|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| αν και ο πληθυσμός της Κίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#252 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Να σου πω, δε με πειράζει το insomnia.gr ή world.gr όσο το "Έλληνας ή σκατοεβραίος"
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#253 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Eεεεε? Τι δίλημμα είναι αυτό? Έλα ντε? Αν και είναι άκυρο λιγο το δίλημμα..... Ο ύπνος θρέφει..... Να πας για σουβλάκι καλύτερα Το σκατοεβραίος δεν μου αρέσει. Και αυτό το δίλημμα δεν κολλάει..... | |
|
|
|
|
|
|
#254 (permalink) | |||
|
You know it.
![]() |
Μπραβο μπραβο παιδια πολυ δυνατα διλληματα.
Παράθεση:
Εντι Μερφι λογω γκριματσων Μπελουτσι Σταλονε Ραμπο Μπεζος Πρεκας null null Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ (respect στο διδυμο βεσπα-βεντουζα) Εισαι το ταιρι μου (απαραδεκτους εχω δει πολυ λιγο) null null Παράθεση:
Ακυρο world.gr λογω θεματολογιας... Απ'αυτα τα δυο ξενυχτι στο pc Να πας για σουβλακι Ακυρο υγ. εσενα prokrousti δε νομιζω να σε χαλασε το ρεκορ μου balance 2. Παράθεση:
Μιτς ftw. Μαγκαιβερ Σιγκαλ Σταλονε Προπονηση ροκι | |||
|
|
|
|
|
#260 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Σας ρίχνουν υπνωτικό;
Τζάμπα μαστούρα και γκρινίαζεις κιόλας; Ρε Μήτσο μην ακούς τις φαιδρότητες του κάθε ένα γραφικού. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:56.

Μικρέ ανίδεε νέωπα... 

cker,burn

Τζάμπα μαστούρα και γκρινίαζεις κιόλας; Ρε Μήτσο μην ακούς τις φαιδρότητες του κάθε ένα γραφικού.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο