την αποψη σου για τις μεθυσμενες ελληνιδες... |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Δεύτερον και κυριότερον: Η μεθυσμένη Ελληνίδα την άλλη μέρα είναι πολύ πιθανό να σε ψάξει,η ξένη δεν θα το κάνει... Τρίτον και τελευταίον: Σε φυσική ομορφιά οι ξένες που έρχονται δεν παίζονται ενώ με την Ελληνίδα το άλλο πρωί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις και να καταλήξεις στην επική ερώτηση ενός φίλου μου που ξυπνάει την άλλη μέρα,γυρνάει το κεφάλι του και ρωτάει:"Μαρία,εσύ είσαι;Η ίδια;" Βέβαια οι Ελληνίδες δεν παίζονται σε στυλ. | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 08-05-2007 στις 02:37. |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
Μπραβο , εχεις πιασει το βαθυτερο νοημα της ζωης του ελληνα,.. αρα το μονο διλλημα που μας μενει ,ειναι Διακοπες στην Ελλαδα (μυκονο,σαντορινη,ροδο,κρητ η) ή διακοπες στο εξωτερικο(ιμπιζα,ιταλία,ολ ανδία) ;; | |
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη depoina : 08-05-2007 στις 14:22. Αιτία: δεν φαινεται καλα... |
||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Σαν την Ελλάδα πουθενά!
Άσε που παίζεις και στην έδρα σου... Και εμείς οι γαύροι δε παίζει να ρίξουμε γκόμενα εκτός έδρας στην Ευρώπη. Άντε κανα χ το πολύ |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liverpoulaios : 08-05-2007 στις 02:43. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:45.

Υβριδικός τρόπος